Reviews voor Importautos.nl BV

Importautos.nl heeft al ruim 2.850 beoordelingen ontvangen via Kiyoh. Hiermee scoren we gemiddeld een 9,4.

Maar liefst 98% van onze klanten beveelt Importautos.nl aan.

10

Makkelijk en snel

Het ging beter dan ik had verwacht. Snel en gemakkelijk alles wat ik nodig had voor mijn bpm aanvraag
Zou je ons aanbevelen? Ja
    Thijs - Rijswijk - 23 oktober 2021
    10

    Wil je een auto zorgenloos importeren? Dan ben je hier aan het juiste adres.

    Op advies van een familielid (Die zelf ook een auto heeft laten invoeren bij dit bedrijf na een remigratie uit Frankrijk) heb ik mijn Belgische auto laten importeren via de medewerkers van importautos.nl. Ze hebben mij perfect geholpen. Ik werd altijd netjes te woord gestaan, ik werd goed geinformeerd en ik kon altijd bij ze terecht indien ik vragen had. Mijn Belgische auto was binnen no-time geimporteerd (1,5 week) en voorzien van Nederlandse nummerplaten. Ik ben zeer tevreden met de geleverde diensten en kan het iedereen aanbevelen die ook zijn auto dient te importeren. Zelf aanklooien en wachten op het RDW is natuurlijk ook mogelijk, maar deze mensen hebben uiteindelijk de nodige ervaring en dat scheelt uiteindelijk een hoop kopzorgen en tijd.
    Zou je ons aanbevelen? Ja
      Lucas - Apeldoorn - 22 oktober 2021
      9

      Snel en betrouwbaar.

      Snel en betrouwbaar.
      Zou je ons aanbevelen? Ja
        Justyna - Helmond - 21 oktober 2021
        8

        Prima geholpen door Maarten

        Vakkundig gewoon holpen
        Zou je ons aanbevelen? Ja
          Jan - Lopik - 19 oktober 2021
          9

          Snelle service

          Importautos heeft voorij een zeer snelle en goede BPM aangifte verzorgd voor mijn zelf ingevoerde auto.
          Zou je ons aanbevelen? Ja
            Roelant - Buinen - 19 oktober 2021
            10

            Snel en flexibel, zeer sevicegericht

            AUDI etron van Duitse AUDI dealer nieuw gekocht, vertraging in levering door chiptekort, maar toen de auto éénmaal bij de dealer was is de auto heel snel op NL-kenteken gezet. Vrijdag bij dealer, maandag in Duiven, kenteken na 9 dagen, alarm ingebouwd vrijdag, maandag opgehaals, totaal 17 dagen. Toen er bij het ophalen nog een probleem met mijn verzekering was, heeft Rik handelaars kenteken er op gezet, zodat ik wel naar huis kon met mijn nieuwe auto en s'avonds in zijn vrije tijd de platen weer opgehaald. Inmiddels rijdt ik al weer ruim 2 weken met een heerlijke auto.
            Zou je ons aanbevelen? Ja
              Jaap - Wind - 19 oktober 2021
              9

              Prima communicatie en service vanaf het eerste contact met Importauto's tot en met aflevering van mi

              goed geregeld en hartelijk dank.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
                Daan van leeuwen - Oudenbosch - 16 oktober 2021
                10

                Zeer tevreden klant en vooral Jerimo & Rik top Gozers om hiermee je auto te regelen!!!!!

                TOP & 5/+ sterren van een zeer tevreden klant - Rik & Jerimo veel dan voor alles!!!!!
                Zou je ons aanbevelen? Ja
                  Martin - Almere - 16 oktober 2021
                  10

                  Suoer goed geregeld

                  .
                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                    Maurice - Heerle - 15 oktober 2021
                    7

                    goede service, onduidelijke prijzen

                    goed en hulpvaardig, maar ondoorzichtig als het op prijsafspraken aankomt. Mijn advies: vraag gedetailleerde offerte (dus ook met alle bedragen die doorberekend worden) als het maatwerk betreft.
                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                      iris - haarlem - 15 oktober 2021
                      10

                      Top service

                      Uitstekende service! Mitchell dacht met me mee en heeft de import perfect begeleid. Ik maak in de toekomst zeker nog een keer gebruik van de dienstverlening van import autos.
                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                        Ricardo - Alphen ad Rijn - 15 oktober 2021
                        8

                        Snelle opvolging en afhandeling!

                        Bij het snel importeren van mijn auto als verhuisgoed vanuit België naar Nederland heeft Importautos.nl mij deskundig en heel vriendelijk geholpen vanuit hun vestiging in Roosendaal.
                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                          Miranda Vos - Breda - 15 oktober 2021
                          10

                          Alles goed geregeld volgens afspraak en zonder verassingen.

                          Goed bereikbaar voor vragen, correcte afhandeling. Zeker een aanrader voor de volgende keer.
                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                            Bas van den Berg - Nijverdal - 13 oktober 2021
                            10

                            Importauto's heeft de import soepel en snel geregeld

                            Dhr van den Bempt heeft het hele traject erg prettig begeleidt. Na 7 werkdagen kon ik de auto voorzien van kentekenplaten weer ophalen. Nu meerdere keren gebruikt gemaakt van de diensten van importauto's en dat werkt elke keer gewoon goed.
                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                              S.R. Schoolderman - Warnsveld - 12 oktober 2021
                              2859 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

                              Gratis BPM advies

                              Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
                              Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.

                              Menu