Reviews voor Importautos.nl BV

Importautos.nl heeft al ruim 2.650 beoordelingen ontvangen via Kiyoh. Hiermee scoren we gemiddeld een 9,3.

Maar liefst 98% van onze klanten beveelt Importautos.nl aan.

10

Na 10 jaar nog steeds een goede service!

10 jaar geleden mijn eerste auto geïmporteerd en nu de tweede. Beide auto's geïmporteerd met www.importautos.nl met goede service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
    Jan - Veenendaal - 20 oktober 2020
    9

    Heel professioneel en to the point.

    Ik had vanaf het begin het gevoel dat ik met professionele mensen te maken heb. En dat was ook zo. Doelgericht en to the point. Een aanrader voor een ieder die een auto wil laten importeren.
    Zou je ons aanbevelen? Ja
      M. - Amsterdam - 18 oktober 2020
      10

      Top service

      Snelle service met de juiste uitleg voor een eerlijke prijs
      Zou je ons aanbevelen? Ja
        Marco - Apeldoorn - 7 oktober 2020
        10

        Goed advies , snelle bpm berekening

        Laat altijd mijn bpm berekening maken, Die word altijd de zelfde dag nog gemaild Je kan ook altijd vtv telefonisch nog wat vragen stellen
        Zou je ons aanbevelen? Ja
          R.h spijkers - Delft - 6 oktober 2020
          10

          Ben zeer tevreden het klopte allemaal .

          Binnen een dag geregeld de BPM en het klopte precies zoals ze het hadden uit gerekend .Dus super en dat je je eigen pakket kan samen stellen is ook fijn. Bij een volgende auto meld ik mij wel weer.
          Zou je ons aanbevelen? Ja
            Roel - Ter Apel - 29 september 2020
            9

            Erg fijn service

            Wij zijn voor het doe-het-zelf pakket gegaan. Het is duidelijk dat ze erg veel kennis van zaken hebben, ben erg goed geholpen door ze! Ze zijn medium tot goed bereikbaar, door drukte kan het soms duren voordat je wordt terug gebeld of gemaild. Ik had graag nog een noodnummer in het weekend gehad. Daarnaast was ik verrast dat er zo iets als Duitse douane kenteken platen bestonden die 2 weken geldig zijn in NL inclusief WA verzekering. Dit maakt de invoer nog makkelijker dan aangegeven. Dit was me niet verteld. Kan ook zijn dat ik het nog steeds niet goed begrijp, want de RDW keurmeester die keek me vreemd aan en zei dat ik hier niet mee kon rijden in NL. Dus, het is op dat gebied nog steeds vaag voor me. Ondanks deze onduidelijkheid, erg blij met de begeleiding, kan het iedereen aanraden!
            Zou je ons aanbevelen? Ja
              Paul - Amsterdam - 17 september 2020
              10

              Top personeel

              Ik heb mijn auto uit België gehaald en de import administratie heeft Importauto perfect volgens de belofte uitgevoerd voor een hele redelijke prijs. Ben er blij mee en is een aanrader.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
                Gerard - Broek op Langedijjk - 16 september 2020
                10

                prima en foutloos

                Prima en foutloos, Jerimo heeft mij uitstekend geholpen en geinformeerd. Continue snelle reakties.
                Zou je ons aanbevelen? Ja
                  wilco - Steenvoorden - 16 september 2020
                  10

                  Super goed geholpen met het importeren van de camper

                  We zijn erg goed geholpen door importauto's bij het importeren van de door ons gekchte camper in Belgie. Alle afspraken zijn nagekomen en we zijn tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden. Extra dank gaat uit naar Jerimo van den Bempt, hij heeft frequent contact met ons gezocht en het hele importproces snel en deskundig afgehandeld. Met vriendelijke groet, Ron Langkamp
                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                    Ron - Enschede - 15 september 2020
                    10

                    Nooit meer auto's kopen in Nederland

                    Importautos.nl is echt een top bedrijf! Jerimo (en collega's) hebben alles geregeld omtrent de import van onze nieuwe auto. Transport vanuit België, keuringen bij de RDW, aangiftes bij de belastingdienst en aflevering aan huis. Alles is perfect verlopen. Er wordt duidelijk en regelmatig gecommuniceerd over de status van de import. Wij gaan zeker opnieuw gebruik maken van de diensten van importautos.nl 🙂
                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                      Jules - HELMOND - 14 september 2020
                      7

                      Netjes en correct

                      Erg goed telefonisch bereikbaar. Juiste ondersteuning. Veel verstand van zaken.
                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                        Johan - Wierden - 8 september 2020
                        9

                        Topservice en veel kennis van zaken!

                        Was weer top om een auto te importeren via Importautos.nl. Via de email prima en snelle communicatie. In verband met Corona de auto laten keuren door Importautos.nl zodat de wachttijd bij RDW geen domper werd. Wel jammer dat er maar 1 locatie is en wel in Roosendaal. Vanuit Amsterdam wel eind weg.
                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                          Mark - Assendelft - 5 september 2020
                          9

                          Goede, duidelijke, snelle ondersteuning bij import van mijn nieuwe auto.

                          Goede, duidelijke, snelle ondersteuning bij import van mijn nieuwe auto.
                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                            Martijn - Ossendrecht - 5 september 2020
                            10

                            Perfecte afhandeling

                            Perfecte afhandeling van de bpm aangifte.
                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                              Ferdinand - Amsterdam - 2 september 2020
                              10

                              Uitstekende service.

                              - Heldere communicatie. - Snelle reactie. - Duidelijke afspraken.
                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                Nigel - Amsterdam - 1 september 2020
                                10

                                goed en vriendelijk advies

                                Uiteindelijk veel geld in belasting kunnen besparen dankzij hun professionele hulp
                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                  Lawrence - VLD - 23 augustus 2020
                                  10

                                  Super service

                                  Quick
                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                    Jacob - Leidschendam - 23 augustus 2020
                                    10

                                    Professionele en klantvriendelijke dienstverlening

                                    Ik heb Importauto's ingehuurd vanwege de import van een recente BMW 3-serie uit Duitsland. Mitchell heeft mij prima geholpen met de controle van de voertuigdocumenten, de calculatie van de BPM en de afhandeling met de RDW. Mitchell is een deskundige en klantvriendelijke specialist op het gebied van import van auto's. Het hele traject is probleemloos verlopen. Ik ben uitermate tevreden over de geleverde dienstverlening van Importauto's en kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen.
                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                      Robbert - Venlo - 22 augustus 2020
                                      10

                                      Ben prima ontzorgt

                                      Net als mijn eerdere ervaring is het invoerproces uit Belgie prima verlopen. Duidelijke communicatie over de wijze waarop en kosten.
                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                        Gerard - Rucphen - 21 augustus 2020
                                        10

                                        Vlotte afhandeling

                                        Goed en vlot geholpen aan de telefoon. Daarna keurige vlotte digitale afhandeling. Top
                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                          Maarten - Amsterdam - 13 augustus 2020
                                          2691 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

                                          Gratis BPM advies

                                          Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
                                          Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.

                                          Menu