Reviews voor Importautos.nl BV

Importautos.nl heeft al ruim 2.650 beoordelingen ontvangen via Kiyoh. Hiermee scoren we gemiddeld een 9,3.

Maar liefst 98% van onze klanten beveelt Importautos.nl aan.

10

Top

Goed geholpen, duidelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
    Dick - Wassenaar - 2 december 2020
    10

    Scherp tarief, compleet alles afgehandeld met snel contact

    Heel snelle reacties op mail, transport was binnen enkele dagen in te plannen en verdere verloop verliep volgens planning. Lagere BPM betaling dan verwacht! Zijn zeer kundig en komen afspraken na. Contactpersoon Jerimo heeft zijn werk uitstekend gedaan en reageert snel en kundig op mail en vragen. Een volgend importauto zou ik zonder nadenken direct weer door Importautos.nl laten uitvoeren.
    Zou je ons aanbevelen? Ja
      Edwin - Eibergen - 26 november 2020
      9

      Goede service

      Alles snel geregeld. Er wordt ook goed meegedacht.
      Zou je ons aanbevelen? Ja
        Arthur - Hoeven - 23 november 2020
        10

        Top

        Goeie service. Goeie hulp. Goede adviezen. Prijs/kwaliteit verhouding goed. Vriendelijke en klantgerichte benadering door Mitchell.
        Zou je ons aanbevelen? Ja
          rob - Haaksbergen - 23 november 2020
          10

          .

          .
          Zou je ons aanbevelen? Ja
            Maxim - Rilland - 23 november 2020
            10

            Geweldig!

            Mijn ervaring met importautos is heel positief. Overal wordt snel op gereageerd, ze hebben antwoorden op al mijn vragen en de service is erg goed. Ik ben erg blij dat ik mijn auto door dit bedrijf heb laten importeren!
            Zou je ons aanbevelen? Ja
              Caitlin - Maarheeze - 22 november 2020
              9

              Goede afhandeling, goede tussentijdse informatie.

              Goede afhandeling, goede tussentijdse informatie. Aanpassen auto enigszins prijzig.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
                Bob - Echt - 20 november 2020
                1

                Heel slechte bedrijf

                4 nieuwe banden verwisseld voor mijn Porsche via import auto na 6 manden de banden zijn verslijten wanner je import auto gaat aanspreken zeg ze is niet ons schuld terwijl ik mijn auto ingevoerd heb via hun plus ik heb betaald rond 2200 euro dat waarderen hun niet
                Zou je ons aanbevelen? Nee
                  Aziz - Almere - 19 november 2020
                  8

                  Behulpzaam

                  Goede ervaring en ben tevreden met de verleende hulp bij de import van een Oldtimer. Ik zou adviseren vantevoren iets dieper met een klant in te gaan op het punt indien er iets niet klopt in de papieren wat dan de gevolgen kunnen zijn. Voor de rest was de medewerker met wie ik te maken had heel klantgericht, attent en vriendelijk.
                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                    Riny - Etten-Leur - 19 november 2020
                    10

                    wederom prima en snel geholpen

                    snelle reactie op mijn verzoeken om een berekening te maken, adequate afstemming met verkoper in Duitsland en prima afhandeling en aflevering van de auto.
                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                      Cor Konings - ROOSENDAAL - 18 november 2020
                      10

                      HorecaTraders houdt van Importautos

                      Wij hebben een deel van ons wagenpark geïmporteerd uit Duitsland. Recentelijk hebben wij weer een object gekocht in Duitsland via Importautos. Prettig bedrijf en een klantenservice die naar je luistert. Doorlooptijd van importeren, paar dagen. Jerimo bedankt voor service, topper. Gr. Jan
                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                        Jan Bleeker - Heerhugowaard - 17 november 2020
                        8

                        Stabiele deskundige begeleiding

                        Door de ervaring rustige beoordeling en controle op een aankoop. Deskundig advies en overleg met verkopende partij.
                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                          Jan van den Heuvel - Middelbeers - 17 november 2020
                          9

                          Betrouwbaar, professioneel en top begeleiding.

                          We hebben ons nu een aantal keren door Importauto's laten begeleiden. Een professionele club medewerkers met een win-win passie. Uitgesproken klantvriendelijk!
                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                            J. - Eibergen - 11 november 2020
                            7

                            Goede begeleiding, maar duur

                            Offerte ontvangen inclusief stalling en verzekering en kentekenplaten. Stalling, verzekering en platen waren niet nodig, alleen ging er niets van de prijs af helaas. Dat vind ik niet heel netjes. Verder prima begeleiding
                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                              Peter - Sommelsdijk - 6 november 2020
                              9

                              Geweldig adequaat

                              Wisten zaken te regelen waar wij bij andere aanbieders op problemen stuiten. De berekening was ook correct
                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                Arnolda van de Kamp-van Dijk - Stroe - 30 oktober 2020
                                10

                                Zeer klantgerichte aanpak

                                Ik ben geholpen door Jerimo. Ik heb zelf geen ervaring met het importeren van auto's (inmiddels wel) en Jerimo heft duidelijk verstand van zaken. Zeer snel en efficient geholpen en alle vragen (veroorzaakt door onkundigheid van mijn kant) direct beantwoord. Klasse!
                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                  Karel - MAARSBERGEN - 29 oktober 2020
                                  8

                                  Netjes verlopen. Bedankt

                                  netjes verlopen allemaal. Dank
                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                    Koen stokx - Goes - 28 oktober 2020
                                    10

                                    aangenaam en vlot lopende organisatie

                                    Zelfs in deze onaangename Covid-19 tijden, liep alles heel soepel. Omdat de wagen te ver stond om zelf een bezichtiging te organiseren, heeft importauto BV voorgesteld om een relatie van hun ter plaatste te sturen om een rapport op te stellen. De kostprijs daarvan was zeer redelijk, en het rapport was uitgebreider, dan wat ik ooit zelf had vastgesteld / ingeschat.
                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                      Tim - Kapellebrug - 28 oktober 2020
                                      10

                                      net zoals de 1e keer netjes en effectief

                                      2e auto ingevoerd voor mijn gezin. Netjes zoals de 1e keer.
                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                        Jo Koolen - Kerkrade - 26 oktober 2020
                                        10

                                        Super snel en correcte service! Een aanrader!

                                        We kregen telkens zeer snel antwoord op onze mails. Ook via telefoon, zeer vriendelijk en behulpzaam! Een echte aanrader!
                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                          Kim De Waet - Oostburg - 26 oktober 2020
                                          2717 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

                                          Gratis BPM advies

                                          Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
                                          Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.

                                          Menu