Reviews voor Importautos.nl BV

Importautos.nl heeft al ruim 2.650 beoordelingen ontvangen via Kiyoh. Hiermee scoren we gemiddeld een 9,3.

Maar liefst 98% van onze klanten beveelt Importautos.nl aan.

10

Wat toegezegd is wordt waargemaakt

Belastingdienst volgt de opgaaf
Zou je ons aanbevelen? Ja
    Jos - veghel - 23 maart 2021
    9

    Wederom prima geholpen

    Ik maak graag gebruik van de expertise, kennis en kunde van Importautos.nl Ik heb inmiddels meerdere auto's via Importautos ingevoerd en steeds tot volle tevredenheid.
    Zou je ons aanbevelen? Ja
      Riekus Thiele - Coevorden - 22 maart 2021
      10

      Zeer tevreden

      Snelle reactie en alles geregeld, hoefde zelf niks naar de belasting dienst te sturen
      Zou je ons aanbevelen? Ja
        Ieme Van Der Veen - Drogeham - 20 maart 2021
        10

        Fantastisch..!

        Voor het eerst een auto geïmporteerd... Wat een mega mooie en goede ervaring.. Compleet verzorgd, nergens omkijken naar. Enorm BPM voordeel behaald waardoor zelfs de fee van Importautos.NL weg viel. Mijn volgende auto die ik 100% weer met Importautos.NL
        Zou je ons aanbevelen? Ja
          Frans - Rotterdam - 20 maart 2021
          10

          Alles perfect geregeld!

          Dit was de tweede keer dat ik gebruik maakte van Importautos.nl, en net zoals bij de eerste keer was alles weer perfect geregeld.
          Zou je ons aanbevelen? Ja
            Gerard - Steyl - 17 maart 2021
            10

            Vriendelijke, eerlijk,snelle reactie en snelle service.

            Goed prijs afspraak. en afspreken naa komen. Bedankt Marteen en alle. Hesham khaled
            Zou je ons aanbevelen? Ja
              H.G khaled - Almere - 17 maart 2021
              10

              Uitstekend

              Goed georganiseerd. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Derde auto die voor ons is geïmporteerd. Kortom ,heel goede ervaring.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
                Gerard - Hoogeveen - 17 maart 2021
                10

                Buitengewoon perfect geregeld.

                Begin december 2020 heb ik mijn droom auto (Audi TT) gevonden bij een bedrijf in Berlijn. Deze auto had ik alleen online gezien en het samen met importautos.nl de voors en tegen eens besproken. Na goed advies gehad te hebben met importants.nl ( Maarten Verbeek). Besloten de auto toch te gaan kopen en heeft Maarten alles van Transport vanuit Berlijn naar Nederland geregeld en alles perfect geregeld. Als ik in het vervolg nog eens een auto uit het buitenland ga halen zal ik zeker weer contact opnemen met importautos.nl. Voor mij was dit de eerste keer en de ervaring die ik heb opgedaan heeft mij doen besluiten dat ik voortaan altijd auto’s uit het buitenland zal aanschaffen. Nogmaals echt een fantastische organisatie om zaken mee te doen. Met vriendelijke groet Denny
                Zou je ons aanbevelen? Ja
                  Denny - Den Haag - 17 maart 2021
                  10

                  perfecte begeleiding van het proces door Jelle

                  Zeer bereidwillige ondersteuning met een goed advies voor wat betreft de verschillende pakketten. Alles op tijd en volgens afspraak ontvangen. Alle geregeld tot en met de RDW afspraak aan toe. Goede gunstige BPM berekening. Echte aan te bevelen. Dit was niet de eerste keer dat Importautos mijn begeleide in het proces. Nooit ontevreden geweest. Weer top gedaan.
                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                    Richard - Nieuwleusen - 16 maart 2021
                    8

                    mijn ervaring was prima

                    keurig en net bedrijf ik ben goed te woord gestaan. en altijd wordt je weer netjes terug gebeld.
                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                      erik poortenaar - WEZEP - 16 maart 2021
                      10

                      Ik ben zeer goed en professioneel geholpen.

                      Goede informatie Duidelijk advies Niets was teveel Altijd vriendelijk Fijn om mee samen te werken
                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                        Rob - Roermond - 16 maart 2021
                        10

                        Steun in de rug bij aankoop Duitse auto.

                        Medewerkers van Importauto's hebben mij perfect geadviseerd en geholpen bij de aankoop en import van een Duitse auto.
                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                          Peter van Puffelen - Leidschendam - 15 maart 2021
                          10

                          uitstekend

                          Bij invoer half jaar oude dankzij Mitchell bij berekening BPM aangifte toch per saldo financieel voordeel behaald in vergelijking met het door mijzelf toepassen van de standaard tabel. Daarnaast professionele ondersteuning bij btw-probleem als gevolg van een fout door Toyota bij de opgave van de kilometerstand.
                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                            Piet - Den Bosch - 9 maart 2021
                            10

                            Simpel, duidelijk!

                            Dit is de 2e keer dat ik de BPM heb laten afhandelen en beide keren probleemloos! Aanrader!
                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                              Pim - Leidschendam - 5 maart 2021
                              9

                              Professioneel en accuraat

                              Goede afspraken en opvolging!
                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                cees - bergen op zoom - 5 maart 2021
                                10

                                Snel, goed en service gericht.

                                Zeer snelle en behulpzame service . Met goed eindresultaat
                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                  Anouk - Eerbeek - 5 maart 2021
                                  10

                                  Zeer goed

                                  Goede ervaringen, juiste informatie en snelle opvolging.
                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                    Marco - Kalmthout België - 27 februari 2021
                                    9

                                    Opnieuw goede ervaringen

                                    Inmiddels voor de 5e keer gebruik gemaakt van de diensten van importauto’s en opnieuw prima dienstverlening. Snelle reactie op mails, duidelijk in het advies en steeds is de BPM aangifte geaccepteerd door de fiscus. Eerste twee keer helaas geen reactie op gratis BPM advies maar het bleek heel erg druk. Daarom geen 5 maar 4,5 sterren.
                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                      Johan - Wanroij - 23 februari 2021
                                      9

                                      Dankjewel jelle voor je service

                                      Hm transport
                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                        Yousri - Kacem - 19 februari 2021
                                        9

                                        Alles prima geregeld

                                        Ontzorgd
                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                          Ed - Eijsden - 15 februari 2021
                                          2779 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

                                          Gratis BPM advies

                                          Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
                                          Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.

                                          Menu