Reviews voor Importautos.nl BV

Importautos.nl heeft al ruim 2.650 beoordelingen ontvangen via Kiyoh. Hiermee scoren we gemiddeld een 9,3.

Maar liefst 98% van onze klanten beveelt Importautos.nl aan.

10

Betrouwbaar, professioneel, vlotte afwikkeling

Gunstige BPM berekening waardoor de importkosten gunstig werden beïnvloed
Zou je ons aanbevelen? Ja
    Pieter - Oisterwijk - 15 januari 2021
    10

    Geweldige en snelle service

    Nadat ik per email contact met importauto's had opgenomen, werd ik binnen de kortste keren door Mitchell gecontacteerd. Nadat hij met de verkoper in Duitsland alle papieren had gecontroleerd en mij het groene licht gaf dat alles in orde was voor een vlekkeloze import, heeft hij ook daadwerkelijk de, in mijn ogen beste en snelste, service geleverd om de auto in te voeren en af te leveren. Een pluim voor alles wat ze voor mij hebben gedaan! Ik raad importautos zeker aan voor een zorgeloze afwikkeling van de import!
    Zou je ons aanbevelen? Ja
      Marc de Man - Maastricht - 11 januari 2021
      10

      Prima ervaring. Vlotte communicatie en nemen zorgen uit handen.

      Best een tijdje gezocht welk importbedrijf ik zou vragen. Contact met importauto's verliep vanaf eerste moment prima. Ze reageren vlot op mail en telefoon. Heb echt het gevoel gehad "ontzorgd" te zijn in dit proces! (hoewel het de eerste keer was dat ik zelf een auto importeerde). Goede club!
      Zou je ons aanbevelen? Ja
        MP - Almelo - 8 januari 2021
        10

        Wederom probleemloos en vlot!

        Top!
        Zou je ons aanbevelen? Ja
        Paco - Bastians - 7 januari 2021
        10

        Top begeleiding

        In een paar woorden richting de organisatie en oa richting Jerimo: * goede kennis op elk vlak * goed begeleid * staan altijd klaar * vriendelijk * goede tarieven
        Zou je ons aanbevelen? Ja
          Maurice - Berkel-Enschot - 5 januari 2021
          10

          Echt top geregeld en goede communicatie

          Ik had te maken met één contactpersoon welke heel duidelijk en proactief communiceerde. Alles echt super goed geregeld!!
          Zou je ons aanbevelen? Ja
            Patrick - Halfweg - 5 januari 2021
            8

            Correcte afhandeling van mijn tweede import

            De ervaring met de import van mijn vorige auto was positief, vandaar dat ik besloot om opnieuw gebruik te maken van dit bedrijf. Het is allemaal wel iets commerciëler geworden, is mijn indruk. Desalniettemin is het prima verlopen.
            Zou je ons aanbevelen? Ja
              Pieter - Beverwijk - 4 januari 2021
              9

              Super geregeld.

              Hebben voor mij de auto opgehaald in Oostenrijk en alle zaken in Nederland verder afgewikkeld. Top geregeld, snelle reactie op vragen, kortom een aanrader.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
                E.C. van Manen - Houten - 4 januari 2021
                10

                Zeer goed

                Goed geholpen
                Zou je ons aanbevelen? Ja
                  Simone - Den Haag - 2 januari 2021
                  10

                  10

                  Alles perfect !!!
                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                    Waldemar - Helmond - 28 december 2020
                    10

                    Geweldige service!

                    Oldtimer geïmporteerd uit USA, Marlog en Importautos hebben het hele traject verzorgd voor ons. Ontzettend vakbekwaam en behulpzaam personeel, goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. We zijn erg blij met het resultaat en als we in de toekomst weer een auto importeren hoeven we niet te twijfelen wie we hiervoor inschakelen.
                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                      Emiel - Steenbergen - 28 december 2020
                      10

                      Kennis van zaken, reageren snel en correct

                      Vanaf het eerste contact professioneel en correct. De medewerkers hebben verstand van zaken. Je hebt een vaste contactpersoon die je dossier kent, waardoor je niet het gevoel hebt een ‘nummer’ te zijn, maar persoonlijke aandacht ervaart.
                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                        Roel - Nijmegen - 18 december 2020
                        10

                        keurig geregeld

                        prettig geholpen alles volgens afspraak
                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                          marnix - lippens - 16 december 2020
                          9

                          Super ondersteuning

                          handig om een pakket op maat te kunnen krijgen. Zeer enthousiast over. en inmiddels de 6e auto die ik met ondersteuning van Importautos heb gekocht in het buitenland.
                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                            Riekus - Coevorden - 15 december 2020
                            10

                            Heel vriendelijk, proactief en behulpzaam

                            Vanaf het eerste contact is het goed geweest. Jerimo was goed bereikbaar, geduldig in beantwoording van vragen en duidelijk in welke vervolgacties nodig waren. Zelfs toen de RDW voor vertraging zorgde, heeft hij zich actief opgesteld. De gehele dienstverlening is goed, behulpzaam en betrouwbaar. Zeker als je weet dat het om grote aankopen gaat.
                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                              Alex - Breda - 15 december 2020
                              10

                              Professioneel

                              Prima service en begeleiding. 1 telefoongesprek, via mail gegevens aangeleverd en de volgende dag documenten voor aangifte ontvangen. Geen vragen of iets van de belastingdienst en binnen de gestelde periode keurig de nieuwe kentekens ontvangen
                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                Viviane Caminada - Leidschendam - 13 december 2020
                                9

                                Professioneel

                                Goede service voor onbekend terrein voor mij
                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                  Klaas - Midlaren - 13 december 2020
                                  9

                                  Hulpvaardig en alles goed geregeld

                                  Goede en snelle reacties en alles netjes uitgevoerd
                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                    Gerwin - Dalen - 12 december 2020
                                    10

                                    FANTASTISCHE SERVICE EN EXPERTISE

                                    FANTASTISCHE SERVICE EN EXPERTISE
                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                      aernout tierie - Muntinlupa - 8 december 2020
                                      10

                                      Alles perfect geregeld

                                      Goede communicatie met de medewerkerkers, nemen alle tijd om de papieren van de camper en RDW door te nemen.
                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                        Kees - Kamperland - 8 december 2020
                                        2739 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

                                        Gratis BPM advies

                                        Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
                                        Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.

                                        Menu