Reviews voor Importautos.nl BV

Importautos.nl heeft al ruim 2.650 beoordelingen ontvangen via Kiyoh. Hiermee scoren we gemiddeld een 9,3.

Maar liefst 98% van onze klanten beveelt Importautos.nl aan.

9

Erg fijn service

Wij zijn voor het doe-het-zelf pakket gegaan. Het is duidelijk dat ze erg veel kennis van zaken hebben, ben erg goed geholpen door ze! Ze zijn medium tot goed bereikbaar, door drukte kan het soms duren voordat je wordt terug gebeld of gemaild. Ik had graag nog een noodnummer in het weekend gehad. Daarnaast was ik verrast dat er zo iets als Duitse douane kenteken platen bestonden die 2 weken geldig zijn in NL inclusief WA verzekering. Dit maakt de invoer nog makkelijker dan aangegeven. Dit was me niet verteld. Kan ook zijn dat ik het nog steeds niet goed begrijp, want de RDW keurmeester die keek me vreemd aan en zei dat ik hier niet mee kon rijden in NL. Dus, het is op dat gebied nog steeds vaag voor me. Ondanks deze onduidelijkheid, erg blij met de begeleiding, kan het iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
    Paul - Amsterdam - 17 september 2020
    10

    Top personeel

    Ik heb mijn auto uit België gehaald en de import administratie heeft Importauto perfect volgens de belofte uitgevoerd voor een hele redelijke prijs. Ben er blij mee en is een aanrader.
    Zou je ons aanbevelen? Ja
      Gerard - Broek op Langedijjk - 16 september 2020
      10

      prima en foutloos

      Prima en foutloos, Jerimo heeft mij uitstekend geholpen en geinformeerd. Continue snelle reakties.
      Zou je ons aanbevelen? Ja
        wilco - Steenvoorden - 16 september 2020
        10

        Super goed geholpen met het importeren van de camper

        We zijn erg goed geholpen door importauto's bij het importeren van de door ons gekchte camper in Belgie. Alle afspraken zijn nagekomen en we zijn tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden. Extra dank gaat uit naar Jerimo van den Bempt, hij heeft frequent contact met ons gezocht en het hele importproces snel en deskundig afgehandeld. Met vriendelijke groet, Ron Langkamp
        Zou je ons aanbevelen? Ja
          Ron - Enschede - 15 september 2020
          10

          Nooit meer auto's kopen in Nederland

          Importautos.nl is echt een top bedrijf! Jerimo (en collega's) hebben alles geregeld omtrent de import van onze nieuwe auto. Transport vanuit België, keuringen bij de RDW, aangiftes bij de belastingdienst en aflevering aan huis. Alles is perfect verlopen. Er wordt duidelijk en regelmatig gecommuniceerd over de status van de import. Wij gaan zeker opnieuw gebruik maken van de diensten van importautos.nl 🙂
          Zou je ons aanbevelen? Ja
            Jules - HELMOND - 14 september 2020
            7

            Netjes en correct

            Erg goed telefonisch bereikbaar. Juiste ondersteuning. Veel verstand van zaken.
            Zou je ons aanbevelen? Ja
              Johan - Wierden - 8 september 2020
              9

              Topservice en veel kennis van zaken!

              Was weer top om een auto te importeren via Importautos.nl. Via de email prima en snelle communicatie. In verband met Corona de auto laten keuren door Importautos.nl zodat de wachttijd bij RDW geen domper werd. Wel jammer dat er maar 1 locatie is en wel in Roosendaal. Vanuit Amsterdam wel eind weg.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
                Mark - Assendelft - 5 september 2020
                9

                Goede, duidelijke, snelle ondersteuning bij import van mijn nieuwe auto.

                Goede, duidelijke, snelle ondersteuning bij import van mijn nieuwe auto.
                Zou je ons aanbevelen? Ja
                  Martijn - Ossendrecht - 5 september 2020
                  10

                  Perfecte afhandeling

                  Perfecte afhandeling van de bpm aangifte.
                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                    Ferdinand - Amsterdam - 2 september 2020
                    10

                    Uitstekende service.

                    - Heldere communicatie. - Snelle reactie. - Duidelijke afspraken.
                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                      Nigel - Amsterdam - 1 september 2020
                      10

                      goed en vriendelijk advies

                      Uiteindelijk veel geld in belasting kunnen besparen dankzij hun professionele hulp
                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                        Lawrence - VLD - 23 augustus 2020
                        10

                        Super service

                        Quick
                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                          Jacob - Leidschendam - 23 augustus 2020
                          10

                          Professionele en klantvriendelijke dienstverlening

                          Ik heb Importauto's ingehuurd vanwege de import van een recente BMW 3-serie uit Duitsland. Mitchell heeft mij prima geholpen met de controle van de voertuigdocumenten, de calculatie van de BPM en de afhandeling met de RDW. Mitchell is een deskundige en klantvriendelijke specialist op het gebied van import van auto's. Het hele traject is probleemloos verlopen. Ik ben uitermate tevreden over de geleverde dienstverlening van Importauto's en kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen.
                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                            Robbert - Venlo - 22 augustus 2020
                            10

                            Ben prima ontzorgt

                            Net als mijn eerdere ervaring is het invoerproces uit Belgie prima verlopen. Duidelijke communicatie over de wijze waarop en kosten.
                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                              Gerard - Rucphen - 21 augustus 2020
                              10

                              Vlotte afhandeling

                              Goed en vlot geholpen aan de telefoon. Daarna keurige vlotte digitale afhandeling. Top
                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                Maarten - Amsterdam - 13 augustus 2020
                                2

                                Zeer slechte communicatie

                                het heeft 3 weken geduurt vanaf dat de auto opgehaald is in Duitsland tot het moment van afhalen. 6 keer gemaild 6 keer aan het lijntje gehouden 12 keer gebeld, 11 keer afgewimpeld. Donderdag 30 juli konden we hem pas afhalen, op vrijdag 24 juli was de auto al op kenteken gezet. Op maandag 27 juli wilde we op vakantie gaan, dit wist importauto,s, geen moeite gedaan om uit te zoeken waar de kink in de kabel zat, nl onder in een lade van de medewerker die op vakantie was.

                                Reactie van het bedrijf

                                Beste heer Deegens, Ik heb u gemaild en gebeld maar ik heb u helaas niet kunnen spreken. Graag bespreek ik met u waar de irritatie is ontstaan. Bij het door u bestelde Importpakket hoort een doorlooptijd vanaf vrijgeven van de auto door de verkoper tot aan aflevering op NL kenteken van 3 tot 4 weken. Ik zie dat we dat ook zo aan u gecommuniceerd hebben. Uw opdracht heeft 3 en halve week doorlooptijd gehad. Een aantal data heb ik anders in ons dossier staan en ook kentekens liggen bij ons niet in bureaulades. Daarom graag contact om een en ander met u door te kunnen spreken. Bap Hop directeur Importautos.nl BV

                                Zou je ons aanbevelen? Nee
                                  John - Zierikzee - 10 augustus 2020
                                  8

                                  Ik ben uitstekend geholpen door Importauto's

                                  Ik heb het heel plezierig gevonden dat ik steeds van alles op de hoogte gehouden ben. Ik ben gedurende het proces meermalen gebeld voor een toelichting.
                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                    Alfons - Enschede - 3 augustus 2020
                                    7

                                    Goed

                                    Goed
                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                      Dennis - Oranjedorp - 3 augustus 2020
                                      10

                                      Gewoon snel en goed

                                      Top ervaring bedankt tot de volgende
                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                        Chris - Mijdrecht - 31 juli 2020
                                        10

                                        Zeer vakkundig en vriendelijk

                                        Ik had meteen het idee: hier ben ik aan het goede adres. Er werd meteen actie ondernomen, er werd duidelijk aangegeven welke informatie ze van mij nodig hadden voor het importeren van mijn auto als verhuisgoed vanuit Duitsland.
                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                          Lydia - Heemskerk - 30 juli 2020
                                          2687 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

                                          Gratis BPM advies

                                          Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
                                          Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.

                                          Menu