Reviews voor Importautos.nl BV

Importautos.nl heeft al ruim 2.800 beoordelingen ontvangen via Kiyoh. Hiermee scoren we gemiddeld een 9,5.

Maar liefst 98% van onze klanten beveelt Importautos.nl aan.

9

Goede service en communicatie

Keurig gecommuniceerd bij updates/veranderingen om wat voor reden dan ook. Goed geregeld en afgehandeld tot aan de aflevering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
    Tjerk - Spijkenisse - 17 september 2021
    8

    Zeer goed

    Adequate behandeling en terugkoppeling van de stand van zaken.
    Zou je ons aanbevelen? Ja
      Adrie - Tilburg - 17 september 2021
      9

      Zeer gedegen afwikkeling

      Alles is zeer professioneel afgehandeld, en de BPM aangifte is op een voordelige manier berekend. Het hele proces duurde iets langer dan verwacht, maar dat lag aan de RDW.
      Zou je ons aanbevelen? Ja
        Jos - Vlijmen - 16 september 2021
        10

        Prima, uitstekend geholpen.

        Gedurende het gehele trajekt prima geholpen. Vlot en korrekt, via email, aan de telefoon en aan de balie. Had de auto zelf in Duitsland opgehaald met een Kurzzeitkenzeichen, de overige zaken door importautos laten afhandelen. Ook hebben ze trekhaak geplaatst op mijn verzoek, mooie extra service. Wist eerder niet dat er ook een werkplaats aanwezig is. Auto kon opgehaald worden na ca. anderhalve week, flinke tijdsbesparing, vergeleken met alles zelf doen.
        Zou je ons aanbevelen? Ja
          Aldo Arkeveld - TERNEUZEN - 16 september 2021
          10

          gewoon goed.

          Direct antwoord, persoonlijke behandeling, accuraat en medewerkzaam.
          Zou je ons aanbevelen? Ja
            MvE - Nissewaard - 16 september 2021
            9

            Prima dienstverlening voor een eerlijke prijs

            Prima ervaring met Importautos.nl Goede en nette dienstverlening voor een transparant tarief en dus een eerlijke prijs !
            Zou je ons aanbevelen? Ja
              Maikel - Berkel-Enschot - 15 september 2021
              10

              Kan in 1 woord: Top !!

              Vertrouwd, snel en afspraken nakomen. Lang geleden dat ik met een club heb gewerkt die zo strak en snel hun afspraken nakomen.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
                Ronald - Raamsdonksveer - 15 september 2021
                7

                zie onder

                trager dan voorheen
                Zou je ons aanbevelen? Ja
                  w van dalen - Mechelen - 13 september 2021
                  10

                  Geweldig

                  Absolute aanrader. Nemen al het werk uit je handen en namen zelfs contact op met onze Duitse dealer om informatie te verkrijgen. Alle afspraken perfect nagekomen.
                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                    Jan - Almere - 13 september 2021
                    10

                    Import auto's maakt het importeren van een auto geweldig

                    In het verleden heb ik verschillende keren een motor gekocht in België en zelf geïmporteerd. Een auto importeren vond ik toch wel lastig om zelf aan te beginnen. De auto heb ik zelf gezocht via mobile.de en tijdens de zoektocht heb ik ook gekeken naar bedrijven die de import konden verzorgen. Het feit dat importauto's dichtbij zat maakte de keus in combinatie met de goede recensies nog eenvoudiger. De auto heb ik zelf opgehaald bij de Duitse dealer en ik heb deze met exportplaten afgeleverd bij importautos.nl in Goes. Zij hebben alle formaliteiten tot in de puntjes verzorgd, voor mij was het alleen even wachten en genieten na het ophalen. Complimenten voor Jelle en de rest van het team.
                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                      Marc - Sluiskil - 4 september 2021
                      10

                      Goed

                      prima geholpen met invoer nieuwe camper
                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                        Andre - Ridderkerk - 13 augustus 2021
                        10

                        Een organisatie die klaar staat voor de klant!

                        Uitstekende service van Importauto's die een stapje harder loopt als het nodig is en het belang van de klant voorop stelt. Uitstekende communicatie, je wordt continu op de hoogte gehouden. Houdt zich keurig aan de afspraken. Zeker een aanbeveling om de import via Importautos.nl te laten regelen. De volgende keer ik zeker!
                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                          Harry - Barendrecht - 23 juli 2021
                          10

                          Top werk!

                          Vanaf het eerste moment alles snel geregeld. Heel goed contact houden met de klant. Een aanrader voor iedereen.
                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                            Mo Boultam - Almere - 7 juli 2021
                            10

                            Snel en volledig.

                            Snel geregeld!
                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                              M. Hendi - Arnhem - 6 juli 2021
                              2831 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

                              Gratis BPM advies

                              Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
                              Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.

                              Menu