BPM berekenen bereken direct gratis de laagst haalbare BPM

088-3450100 Gratis infolijn

Camper importeren naar Nederland

U wilt een mooie camper importeren vanuit het buitenland naar Nederland? Wij van Importautos kunnen dat voor u regelen. U heeft een camper gevonden die aan uw wensen voldoet. U neemt contact met ons op en wij berekenen precies hoeveel u in totaal kwijt bent. Wij maken eerst een volledig import kostenoverzicht. Hierin krijgt u verschillende kosten te zien, zoals import kosten en transportkosten. Nadat wij het totale kostenplaatje hebben opgestuurd is de keuze aan u. U heeft zelf de keuze om tot aankoop over te gaan of niet. Na uw aankoopbeslissing helpen wij u met het importeren van de camper. Ook wanneer u de taal niet spreekt van het land waar de camper vandaan wordt geïmporteerd kunnen wij u helpen met het koopproces.

Door onze slimme en professionele aanpak zijn wij dé importeur van Nederland. Een camper importeren is door onze jarenlange ervaring voor ons makkelijk en wij helpen u hierbij graag.

BPM berekenen voor uw camper?

Via internet is het via diverse calculator mogelijk om de BPM te berekenen. Deze calculators geven echter vaak maar inzicht in 1 of 2 verschillende BPM-berekeningen. Dit terwijl er maar liefst 6 verschillende methodes zijn om de BPM te berekenen! Bij het berekenen van de BPM, houden wij de andere 4 methodes ook aan. U heeft altijd recht op de methode met de laagste BPM!

Grote voordelen van een camper importeren

Het grote voordeel van een camper importeren door ons is dat wij al ruim 12 jaar ervaring hebben in het importeren van voertuigen. Daarnaast is er altijd een importadviseur beschikbaar, u hoeft nooit te wachten. Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van zowel nieuwe als gebruikte voertuigen. Het maakt voor ons niet uit, wat voor merk het is of waar hij vandaan komt. Wanneer je een auto invoert moet daar BPM over betaald worden. Dit is een verplichte belasting die u betaald aan de belastingdienst. Vanuit de belastingdienst hanteren zij zes berekeningsmethoden, die wij ook alle zes gebruiken. Hierdoor heeft u bij ons altijd het meeste belastingvoordeel bij het importeren van een camper.

Auto of motor importeren

Naast dat wij campers importeren, importeren wij ook vele auto’s en motoren. Hiervoor hebben wij op de website verschillende pakketten staan. Bij deze pakketten zit een ‘doe het zelf pakket’, waarbij u zelf ook nog het één en ander moet verrichten. Bij het ‘all inclusive pakket’, nemen wij alles voor u uit handen. Op deze manier weet u zeker dat alles goed wordt geregeld. Als u een auto, motor of camper buiten Europa wilt importeren, dan hebben wij het NIET-EU pakket. Hierbij krijgt u een prijs op aanvraag, omdat de kosten hiervan enorm kunnen verschillen per land.

Contact

Heeft u nu al een mooie camper gezien in het buitenland en u wilt deze camper importeren? Neem dan snel contact op met importautos.nl door ons te bellen op 088-3450100.

Bekijk alle referenties

Waarom Importautos.nl?

  • 8 importadviseurs tot uw beschikking
  • Levering aan huis door heel Nederland
  • Exclusief partner van Autoweek
  • Altijd laagste BPM garantie
  • 14 jaar BPM / auto import ervaring
  • Geen risico, u betaalt ons achteraf

auto verkopen

Importautos.nl is bekend van:

importautos partners
importautos redbull

Aantal geïmporteerde auto's: