BPM berekenen bereken direct gratis de laagst haalbare BPM

088-3450100 Gratis infolijn

BPM Berekenen en geld besparen op de aanschaf van uw auto?

Waarom is gratis BPM advies vooraf ook voor u belangrijk?
BPM berekenen? Via diverse internet BPM-calculators krijgt u slechts inzicht in de BPM van 1 of 2 methodes. Er zijn 6 verschillende methodes om BPM te berekenen. De 4 andere toegestane BPM methodes kunnen alleen handmatig berekend worden en komen bovendien vaak ook lager uit. U heeft altijd recht op de methode met de laagste BPM.

BPM berekenen is bij ons gratis en vrijblijvend!

Wilt u weten hoeveel BPM u moet afdragen wanneer u de auto naar Nederland haalt? U krijgt van Importautos.nl GRATIS en vrijblijvend advies over welke methode u het meeste voordeel oplevert.

Gratis BPM berekenen Direct telefonisch BPM advies

Bel en weet direct de BPM

088-3450100

Wist u dat er 6 verschillende methodes zijn om de BPM te berekenen?

Wij garanderen u gratis de laagst haalbare BPM.

Vul hieronder het formulier in en ontvang binnen 24 uur gratis BPM advies in uw mailbox

*U ontvangt bij Importautos.nl vrijblijvend een volledig importkostenoverzicht inclusief BPM berekening met het laagst mogelijke tarief. Voor uw auto, bestelwagen, camper of motor. Zo weet u exact wat het importeren van uw volgende voertuig gaat kosten. U heeft tevens de mogelijkheid om een vergelijking te maken met de Nederlandse markt.

Daarom laat u snel, veilig en vertrouwd BPM berekenen door Importautos.nl

 • GRATIS en vrijblijvend de laagst haalbare BPM aanvragen
 • BPM berekenen voor zowel nieuwe als gebruikte voertuigen
 • Deskundig, RDW en Belastingdienst erkend bedrijf
 • Meer dan 14 jaar ervaring met BPM berekeningen
 • De enige erkende partner van Autoweek en VWE
 • Ruim 14 jaar nummer 1 in auto import
 • 8 adviseurs staan fulltime tot uw beschikking om BPM te berekenen

Waarom is gratis BPM advies vooraf ook voor u belangrijk?

1) Via diverse online BPM calculators krijgt u slechts inzicht in de BPM van 1 of 2 methodes. De 4 andere toegestane BPM methodes kunnen alleen handmatig berekend worden en komen bovendien ook vaak lager uit.
2) U heeft zelf de plicht om een goed ingevuld en onderbouwd BPM-aangifte en BPM-berekeningsformulier bij u te hebben tijdens de importkeuring bij de RDW. Heeft u die niet bij dan handelt de Belastingdienst uw kentekenaanvraag niet af. U loopt dan dus onnodig vertraging op.

Wat krijgt u altijd van Importautos.nl?

 • Ruim 14 jaar ervaringsgarantie
  Ervaring speelt vaak een beslissende rol om de laagste BPM te kunnen berekenen en te realiseren. Met directe acceptatie door de belastingdienst! Geen vertraging in uw kenteken. Ons BPM team specialiseert zich in de laagste BPM.
 • Vooraf, gratis en vrijblijvend advies
  Via diverse internet BPM-calculators krijgt u slechts inzicht in de BPM van 1 of 2 methodes. Er zijn 6 verschillende methodes om BPM te berekenen. De 4 andere toegestane BPM methodes kunnen alleen handmatig berekend worden en komen bovendien vaak ook lager uit.
 • Acceptatiegarantie BPM-aangifte
  Wij leveren altijd een kant en klaar BPM-aangifteformulier aan inclusief de verplichte financiële onderbouwing. Deze formulieren worden gegarandeerd geaccepteerd door de Belastingdienst. Ook krijgt u van ons de garantie op geen BPM-naheffing / boete.
Gratis BPM berekenen Direct telefonisch BPM advies

Bel en weet direct de BPM

088-3450100

Wist u dat er 6 verschillende methodes zijn om de BPM te berekenen?

Wij garanderen u gratis de laagst haalbare BPM.

Vul hieronder het formulier in en ontvang binnen 24 uur gratis BPM advies in uw mailbox

Hoe BPM berekenen bij het importeren van een auto, motor, camper of bestelwagen?

Het aanbod van auto’s is in het buitenland veel groter. Hierdoor zijn de prijzen scherper en zijn er meer auto’s met lagere kilometerstanden te vinden. Ook zijn buitenlandse auto’s vaak veel luxer uitgerust. Dat maakt een auto importeren uit Duitsland of een auto importeren uit België een stuk aantrekkelijker. Ook een auto importeren uit Amerika komt om deze redenen steeds vaker voor.

De keuze voor importeren is dan snel gemaakt. Wanneer u een auto, camper, bestelwagen of motor in Nederland importeert, moet u BPM betalen. BPM staat voor belasting van personenauto’s en motorrijwielen. Hoeveel BPM u moet afdragen, verschilt per voertuig.

waarschuwing

Internetcalculators geven u beperkte informatie

Heeft u de BPM al berekend via een internet BPM calculator? Via internet BPM calculators krijgt u slechts de BPM berekening van 1 of 2 methodes te zien, terwijl er 6 mogelijke BPM rekenmethodes zijn. Hierdoor weet u nooit zeker of u een totaal en helder beeld heeft. Halve informatie beïnvloedt uw koopbeslissing verkeerd.

U ontvangt bij Importautos.nl altijd GRATIS en vrijblijvend een importkostenoverzicht inclusief de laagst mogelijke BPM voor uw auto. Hierbij vergelijken wij vooraf alle 6 BPM rekenmethodes met elkaar. Kies daarom voor een importkostenoverzicht van Importautos.nl. Dan profiteert u van het meeste BPM voordeel.

co2

Het BPM tarief

De hoogte van het bruto BPM tarief voor personenauto’s kan mede afhankelijk zijn van de CO2-uitstoot van het voertuig. Voor bestelauto’s, campers en motoren wordt het bruto BPM tarief bepaald door de historische nieuwwaarde in Nederland. Vervolgens kan via 6 BPM rekenmethodes de afschrijving tot de rest-BPM worden bepaald. Dit is het bedrag wat u moet betalen aan de Belastingdienst.

Importautos.nl berekent graag GRATIS en vrijblijvend hoeveel BPM u voor een bepaald voertuig moet afdragen. Bij ons krijgt u een importkostenoverzicht met een BPM berekening met gegarandeerd de laagst haalbare BPM. De laagst haalbare BPM waarvan wij garanderen dat de belastingdienst onze aangifte accepteerd zonder risico op naheffing of boete.

rdw

BPM aangifteformulier benodigd na importkeuring RDW

Nadat de RDW uw auto gekeurd heeft moet u de BPM-aangifte inleveren bij de belastingdienst. Vrijwel alle BPM-loketten zijn niet meer bemand. U wordt dus niet meer geholpen bij het invullen van uw BPM-aangifte (ook niet bij een eventueel wel bemande loket).

U heeft een volledig ingevuld BPM aangifteformulier inclusief verplichte financiële onderbouwing nodig. De Belastingdienst helpt u hier niet bij. Levert u na de importkeuring bij de RDW geen juist en compleet BPM aangifteformulier met onderbouwing in, dan wordt uw aanvraag door de Belastingdienst niet verwerkt. U krijgt dan ook nog geen kenteken van de RDW en loopt dus onnodige vertraging op.

garantie

BPM berekenen? Geen naheffingen of boetes

U krijgt bij Importautos.nl de garantie dat onze BPM berekening correct is. Krijgt u onverwachts toch te maken met een naheffing of boete van de Belastingsdienst? Dan lossen wij dit door middel van juridische ondersteuning GRATIS voor u op.

Gratis BPM berekenen Direct telefonisch BPM advies

Bel en weet direct de BPM

088-3450100

Wist u dat er 6 verschillende methodes zijn om de BPM te berekenen?

Wij garanderen u gratis de laagst haalbare BPM.

Vul hieronder het formulier in en ontvang binnen 24 uur gratis BPM advies in uw mailbox

Wat u van de expert op het gebied van auto import en BPM berekeningen mag verwachten?

Al tienduizenden auto’s hebben wij met succes geïmporteerd. Het berekenen van nog veel meer BPM en importkostenoverzichten ging hieraan vooraf. U kiest toch ook voor de voordelen en zekerheden van Importautos.nl?

Altijd een importadviseur beschikbaar om het BPM tarief te berekenen

Wilt u snel geholpen worden? BPM berekenen doen wij snel en efficiënt. De 8 adviseurs van Importautos.nl staan fulltime tot uw beschikking. Voor advies of voor een importkostenoverzicht met BPM berekening. Met de hulp van Importautos.nl is het voor u mogelijk om snel, makkelijk en veilig een voertuig uit het buitenland te importeren.

Gegarandeerd de laagste BPM

Wilt u een voertuig importeren? Hiervoor is het bijna altijd vereist om BPM te betalen aan de Belastingdienst. Om de BPM te berekenen, zijn er 6 methodes goedgekeurd door de Belastingdienst. Wij berekenen de BPM volgens alle methodes en bekijken vervolgens welke berekening het laagst uitkomt qua BPM. Wij zorgen er altijd voor dat u gegarandeerd het meest BPM voordeel krijgt. BPM berekenen? Neem direct contact op!

GRATIS en vrijblijvend een importkostenoverzicht

Wilt u vooraf weten wat het importeren van een auto u kost? Wij maken GRATIS en vrijblijvend een totaal importkostenoverzicht voor u. U krijgt inzicht in: bijkomende BPM kosten, RDW kosten, importkosten en eventuele transportkosten. Zo ziet u snel in één overzicht het totale kostenplaatje. Een vergelijking maken met een voertuig op de Nederlandse markt is vervolgens heel gemakkelijk.

Gegarandeerd een correcte BPM berekening

U krijgt altijd het juiste en laagste BPM tarief berekend. U mag erop rekenen dat u geen BPM naheffing of BPM boete krijgt. Ontvangt u onverhoopt toch een naheffing of boete van de Belastingsdienst? Dan lossen wij dit door middel van juridische ondersteuning GRATIS voor u op.

BPM berekenen voor diverse voertuigen

Voor welke auto wilt u een BPM berekening ontvangen? Voor bijvoorbeeld een nieuwe Seat of een tweedehands Mercedes-Benz? Wij zijn gespecialiseerd in de invoer van zowel nieuwe als gebruikte voertuigen, van auto’s en bestelwagens tot campers en motoren. Het merk auto of het land waar u wilt kopen maakt voor ons niets uit.

Meer dan 14 jaar ervaring

Importautos.nl is al actief sinds oktober 2004. Wij begeleiden al ruim 14 jaar lang particulieren en bedrijven bij het importeren van nieuwe auto’s en gebruikte auto’s, motoren, campers en bestelwagens. Onze ervaring speelt een grote rol bij het feit dat wij de laagste BPM voor u berekenen. Wij zijn daarnaast altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van BPM belasting en RDW regelgeving.

Deskundig, vakkundig, RDW en Belastingdienst erkend bedrijf

U bent uiteraard op zoek naar een erkend en betrouwbaar bedrijf voor het kopen van een importauto. Dat komt goed uit. Importautos.nl is deskundig, vakkundig, RDW en Belastingdienst erkend.

Garantie op geen naheffingsaanslag of boete

U Krijgt van Importautos.nl altijd de garantie op geen naheffingsaanslag of boete.

Contact opnemen met Importautos.nl

Wilt u een importkostenoverzicht met BPM berekening ontvangen? Heeft u nog vragen of onzekerheden? Neem dan contact op met Importautos.nl. Wij staan graag voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.

Veelgestelde vragen over BPM-berekening

Wat is BPM?

Importeert u een auto, camper, bestelwagen of motor in Nederland? Dan is de kans groot dat u BPM dient te betalen. BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. Het BPM tarief verschilt per voertuig. Zonder BPM te betalen geeft de belastingdienst geen akkoord aan de RDW om het NL-kenteken af te geven. De BPM is een lastige formule die afhangt van diverse factoren zoals merk, model, leeftijd, KM-stand, vermogen, CO2-uitstoot, kleur etc.

Waarom is BPM berekenen noodzakelijk?

Na afloop van de importkeuring bij de RDW moet u BPM aangifte doen om een kenteken te krijgen. U dient een volledig ingevuld BPM aangifteformulier inclusief verplichte financiële onderbouwing in te leveren bij de Belastingdienst. Zonder een juist en compleet BPM aangifteformulier met onderbouwing, wordt uw aanvraag door de Belastingdienst niet verwerkt. U krijgt dan ook nog geen kenteken van de RDW en loopt dus onnodige vertraging op.

Wat kost het importeren van een auto uit het buitenland?

Hoeveel u precies moet betalen bij het importeren van een auto wordt vaak grotendeels bepaald door de hoogte van het BPM tarief. Dit is allereerst afhankelijk van het merk en type van de auto, maar ook van andere factoren zoals bijvoorbeeld de CO2 uitstoot en de kilometerstand.

U ontvangt van Importautos.nl vooraf altijd een GRATIS en vrijblijvend importkostenoverzicht. U krijgt inzicht in: bijkomende BPM kosten, RDW kosten, importkosten en eventuele transportkosten. Zo ziet u snel in één overzicht het totale kostenplaatje.

Het BPM voordeel kan oplopen tot duizenden euro’s als u een voertuig importeert. Neem voor een importkostenoverzicht contact met ons op via info@importautos.nl of door te bellen naar 088-3450100.

Hoe lang duurt het na het BPM berekenen voordat mijn voertuig in Nederland is?

De doorlooptijd is sterk afhankelijk van de omstandigheden. Informeert u naar de snelst mogelijke doorlooptijd die voor u van toepassing is bij één van onze importadviseurs.

Ik heb al een BPM berekening gemaakt op internet. Is het nog nodig om een BPM berekening van jullie te ontvangen?

Als u BPM berekent op Internet met een BPM calculator, ontvangt u slechts de uitkomst van 1 of 2 BPM methodes, terwijl er wel 6 BPM methodes zijn. Hierdoor kan het voorkomen dat de BPM berekening met de laagste BPM en met het meeste voordeel voor u er niet bij zit.

U weet nooit of u een betrouwbaar beeld heeft als u een BPM calculator op internet gebruikt. Verkeerde informatie beïnvloedt uw koopbeslissing negatief. Laat ons vrijblijvend een importkostenoverzicht voor u maken. BPM berekenen is hier onderdeel van.

Gratis BPM berekenen Direct telefonisch BPM advies

Bel en weet direct de BPM

088-3450100

Wist u dat er 6 verschillende methodes zijn om de BPM te berekenen?

Wij garanderen u gratis de laagst haalbare BPM.

Vul hieronder het formulier in en ontvang binnen 24 uur gratis BPM advies in uw mailbox

BPM bedrag berekenen? Dat doet u via Importautos.nl! Heeft u nog vragen over de BPM-berekening? Neem gerust contact met ons op.

Bekijk alle referenties

Waarom Importautos.nl?

 • 8 importadviseurs tot uw beschikking
 • Levering aan huis door heel Nederland
 • Exclusief partner van Autoweek
 • Altijd laagste BPM garantie
 • 14 jaar BPM / auto import ervaring
 • Geen risico, u betaalt ons achteraf

auto verkopen

Importautos.nl is bekend van:

importautos partners
importautos redbull

Aantal geïmporteerde auto's: