Auto Importeren uit Duitsland

Wilt u zorgeloos, betrouwbaar en snel een auto importeren uit Duitsland? Importautos berekent gratis de laagste BPM voor uw gewenste voertuig.

9.3 Kiyohop basis van 2677 beoordelingen

Importautos o.a. bekend van:

SBS6Radio1VWERedbullRWDAutoweek

Corona update 17 oktober:

Vertrouwd en veilig nu een auto kopen in Duitsland? Snelle neutrale aankoopkeuring zijn uw ogen in het buitenland.

Importautos heeft extra capaciteit ingekocht bij onze partner in Duitsland die voor onze klanten neutrale aankoopkeuringen uitvoert. In vrijwel geheel Duitsland is binnen 2 werkdagen een aankoopkeuring geregeld. Zo hoeft u dus niet door Duitsland te reizen om toch een interessante aankoop op een veilige en betrouwbare manier te doen!

Ook het dagelijks importeren van auto’s zonder RDW keurmeester blijven wij aanbieden.
✓ Aankoopkeuring
✓ Transport per vrachtauto ( all risk verzekerd )
✓ Losdag bij Importautos is vrijwel altijd ook de dag van aanmelding bij RDW

Auto import Duitsland stappenplan

Wilt u alleen een BPM-aangifte of kiest u voor volledige ontzorging? U kiest zelf hoeveel hulp u wilt.

zoeken - auto importeren

1. Zoek een voertuig

Wij hebben voor u de beste zoekmachines in het buitenland in kaart gebracht.

Zoek een voertuig ›

auto import bpm berekenen

2. Bereken de BPM

Er zijn 6 methodes om de BPM te berekenen. Wij berekenen binnen 24 uur de laagst haalbare BPM.

Gratis BPM berekenen ›

Hulp bij import

3. Hulp bij import

Vervolgens maakt Importautos.nl een plan van aanpak samen met u. Wij kunnen u helpen van A tot Z.

Bekijk importpakketten ›

Auto kopen in Duitsland

Wilt u een auto importeren uit Duitsland? Het kan al snel lonen om een van de veelgevraagde merken te importeren. Auto’s van onze oosterburen zijn namelijk voordeliger en vaak ook luxer dan de auto’s in ons eigen land. Daarnaast zijn auto’s uit Duitsland degelijk en betrouwbaar. Wilt u een auto kopen in Duitsland zonder risico te lopen? Heeft u geen zin in administratieve rompslomp of andere zorgen bij het importeren? Maak dan gebruik van de service van Importautos.nl.

Bekijk ook onze pagina over het importeren van een Jahreswagen: praktisch nieuwe, luxe uitgevoerde Duitse auto’s met veel voordeel!

Regels en wetten in Duitsland

Wanneer u kiest voor een import auto uit Duitsland, dan kiest u voor zekerheid. Dit land kent namelijk een paar strenge, maar gunstige wetten. Zo is een autohandelaar verplicht om de juiste informatie te geven. Ook over eventuele schades. Doen zij dit niet? Dan is de verkoper zelf aansprakelijk. Daarnaast is het terugdraaien van meterstanden bij wet verboden. Kunt u gebruik maken van neutrale aankoopkeuringen. En is uw garantie in heel Europa geldig. Een auto uit Duitsland importeren is dus in de meeste gevallen betrouwbaar.

De voordelen

Naast de gunstige regels en wetten zijn er ook andere voordelen van auto import uit Duitsland te noemen. Denk bijvoorbeeld aan het hoge aanbod aan auto’s. De zeer luxe uitrusting van nieuwe occasions. De financiële voordelen. En de goede bereikbaarheid van Duitse handelaren. Meer weten over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland? Verder op deze pagina vindt u een uitgebreide lijst.

Auto importeren Duitsland met Importautos.nl

Al ruim 14 jaar houdt Importautos zich bezig met het invoeren van auto’s. Hierbij zien wij veel import auto’s uit Duitsland voorbij komen. Voordat u met ons in zee gaat kunt u bij ons gratis uw BPM berekenen. Valt deze gunstig uit? Dan kunt u één van onze pakketten kiezen. Regelt u het liefst zoveel mogelijk zelf? Dan is het Doe het zelf pakket de juiste keuze. In andere gevallen raden wij ons All inclusive pakket aan. Zo kunt u zonder zorgen de onderhandelingen in.

Allrisk verzekerd

Goed om te weten: via Importautos.nl kunt u uw importauto Allrisk verzekerd laten importeren, zonder aanvullende kosten. Het stallingsrisico is bij ons bovendien volledig ingedekt; uw auto is verzekerd tegen brand, vandalisme en diefstal.

Importeer nu een auto!

Stelt u eens voor: u rijdt door Duitsland en ziet er de liefde van uw leven staan. Uw absolute droomauto. En dat voor een schijntje. Het eerste wat u doet? Contact opnemen met Importautos.nl! Bijvoorbeeld door te bellen naar 088-3450100. Onze specialisten helpen u vervolgens de auto naar Nederland te halen. Dit doen wij niet alleen met ervaring, maar ook tegen lage kosten. Met resultaat: al ruim 44.000 tevreden klanten gingen u voor! Een auto importeren uit Duitsland was nog nooit zo goed geregeld.

Uw auto importeren uit Duitsland doet het team van Importautos.nl tegen lage kosten en dankzij jarenlange ervaring met gemak. Al ruim 44.000 tevreden klanten gingen u voor.

Duitse auto invoeren: slimme keuze

Wilt u een Duitse auto naar Nederland invoeren? Dat is een verstandige zet. En wel om de volgende belangrijke redenen:

 • Duitse auto’s degelijk en betrouwbaar.
 • Duitsland is het autoland bij uitstek met het grootste aanbod auto’s van Europa.
 • Veel diesels met lage km-standen: Dit is vertrouwd omdat er in Duitsland geen hogere wegenbelasting voor diesels telt. Dus een laag omslagpunt.
 • Zeer luxe uitrusting: Duitsland kent geen BPM, daarom worden er veel luxe uitvoeringen gekocht t.o.v. Nederland. Opties kunnen vaak met een extra BPM-korting geïmporteerd worden.
 • Strenge wet op eerlijke informatie: Wat een verkoper u vertelt over het verleden en huidige staat van de auto klopt gegarandeerd. In Duitsland is de verkoper bijvoorbeeld verplicht op een verkoopcontract te vermelden of de auto of motor wel of niet schadevrij (unfallfrei) is. Dit niet naar waarheid invullen is een Duitsland een misdrijf welke de verkoper als privépersoon pleegt. Hij kan zich niet op zijn werkgever beroepen. Blijkt achteraf een misser dan zal dit heel snel opgelost worden.
 • Neutrale aankoopkeuring zelden een probleem: Het is in Duitsland vrij gebruikelijk dat er een neutrale keuring bij een occasion uitgevoerd wordt voor aflevering aan de klant. Vaak hebben de auto’s of motoren al zo’n keuring gehad en is het keuringspapier gewoon in te zien of op te vragen. Deze keuringen worden gedaan door semi-overheidsinstanties en dus niet door de autobedrijven zelf! U kunt vragen om een TUV-, DEKRA- of ADAC-Siegel. U kunt dit vergelijken met de in Nederland bekende ANWB-Keuring. U kunt via Importautos.nl ook een dergelijke keuring aanvragen. zie tarievenlijst.
 • Duitse degelijkheid: Uit diverse onderzoeken blijkt dat Duitsers hun auto’s meestal erg goed en secuur onderhouden waardoor achterstallig onderhoud zelden voorkomt. Duitse occasions verkeren daarom in de regel in zeer goede staat.
 • Gunstige ligging: Doordat het ons buurland is is het vaak goed mogelijk in een paar uur de auto te bezoeken.
 • Tijdelijk NL-nummerbord te gebruiken. Als de afstand van de verkoper naar Nederland het toelaat om het ophalen en de importkeuring op 1 dag te combineren dan kan er een tijdelijk Nederlands kenteken gebruikt worden, waardoor het tijdelijk verzekeren meestal ( afhankelijk van uw verz. mij. ) geen probleem vormt.
 • Fabrieksgarantie: Bij heel jonge occasions valt de auto vaak binnen de fabrieksgarantie, u kunt voor garantiegevallen terecht bij iedere off. dealer in Nederland.
 • Merk occasion garantie: Veel merken hebben een eigen Europees garantielabel opgericht, zo bent u verzekerd van garantie op uw occasion gewoon bij de dealer bij u om de hoek. Bijvoorbeeld: Audi, BMW, Ford, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Volvo. Vraag uw verkoper hierover.
 • Garantieverzekering: Zijn bovenstaande gevallen niet bij uw aankoop aan de orde dan sluiten de verkopers vaak een garantieverzekering af welke door heel Europa geldig is, zo bent u niet afhankelijk van de verkoper in Duitsland bij een garantiegeval. Vraag uw verkoper hierover.

15+ jaar ervaring in BPM & auto import

Een team van 12 werknemers helpt om zorgeloos, betrouwbaar en snel uw auto te importeren.

aantal geimporteerde auto's


Auto’s geimporteerd

Met meer dan 15 jaar ervaring, zijn wij marktleider in Nederland.

klanten beoordelen importautos
9,3

Door klanten beoordeeld

Meer dan 2650 beoordelingen via een onafhankelijk systeem, Kiyoh.

Gratis BPM advies

Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.

Menu