BPM berekenen bereken direct gratis de laagst haalbare BPM

088-3450100 Gratis infolijn

Auto Importeren uit Duitsland

Wilt u een auto importeren uit Duitsland? Auto’s van onze Oosterburen zijn voordeliger en vaak ook luxer dan de auto’s in ons eigen land. Daarnaast zijn auto’s uit Duitsland degelijk en betrouwbaar. Wilt u een auto kopen in Duitsland zonder risico te lopen? Heeft u geen zin in administratieve rompslomp of andere zorgen bij het importeren? Maak dan gebruik van de service van Importautos.nl.

Regels en wetten in Duitsland

Wanneer u kiest voor een import auto uit Duitsland, dan kiest u voor zekerheid. Dit land kent namelijk een paar strenge, maar gunstige wetten. Zo is een autohandelaar verplicht om de juiste informatie te geven. Ook over eventuele schades. Doen zij dit niet? Dan is de verkoper zelf aansprakelijk. Daarnaast is het terugdraaien van meterstanden bij wet verboden. Kunt u gebruik maken van neutrale aankoopkeuringen. En is uw garantie in heel Europa geldig. Een auto uit Duitsland importeren is dus in de meeste gevallen betrouwbaar.

De voordelen

Naast de gunstige regels en wetten zijn er ook andere voordelen van auto import uit Duitsland te noemen. Denk bijvoorbeeld aan het hoge aanbod aan auto’s. De zeer luxe uitrusting van nieuwe occasions. De financiële voordelen. En de goede bereikbaarheid van Duitse handelaren. Meer weten over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland? Verder op deze pagina vindt u een uitgebreide lijst.

Auto importeren Duitsland met Importautos.nl

Al ruim 14 jaar houdt Importautos zich bezig met het invoeren van auto’s. Hierbij zien wij veel import auto’s uit Duitsland voorbij komen. Voordat u met ons in zee gaat kunt u bij ons gratis uw BPM berekenen. Valt deze gunstig uit? Dan kunt u één van onze pakketten kiezen. Regelt u het liefst zoveel mogelijk zelf? Dan is het Doe het zelf pakket de juiste keuze. In andere gevallen raden wij ons All inclusive pakket aan. Zo kunt u zonder zorgen de onderhandelingen in.

Importeer nu een auto!

Stelt u eens voor: u rijdt door Duitsland en ziet er de liefde van uw leven staan. Uw absolute droomauto. En dat voor een schijntje. Het eerste wat u doet? Contact opnemen met Importautos.nl! Bijvoorbeeld door te bellen naar 088-3450100. Onze specialisten helpen u vervolgens de auto naar Nederland te halen. Dit doen wij niet alleen met ervaring, maar ook tegen lage kosten. Met resultaat: al ruim 44.000 tevreden klanten gingen u voor! Een auto importeren uit Duitsland was nog nooit zo goed geregeld.

Uw auto importeren uit Duitsland doet het team van Importautos.nl tegen lage kosten en dankzij jarenlange ervaring met gemak. Al ruim 44.000 tevreden klanten gingen u voor.

Snel, veilig en vertrouwd een auto importeren uit Duitsland? Kies voor Importautos.nl

 • Specialisatie in zowel nieuwe als gebruikte voertuigen uit Duitsland
 • Wij importeren 14 auto’s per dag
 • Deskundig, RDW erkend bedrijf
 • Meer dan 14 jaar ervaring in de autobranche
 • De enige erkende partner van Autoweek
 • Vrijblijvende berekening van de laagst haalbare BPM
 • Vooraf een GRATIS en vrijblijvend importkostenoverzicht
 • 8 importadviseurs die fulltime tot uw beschikking staan

Duitse auto invoeren: een slimme keuze

Wilt u een Duitse auto naar Nederland invoeren? Dat is een verstandige zet. En wel om de volgende belangrijke redenen:

 • Duitse auto’s degelijk en betrouwbaar.
 • Duitsland is het autoland bij uitstek met het grootste aanbod auto’s van Europa.
 • Veel diesels met lage km-standen: Dit is vertrouwd omdat er in Duitsland geen hogere wegenbelasting voor diesels telt. Dus een laag omslagpunt.
 • Zeer luxe uitrusting: Duitsland kent geen BPM, daarom worden er veel luxe uitvoeringen gekocht t.o.v. Nederland. Opties kunnen vaak met een extra BPM-korting geïmporteerd worden.
 • Strenge wet op eerlijke informatie: Wat een verkoper u vertelt over het verleden en huidige staat van de auto klopt gegarandeerd. In Duitsland is de verkoper bijvoorbeeld verplicht op een verkoopcontract te vermelden of de auto of motor wel of niet schadevrij (unfallfrei) is. Dit niet naar waarheid invullen is een Duitsland een misdrijf welke de verkoper als privépersoon pleegt. Hij kan zich niet op zijn werkgever beroepen. Blijkt achteraf een misser dan zal dit heel snel opgelost worden.
 • Neutrale aankoopkeuring zelden een probleem: Het is in Duitsland vrij gebruikelijk dat er een neutrale keuring bij een occasion uitgevoerd wordt voor aflevering aan de klant. Vaak hebben de auto’s of motoren al zo’n keuring gehad en is het keuringspapier gewoon in te zien of op te vragen. Deze keuringen worden gedaan door semi-overheidsinstanties en dus niet door de autobedrijven zelf! U kunt vragen om een TUV-, DEKRA- of ADAC-Siegel. U kunt dit vergelijken met de in Nederland bekende ANWB-Keuring. U kunt via Importautos.nl ook een dergelijke keuring aanvragen. zie tarievenlijst.
 • Duitse degelijkheid: Uit diverse onderzoeken blijkt dat Duitsers hun auto’s meestal erg goed en secuur onderhouden waardoor achterstallig onderhoud zelden voorkomt. Duitse occasions verkeren daarom in de regel in zeer goede staat.
 • Gunstige ligging: Doordat het ons buurland is is het vaak goed mogelijk in een paar uur de auto te bezoeken.
 • Tijdelijk NL-nummerbord te gebruiken. Als de afstand van de verkoper naar Nederland het toelaat om het ophalen en de importkeuring op 1 dag te combineren dan kan er een tijdelijk Nederlands kenteken gebruikt worden, waardoor het tijdelijk verzekeren meestal ( afhankelijk van uw verz. mij. ) geen probleem vormt.
 • Fabrieksgarantie: Bij heel jonge occasions valt de auto vaak binnen de fabrieksgarantie, u kunt voor garantiegevallen terecht bij iedere off. dealer in Nederland.
 • Merk occasion garantie: Veel merken hebben een eigen Europees garantielabel opgericht, zo bent u verzekerd van garantie op uw occasion gewoon bij de dealer bij u om de hoek. Bijvoorbeeld: Audi, BMW, Ford, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Volvo. Vraag uw verkoper hierover.
 • Garantieverzekering: Zijn bovenstaande gevallen niet bij uw aankoop aan de orde dan sluiten de verkopers vaak een garantieverzekering af welke door heel Europa geldig is, zo bent u niet afhankelijk van de verkoper in Duitsland bij een garantiegeval. Vraag uw verkoper hierover.

Doordat we dagelijks tien auto’s naar Nederland importeren en al jarenlang klanten begeleiding bieden bij de invoer van nieuwe en gebruikte voertuigen, profiteert ook u van onze ervaring bij het invoeren van een auto uit Duitsland.

Stappenplan om een auto te importeren uit Duitsland

Heeft u een auto in Duitsland gevonden die u zou willen importeren? De kans is groot dat u geen idee heeft waar u moet beginnen. Om te weten te komen wat u moet doen, volgt u ons heldere stappenplan.
iconzoeken

1. Zoek een geschikt voertuig dat aan uw wensen voldoet

Ga op internet op zoek naar een voertuig in Duitsland dat u zou willen kopen. Een personenwagen, een bestelwagen, een camper of een motor. U kunt bijvoorbeeld kijken op mobile.de en autoscout24.de.

bpm berekenen

2. Laat ons berekenen hoeveel u in totaal kwijt bent voor het voertuig

Mail ons de auto-advertentie die u tegen bent gekomen. U ontvangt vervolgens van ons vrijblijvend en GRATIS een volledig importkostenoverzicht. U krijgt inzicht in de totale kosten, met o.a. de bijkomende BPM kosten, RDW kosten, transportkosten en verzekeringskosten. Wij tellen de vraagprijs van de auto bij deze kosten op, zodat u precies weet met welke kosten u rekening mee kunt houden en wat het invoeren van de auto uit Duitsland u zou gaan kosten.

Er zijn 6 BPM berekeningsmethoden die goedgekeurd zijn door de Belastingdienst. U ontvangt van ons altijd de BPM berekening in uw importkostenoverzicht die voor u het meeste voordeel oplevert. Dit is mogelijk doordat wij alle berekeningsmethoden met elkaar vergelijken.

Bereken gratis de laagste BPM

maak koopbeslissing

3. Maak uw koopbeslissing

U maakt een vergelijking met de Nederlandse markt op basis van het importkostenoverzicht dat u ontvangen heeft. Wanneer u een mooie en voordelige auto in Duitsland heeft gevonden, wilt u die uiteraard van Duitsland naar Nederland halen.

U maakt als klant altijd zelf de beslissing om wel of niet tot aankoop over te gaan. Bent u eruit? Heeft u de auto van uw dromen in Duitsland gevonden en wilt u deze voor een lage prijs naar Nederland importeren? Om dit makkelijk en snel voor elkaar te krijgen, schakelt u de hulp van Importauto’s.nl in. Telefonisch: 088-3450100 of per mail: info@importautos.nl.

importautos helpt

4. Importauto’s helpt u met de import

Vervolgens maakt Importauto’s.nl een plan van aanpak samen met u. Heeft u moeite om zich in het Duits verstaanbaar te maken? Onze 8 adviseurs staan fulltime tot uw beschikking. Wij regelen het koopproces graag voor u als er een taalbarrière is.

U kiest zelf hoeveel hulp u nodig heeft bij het importeren en welk importpakket het beste bij u past. Wilt u alles zelf doen? Van het ophalen van de auto tot het bezoek aan een RDW loket. Of kiest u voor volledige ontzorging? Waarbij wij de auto met een vrachtwagen ophalen, de grens over brengen en voor uw deur afleveren. Welke service u ook kiest, de service aan Importauto’s.nl betaalt u altijd achteraf.

Een auto importeren uit Duitsland door Importauto’s.nl biedt u 8 grote voordelen

Al ruim 44.000 auto’s hebben wij met succes van het buitenland naar Nederland geïmporteerd. Kiest u net als 44.000 andere klanten voor de voordelen van Importauto’s.nl?

1. Altijd een importadviseur beschikbaar

Wilt u geen risico lopen bij het importeren van een auto uit Duitsland? Snel, makkelijk en op een veilige manier een auto importeren uit Duitsland, is mogelijk dankzij de importadviseurs van Importautos.nl. Zij staan altijd tot uw beschikking.

Het is geen enkel probleem als u geen verstand heeft van het kopen van een auto in het buitenland of wanneer u de Duitse taal niet beheerst. U schakelt Importauto’s.nl in en wij regelen de rest.

2. Al ruim 14 jaar ervaring in het importeren van voertuigen uit Duitsland

U kunt al bij Importauto’s.nl terecht sinds oktober 2004. U profiteert daardoor van ruim 14 jaar ervaring met het importeren van auto’s uit Duitsland. Een auto importeren uit Europa is voor ons een kleine moeite.

Neem contact op met de expert op het gebied van een auto invoeren uit het buitenland. Veel klanten kiezen voor ons om onze jarenlange ervaring met het importeren van nieuwe en gebruikte auto’s, campers en motoren. Per dag importeren wij 14 auto’s uit Europa en Amerika.

3. Zowel nieuwe als gebruikte auto’s importeren uit Duitsland

Heeft u een tweedehands Opel gevonden in Duitsland of wilt u een gloednieuwe BMW in Duitsland kopen? Wij importeren nieuwe auto’s, bestelwagens, motoren en campers en occasions uit Duitsland.

4. Importauto’s.nl is RDW erkend, deskundig en vakkundig

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf dat erkend is en daarnaast efficiënt en vakkundig werkt, dan moet u bij Importauto’s.nl zijn. Wij zijn RDW erkend en zeer deskundig.

5. Snel, veilig en vertrouwd een auto importeren uit Duitsland

Wilt u zo snel mogelijk uw nieuwe auto voor de deur hebben staan? Dat kan als u een auto uit Duitsland laat importeren door Importauto’s.nl. Het importeren uit Duitsland verloopt bij ons altijd heel snel, veilig en efficiënt. Gebruikmaken van onze service is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens zeer betrouwbaar. De servicekosten aan Importauto’s.nl betaalt u altijd achteraf.

6. Erkende partner van Autoweek en VWE

Wij zijn als enige importbedrijf erkende partner van Autoweek en VWE.

7. Gegarandeerd de laagste BPM

Als u een voertuig importeert, moet u BPM betalen aan de Belastingdienst. Er zijn 6 BPM berekeningsmethoden die goedgekeurd zijn door de Belastingdienst.

Wij helpen u met de BPM aangifte. Van de 6 berekeningen, kiezen wij de berekening die het laagste BPM tarief als uitkomst heeft om toe te voegen aan uw vrijblijvende importkostenoverzicht. U krijgt zo gegarandeerd het meeste BPM voordeel. Dit is mogelijk doordat wij alle berekeningsmethoden met elkaar vergelijken.

8. Vrijblijvend een importkostenoverzicht

Wilt u vooraf weten wat het importeren van een auto uit Duitsland u totaal zou gaan kosten? Vindt u het daarnaast fijn om inzicht te krijgen in het verschil in prijs tussen de Nederlandse en de Duitse markt?

Wij maken vrijblijvend en GRATIS een totaal importkostenoverzicht voor u. U krijgt inzicht in: bijkomende BPM kosten, RDW kosten, transportkosten en verzekeringskosten. Wij tellen de vraagprijs van de auto bij deze kosten op zodat u precies weet wat het importeren van de auto u kost.

Veelgestelde vragen

Wat is BPM?

Importeert u een auto, camper, motor of bestelwagen in Nederland? Dan moet u zeer waarschijnlijk BPM betalen aan de Belastingdienst. BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. Het BPM tarief verschilt per voertuig. Importauto’s.nl berekent graag voor u hoeveel BPM u voor een bepaalde auto, camper, personenbus of motor moet afdragen. Bij Importauto’s.nl profiteert u altijd van de laagste BPM garantie.

Voor personenauto’s is het BPM tarief afhankelijk van de CO2-uitstoot. Voor bestelauto’s, campers en motoren wordt het BPM tarief bepaald door de prijs. U hoeft geen BPM te betalen als u een personenauto, bestelauto, camper of motor importeert met een CO-2 uitstoot van 0 gram per kilometer.

Heb ik speciale nummerborden nodig als ik met mijn nieuwe auto vanuit Duitsland naar Nederland rijd?

Wij voorzien u van tijdelijke nummerborden. Ga niet met Duitse exportborden de weg op. Die zijn in Nederland niet toegestaan.

Hoe weet ik of ik een Duitse dealer kan vertrouwen?

Wij checken graag voor u of de desbetreffende Duitse dealer te vertrouwen is. In Duitsland geldt een strenge wet op eerlijke informatie en in Duitsland is autoverkoper tevens een gediplomeerd beroep.

Hoe kan ik betalen?

U heeft de mogelijkheid om de importauto per overboeking vooraf te betalen. Contant betalen is mogelijk als u de auto zelf in Duitsland ophaalt. De service aan Importauto’s.nl betaalt u altijd achteraf.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn auto geïmporteerd is?

Vanuit Europa duurt het importeren van een voertuig tussen de 2 en 3 weken.

Bekijk alle referenties

Waarom Importautos.nl?

 • 8 importadviseurs tot uw beschikking
 • Levering aan huis door heel Nederland
 • Exclusief partner van Autoweek
 • Altijd laagste BPM garantie
 • 14 jaar BPM / auto import ervaring
 • Geen risico, u betaalt ons achteraf

auto verkopen

Importautos.nl is bekend van:

importautos partners
importautos redbull

Aantal geïmporteerde auto's: