fbpx

Motor importeren

Wilt u een motor importeren en bent u op zoek naar een betrouwbaar import bedrijf waarbij u volledig wordt ontzorgd? Of uw voertuig nu twee, drie of vier wielen heeft, Importautos.nl helpt u bij het import proces! Zo zijn wij naast auto import ook gespecialiseerd in het importeren van motorfietsen. U bepaalt daarbij zelf hoeveel hulp u kunt gebruiken voor het importeren van uw motor.

Motor import service

Wij maken het importeren van uw motor graag eenvoudig, overzichtelijk en betaalbaar. Zo wordt motor import voor iedereen bereikbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid hulp die u kunt gebruiken en het land van herkomst van de motorfiets, kunt u kiezen uit de onderstaande 3 motor import pakketten:

  • Doe het zelf pakket
  • All inclusive pakket
  • NIET-EU pakket
Motor importeren

Motor import pakketen

Heeft u een import motor op het oog? Wij ondersteunen u graag tijdens het importproces.

Bekijk onze importpakketten of neem direct contact op:

motor import

Motor import stappenplan

Het proces om een motor te importeren kan kortweg in 4 stappen worden verdeeld:

  • Stap 1: Zoek uw motorfiets
  • Stap 2: Maak een berekening van de kosten
  • Stap 3: Koop uw import motor
  • Stap 4: (Laat) uw motorfiets importeren

Een motor invoeren is daarbij vergelijkbaar met dat van ieder ander motorvoertuig. Binnen elke stap kunt u rekenen op onze motor import service. Voor een uitgebreider en gedetailleerder stappenplan, zie ook Een motor importeren in 7 stappen.

Motor importeren uit Duitsland of België?

Duitsland en België zijn populaire landen om een motor vanuit te importeren. Maar ook voor het importeren van andere landen binnen Europa staat Importautos.nl voor u klaar! Dit doen we al meer dan 18 jaar met veel passie en plezier. We weten dan ook alles over het importeren en invoeren van een motorfiets. Zo weet u bij ons zeker dat het importeren van uw motor soepel en snel verloopt.

importeren motor
motor import bedrijf

Voordelen importautos.nl

Wanneer u kiest voor de motor import service van Importautos.nl, kiest u voor zekerheid, snelheid en gemak met een betaalbare en persoonlijke service. Zo maken wij het importeren van een motor voor iedereen bereikbaar. Hoe wij dit doen voor u? Dat leggen wij u graag uit!

Gratis berekening voor de laagste haalbare BPM

Net als bij een auto importeren, moet u ook bij het importeren van een motor moet u BPM betalen. Door de laagst haalbare BPM te berekenen voorkomt u onnodige kosten. Importautos.nl berekent gratis en vrijblijvend de laagste mogelijk BPM voor uw motor:

  • Binnen 24 uur in uw mailbox.
  • Met laagste BPM garantie

Onafhankelijk import advies

Importautos.nl is niet merk of dealer gebonden. Wij kunnen u dus altijd onafhankelijk advies geven voor het importeren van uw motorfiets.

Deskundige en betrouwbare import partner

Importautos.nl is al meer dan 18 jaar actief als importeur van auto’s, motoren en andere voertuigen. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van motor import en hebben wij een sterk internationaal import netwerk opgebouwd. Zo kunnen wij u deskundig en betrouwbaar advies geven en tegelijk veel geld, tijd en stress besparen.

Persoonlijke service

Ons auto en motor import team bestaat uit gepassioneerde en deskundige adviseurs. Zij staan fulltime tot uw beschikking en denken graag met u mee voor de beste oplossing voor uw situatie. Zo betaalt u nooit teveel en zal het import proces van uw motor snel en soepel verlopen.

3 locaties in nederland voor aflevering en RDW keuring

De RDW keuring van uw import motor kan plaatsvinden op één van onze drie locaties in Nederland: Roosendaal. Arnhem en Goes. U hoeft hiervoor dus geen aparte afspraak te maken bij een RDW keuringsstation. Zo bespaart u tijd en moeite. Het afleveren van uw motor kan ook op deze locaties plaatsvinden of op een locatie naar wens.

motor laten importeren

Motor laten importeren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor het importeren van een motor? Neem dan vandaag nog contact op met de motor import specialisten van Importautos.nl! Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM en adviseren of ontzorgen u graag bij het importeren van uw motor.

18+ jaar ervaring in BPM & auto import

Een team van 12 werknemers helpt om zorgeloos, betrouwbaar en snel uw auto te importeren.

aantal geimporteerde auto's


Auto’s geimporteerd

Met meer dan 18 jaar ervaring, zijn wij marktleider in Nederland.

klanten beoordelen importautos
9,5

Door klanten beoordeeld

Meer dan 2900+ beoordelingen via een onafhankelijk systeem, Kiyoh.

Menu