fbpx

Auto Importeren uit België

Wilt u zorgeloos, betrouwbaar en snel een auto importeren uit België? Importautos berekent gratis de laagste BPM voor uw gewenste voertuig.

Importautos o.a. bekend van:

SBS6Radio1VWERedbullRWDAutoweek

Auto import België stappenplan

Wilt u alleen een BPM-aangifte of kiest u voor volledige ontzorging? U kiest zelf hoeveel hulp u wilt.

zoeken - auto importeren

1. Zoek een voertuig

Wij hebben voor u de beste zoekmachines in het buitenland in kaart gebracht.

Zoek een voertuig ›

auto import bpm berekenen

2. Bereken de BPM

Er zijn 6 methodes om de BPM te berekenen. Wij berekenen binnen 24 uur de laagst haalbare BPM.

Gratis BPM berekenen ›

Hulp bij import

3. Hulp bij import

Vervolgens maakt Importautos.nl een plan van aanpak samen met u. Wij kunnen u helpen van A tot Z.

Bekijk import pakketten ›

Auto invoeren uit België

Is een auto importeren uit België interessant voor u? Auto’s uit België zijn vaak voordeliger en luxer uitgevoerd dan de auto’s in Nederland. Bovendien zijn de veelgevraagde merken uit België in de regel goed onderhouden en betrouwbaar, dankzij de goede regelgevingen in het land. Een auto invoeren uit België kan bovendien vlot verlopen, zodat u snel de gelukkig eigenaar van een goed uitgeruste occasion bent.

Wilt u een auto invoeren vanuit België zonder risico, administratieve rompslomp en andere zorgen? Kies dan voor de auto import services van Importautos.nl.

Gunstige regels en bepalingen

Voordat een Belgische auto verkocht mag worden, moet deze technisch gekeurd worden. Indien het keuringsrapport ouder dan twee maanden is zal de auto nog visueel gekeurd worden. Zo bent u beter beschermd tegen tegenvallers en volledig op de hoogte van eventuele gebreken.

Een Car-pass (vergelijkbaar met het tellerrapport wat we in Nederland kennen) geeft u daarnaast inzicht in de kilometerstand van de auto. Bovendien wisselen Nederland en België kilometerstanden uit. En een Certificaat van Overeenstemming (CVO) geeft inzicht in alle technische gegevens van de auto, waaronder de CO2-uitstoot, wielbasis en motorinhoud.

Auto importeren België: de voordelen

België kent ongeveer een even groot autoaanbod als Nederland. Toch vindt u in België soms gemakkelijker specifieke modellen en uitvoeringen die op de Nederlandse markt onvindbaar zijn.

Een andere reden om een auto te importeren uit België is dat deze vaak luxer zijn uitgevoerd dan de Nederlandse voertuigen. Toch zijn Belgische auto’s vaak goedkoper dan Nederlandse auto’s, waardoor een auto invoeren uit België zeer aantrekkelijk kan zijn.

Importeren uit België met Importautos.nl

Importautos.nl heeft al ruim 18 jaar ervaring met het invoeren van auto’s uit diverse landen, waaronder ook België. U kunt bij ons voorafgaand aan het hele proces gratis en vrijblijvend de BPM berekenen. Is deze naar wens? Dan kunt u voor een van onze pakketten kiezen.

Zo kiest u bijvoorbeeld voor ons Doe het zelf pakket wanneer u graag zelf zoveel mogelijk regelt. Geeft u dit juist liever zoveel mogelijk uit handen? Dan raden wij ons All inclusive pakket aan. Met dit pakket ondersteunen wij u maximaal bij het gehele importproces en bieden wij diverse voordelen aan, waaronder versnelde RDW-inschrijving, all-risk verzekerde binnenstalling, afhandeling van de BPM-aangifte / taxatie en montage van een luxe Nederlands kenteken (voor- en achter) met oplegletters.

Allrisk verzekerd

Goed om te weten: via Importautos.nl kunt u uw importauto Allrisk verzekerd laten importeren, zonder aanvullende kosten. Het stallingsrisico is bij ons bovendien volledig ingedekt; uw nieuwe auto is verzekerd tegen brand, vandalisme en diefstal.

18+ jaar ervaring in BPM & auto import

Een team van 12 werknemers helpt om zorgeloos, betrouwbaar en snel uw auto te importeren.

aantal geimporteerde auto's

60.000+

Auto’s geïmporteerd

Met meer dan 18 jaar ervaring, zijn wij marktleider in Nederland.

klanten beoordelen importautos
9,5

Door klanten beoordeeld

Meer dan 2900+ beoordelingen via een onafhankelijk systeem, Kiyoh.

Gratis BPM advies

Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.

LET OP! Wij zijn verhuisd:

Ons nieuwe adres in Roosendaal is nu: Hoge bergen 3, 4704 RH, Roosendaal. Onze activiteiten in Goes zijn ook verhuisd naar ons nieuwe adres in Roosendaal.