fbpx

Camper invoeren

Wilt u een camper invoeren? Imporautos.nl is uw betrouwbare import partner. Wij ontzorgen u binnen het hele import proces. Zo kunt u zorgeloos uw camper importeren. Veilig, snel en voordelig!

Kosten camper invoeren

Met onze overzichtelijke en transparante import pakketen bepaald u eenvoudig zelf hoeveel hulp u wilt gebruiken. De kosten voor het invoeren van een camper zijn daarbij afhankelijk van de hoeveelheid hulp u nodig heeft en of de camper uit de EU afkomstig is of van daarbuiten. U kunt daarom bij ons kiezen uit 3 camper import pakketen:

  • Doe het zelf pakket
  • All inclusive pakket
  • NIET-EU pakket
Camper invoeren

Camper laten invoeren?

Heeft u een camper in het buitenland gevonden en wilt u deze laten invoeren? Wij helpen u!

Bekijk onze importpakketten of neem direct contact op:

rdw camper invoeren

Camper invoeren stappenplan

Het import proces om een camper in te voeren kunnen we kortweg in 4 stappen verdelen:

  • Stap 1: Zoek uw camper
  • Stap 2: Maak een berekening van de kosten
  • Stap 3: Koop uw camper
  • Stap 4: (Laat) uw camper invoeren

RDW camper invoeren

Een camper of auto importeren? Het import proces kent in basis geen verschillen.  Wel kent het RDW enkele afwijkende regels als het gaat om het invoeren van een camper. Meer informatie hierover leest u op de website van het RDW: Kampeerauto invoeren

Camper invoeren uit Duitsland of België?

Er worden jaarlijks steeds meer campers geïmporteerd naar Nederland. Dat merken wij ook als importeur. Veruit de meeste campers die in Nederland ingevoerd worden, zijn afkomstig uit Duitsland of België. Maar ook het invoeren van campers uit andere landen wordt steeds populairder. Zo voeren wij ook geregeld campers in uit landen als Italië, Spanje, Frankrijk en Amerika.

camper invoeren duitsland

Voordelen camper invoeren met Importautos.nl

Het invoeren van een camper is zeer interessant. Zo kunt u kiezen uit een groter aanbod campers en vaak zijn de prijzen voor campers in andere landen gunstiger dan in Nederland. Wilt u kampeerauto zorgeloos invoeren? Met de import service van Importautos.nl kiest u voor zekerheid, snelheid en gemak. Met een persoonlijke service en een gunstige prijs. Zo maken wij het invoeren van een camper makkelijk en betaalbaar.

Met importautos.nl profiteert u van de volgende voordelen:

auto importeren voordeelOnafhankelijk import advies

Wij geven u altijd onafhankelijk advies bij het invoeren van uw camper. Importautos.nl is namelijk niet merk of dealer gebonden.

auto importeren voordeelGratis BPM berekening

Wij berekenen voor u gratis de laagst mogelijke BPM. Zo bespaart u maximaal, omdat u nooit te veel BPM betaalt.

  • Binnen 24 uur in uw mailbox.
  • Met laagste BPM garantie

auto importeren voordeelDeskundige en betrouwbare import partner

Wij zijn uw deskundige en betrouwbare import partner. Importautos.nl importeert al meer dan 18 jaar auto, campers en andere motorvoertuigen. Zo hebben wij alle benodigde kennis en ervaring in huis en kunt u bouwen op ons grote import netwerk.

auto importeren voordeelPersoonlijk service

Wij vinden een persoonlijke service belangrijk. Elk import traject is namelijk anders. Daarom staat er een gepassioneerd en deskundig import team fulltime voor u klaar. Zo heeft u één aanspreekpunt voor advies en vragen.

auto importeren voordeelRDW keuring en aflevering op locatie

Wij hebben 3 vestigingen verspreid door Nederland: Roosendaal en Arnhem. Hier kunt zowel terecht voor de RDW keuring, die nodig is om de camper in te voeren, als voor de aflevering van uw camper. Zo hoeft u dus geen losse afspraken te maken bij verschillende instanties

Camper invoeren met Importautos.nl?

Al veel kampeerders gingen u voor. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor het invoeren van uw camper? Neem dan vandaag nog contact op met de camper import specialisten van Importautos.nl! Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM en adviseren of ontzorgen u graag bij het invoeren van uw camper.

18+ jaar ervaring in BPM & auto import

Een team van 12 werknemers helpt om zorgeloos, betrouwbaar en snel uw auto te importeren.

aantal geimporteerde auto's

60.000+

Auto’s geïmporteerd

Met meer dan 18 jaar ervaring, zijn wij marktleider in Nederland.

klanten beoordelen importautos
9,5

Door klanten beoordeeld

Meer dan 2900+ beoordelingen via een onafhankelijk systeem, Kiyoh.