fbpx

Volvo importeren

Wilt u zorgeloos, betrouwbaar en snel een Volvo importeren? Een auto importeren doet u met Importautos.nl. Wij berekenen gratis de laagste BPM voor uw gewenste voertuig en ontzorgen u in het import proces

Importautos o.a. bekend van:

SBS6Radio1VWERedbullRWDAutoweek

Volvo import stappenplan

Wilt u alleen een BPM-aangifte of kiest u voor volledige ontzorging? U kiest zelf hoeveel hulp u wilt.

zoeken - auto importeren

1. Zoek een voertuig

Wij hebben voor u de beste zoekmachines in het buitenland in kaart gebracht.

Zoek een voertuig ›

auto import bpm berekenen

2. Bereken de BPM

Er zijn 6 methodes om de BPM te berekenen. Wij berekenen binnen 24 uur de laagst haalbare BPM.

Gratis BPM berekenen ›

Hulp bij import

3. Hulp bij import

Vervolgens maakt Importautos.nl een plan van aanpak samen met u. Wij kunnen u helpen van A tot Z.

Bekijk import pakketten ›

Een Volvo invoeren

Misschien was het altijd al uw droom: een Volvo importeren. Zorgeloos raast u over de snelwegen van Europa. Van Zweden naar Duitsland. En zo weer naar Nederland. Wat een geweldig avontuur! Geniet van luxe. Rijd met klasse. En voel u helemaal op uw plek. Zorg dat u dit zorgeloze gevoel vasthoudt. En importeer uw toekomstige auto met Importautos.nl!

Een Volvo importeren uit Zweden

Veel occasions van Volvo worden uit Zweden gehaald. Dat is ook niet zo vreemd, aangezien het merk zijn oorsprong in dit Scandinavische land vindt. Gebruikte Volvo’s uit Zweden zijn vaak goedkoper dan eenzelfde model uit Nederland. Daarnaast zijn ze beter uitgerust op strenge winters en worden ze over het algemeen goed onderhouden. Koopt u uw auto liever dichterbij huis? U kunt een Volvo ook prima vanuit Duitsland importeren. De keuze is hier vele malen groter dan in Nederland. Daarnaast geniet u standaard van extra opties.

Populaire modellen

Uiteraard bent u niet de eerste autoliefhebber die een Volvo naar Nederland wil halen. Eén van de meest geïmporteerde modellen is de Volvo V60. Niet alleen heeft deze auto een krachtige uitstraling. Maar is ook nog eens innovatief én voorzien van de beste veiligheidsuitrusting. Ook de Volvo XC90 is populair. Dit model staat bekend om zijn elegantie en laat zich kenmerken door luxe en comfort. Zit uw droomauto er tussen? Wij helpen u graag bij het importeren van uw Volvo V60 of XC90.

Importeren met Importautos.nl

Een Volvo importeren is een ingewikkelde aangelegenheid. Daarom staat Importautos.nl al ruim 12 jaar voor zijn klanten klaar. Wij zijn erkend partner van zowel Autoweek als VWE. Zo bent u verzekerd van de laagste BPM én de beste service. Wilt u zelf een auto importeren? Doe dat snel, veilig en zonder zorgen met ons Doe Het Zelf-pakket. Geeft u het werk liever uit handen? Kies dan voor het All Inclusive-pakket.

Direct een Volvo importeren

Elegant. Krachtig. Veilig. Een auto van Volvo heeft voor iedereen wat wils. Bent u van plan om een auto in te voeren? Kies dan voor de expertise van Importautos.nl! Bereken meteen uw BPM of bel onze informatielijn: 088-3450100. Een Volvo importeren: dat doen we toch samen?

18+ jaar ervaring in BPM & auto import

Een team van 12 werknemers helpt om zorgeloos, betrouwbaar en snel uw auto te importeren.

aantal geimporteerde auto's

60.000+

Auto’s geïmporteerd

Met meer dan 18 jaar ervaring, zijn wij marktleider in Nederland.

klanten beoordelen importautos
9,5

Door klanten beoordeeld

Meer dan 2900+ beoordelingen via een onafhankelijk systeem, Kiyoh.

Gratis BPM advies

Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.