BPM berekenen bereken direct gratis de laagst haalbare BPM

088-3450100 Gratis infolijn

Een Volvo importeren

Misschien was het altijd al uw droom: een Volvo importeren. Zorgeloos raast u over de snelwegen van Europa. Van Zweden naar Duitsland. En zo weer naar Nederland. Wat een geweldig avontuur! Geniet van luxe. Rijd met klasse. En voel u helemaal op uw plek. Zorg dat u dit zorgeloze gevoel vasthoudt. En importeer uw toekomstige auto met Importautos.nl!

Volvo Importeren

Een Volvo importeren uit Zweden

Veel occasions van Volvo worden uit Zweden gehaald. Dat is ook niet zo vreemd, aangezien het merk zijn oorsprong in dit Scandinavische land vindt. Gebruikte Volvo’s uit Zweden zijn vaak goedkoper dan eenzelfde model uit Nederland. Daarnaast zijn ze beter uitgerust op strenge winters en worden ze over het algemeen goed onderhouden. Koopt u uw auto liever dichterbij huis? U kunt een Volvo ook prima vanuit Duitsland importeren. De keuze is hier vele malen groter dan in Nederland. Daarnaast geniet u standaard van extra opties.

Populaire modellen

Uiteraard bent u niet de eerste autoliefhebber die een Volvo naar Nederland wil halen. Eén van de meest geïmporteerde modellen is de Volvo V60. Niet alleen heeft deze auto een krachtige uitstraling. Maar is ook nog eens innovatief én voorzien van de beste veiligheidsuitrusting. Ook de Volvo XC90 is populair. Dit model staat bekend om zijn elegantie en laat zich kenmerken door luxe en comfort. Zit uw droomauto er tussen? Wij helpen u graag bij het importeren van uw Volvo V60 of XC90.

Importeren met Importautos.nl

Een Volvo importeren is een ingewikkelde aangelegenheid. Daarom staat Importautos.nl al ruim 12 jaar voor zijn klanten klaar. Wij zijn erkend partner van zowel Autoweek als VWE. Zo bent u verzekerd van de laagste BPM én de beste service. Wilt u zelf een auto importeren? Doe dat snel, veilig en zonder zorgen met ons Doe Het Zelf-pakket. Geeft u het werk liever uit handen? Kies dan voor het All Inclusive-pakket.

Direct een Volvo importeren

Elegant. Krachtig. Veilig. Een auto van Volvo heeft voor iedereen wat wils. Bent u van plan om een auto in te voeren? Kies dan voor de expertise van Importautos.nl! Bereken meteen uw BPM of bel onze informatielijn: 088-3450100. Een Volvo importeren: dat doen we toch samen?

Bekijk alle referenties

Waarom Importautos.nl?

  • 8 importadviseurs tot uw beschikking
  • Levering aan huis door heel Nederland
  • Exclusief partner van Autoweek
  • Altijd laagste BPM garantie
  • 14 jaar BPM / auto import ervaring
  • Geen risico, u betaalt ons achteraf

auto verkopen

Importautos.nl is bekend van:

importautos partners
importautos redbull

Aantal geïmporteerde auto's: