fbpx

Seat importeren

Wilt u zorgeloos, betrouwbaar en snel een Seat importeren? Importautos berekent gratis de laagste BPM voor uw gewenste voertuig en onzorgt u in het import proces.

Importautos o.a. bekend van:

SBS6Radio1VWERedbullRWDAutoweek

Seat import stappenplan

Wilt u alleen een BPM-aangifte of kiest u voor volledige ontzorging? U kiest zelf hoeveel hulp u wilt.

zoeken - auto importeren

1. Zoek een voertuig

Wij hebben voor u de beste zoekmachines in het buitenland in kaart gebracht.

Zoek een voertuig ›

auto import bpm berekenen

2. Bereken de BPM

Er zijn 6 methodes om de BPM te berekenen. Wij berekenen binnen 24 uur de laagst haalbare BPM.

Gratis BPM berekenen ›

Hulp bij import

3. Hulp bij import

Vervolgens maakt Importautos.nl een plan van aanpak samen met u. Wij kunnen u helpen van A tot Z.

Bekijk import pakketten ›

Een Seat invoeren

Elke keer dat u ze ziet rijden denkt u weer: ik wil ook in een Seat rijden! Maar bij de Nederlandse dealers rijzen de prijzen voor occasions vaak de pan uit. Het kan dan verstandig zijn om een Seat te importeren.

Wat dacht u ervan om een auto te importeren uit Duitsland? Gelukzalig glijdt u met uw Seat over de snelwegen van Duitsland. In de wetenschap dat deze eigenzinnige auto nu van u is. Luxe. Goedkoop. En zonder gedoe. Laat Importautos.nl u verder helpen. Wij zijn niet voor niets al meer dan 18 jaar de nummer één in auto-import!

Een Seat importeren is goedkoper

Is het u wel eens opgevallen dat nieuwe auto’s in Duitsland beduidend goedkoper zijn? Dat kan wel kloppen. Hier in Nederland betalen we namelijk enorm veel BPM over onze auto’s. Zo kan een nieuwe auto in Duitsland zo duizenden euro’s goedkoper uitvallen. Natuurlijk, bij het importeren van een Seat moet u ook gewoon BPM betalen. Maar dit bedrag is een stuk lager dan wanneer u deze auto in Nederland zou kopen. Tel uit uw winst!

Gewoon garantie

Maar vervalt bij het importeren van uw Seat de garantie niet? Nee, dit is een verhaaltje waar autohandelaren u graag in laten geloven. De garantie van een nieuwe auto is namelijk in heel Europa geldig. Dus gaat er binnen vier jaar iets kapot aan uw Seat? Dan kunt u gewoon bij een Nederlandse merkdealer terecht. Kiest u voor een oudere occasion? Dan moet een Duitse dealer u zelfs minimaal 1 jaar garantie meegeven. Dus geen garantie voor uw geïmporteerde auto? Onzin.

Uw auto importeren met Importautos.nl

Bent u van plan een Seat te importeren? Neem dan contact op met Importautos.nl. Niet alleen zijn wij al meer dan 18 jaar de absolute nummer één in auto-import. Maar bij ons heeft u ook gegarandeerd de laagste BPM. We zijn niet voor niets de enige erkende partner van Autoweek en VWE! Wilt u snel en veilig een auto importeren? Maar doet u het liefst zoveel mogelijk zelf? Kies dan voor ons Doe Het Zelf-pakket. Laat u het liever aan ons over? Vraag dan een All Inclusive-pakket aan!

Meteen een Seat importeren

Of u nu verliefd bent geworden op zijn eigenzinnige uiterlijk. Of in de ban bent van zijn fijne ligging op de weg. Als u een Seat wilt invoeren moet u bij Importautos.nl zijn. Bereken vandaag nog uw laagste BPM. Of bel onze gratis informatielijn: 088-3450100. Wanneer mogen wij u helpen bij het importeren van uw Seat?

18+ jaar ervaring in BPM & auto import

Een team van 12 werknemers helpt om zorgeloos, betrouwbaar en snel uw auto te importeren.

aantal geimporteerde auto's

60.000+

Auto’s geïmporteerd

Met meer dan 18 jaar ervaring, zijn wij marktleider in Nederland.

klanten beoordelen importautos
9,5

Door klanten beoordeeld

Meer dan 2900+ beoordelingen via een onafhankelijk systeem, Kiyoh.

Gratis BPM advies

Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.