BPM berekenen bereken direct gratis de laagst haalbare BPM

088-3450100 Gratis infolijn

Een Seat importeren?

Wat dacht u ervan om een Seat te importeren? Gelukzalig glijdt u over de snelwegen van Duitsland. In de wetenschap dat deze eigenzinnig auto nu van u is. Luxe. Goedkoop. En zonder gedoe. Laat Importautos.nl u verder helpen. Wij zijn niet voor niets al ruim 12 jaar de nummer één in auto-import!

Seat importeren

Een Seat importeren is goedkoper

Is het u wel eens opgevallen dat nieuwe auto’s in Duitsland beduidend goedkoper zijn? Dat kan wel kloppen. Hier in Nederland betalen we namelijk enorm veel BPM over onze auto’s. Zo kan een nieuwe auto in Duitsland zo duizenden euro’s goedkoper uitvallen. Natuurlijk, bij het importeren van een Seat moet u ook gewoon BPM betalen. Maar dit bedrag is een stuk lager dan wanneer u deze auto in Nederland zou kopen. Tel uit uw winst!

Gewoon garantie

Maar vervalt bij het importeren van uw Seat de garantie niet? Nee, dit is een verhaaltje waar autohandelaren u graag in laten geloven. De garantie van een nieuwe auto is namelijk in heel Europa geldig. Dus gaat er binnen vier jaar iets kapot aan uw Seat? Dan kunt u gewoon bij een Nederlandse merkdealer terecht. Kiest u voor een oudere occasion? Dan moet een Duitse dealer u zelfs minimaal 1 jaar garantie meegeven. Dus geen garantie voor uw geïmporteerde auto? Onzin.

Uw auto importeren met Importautos.nl

Bent u van plan een Seat te importeren? Neem dan contact op met Importautos.nl. Niet alleen zijn wij al ruim 12 jaar de absolute nummer één in auto-import. Maar bij ons heeft u ook gegarandeerd de laagste BPM. We zijn niet voor niets de enige erkende partner van Autoweek en VWE! Wilt u snel en veilig een auto importeren? Maar doet u het liefst zoveel mogelijk zelf? Kies dan voor ons Doe Het Zelf-pakket. Laat u het liever aan ons over? Vraag dan een All Inclusive-pakket aan!

Meteen een Seat importeren

Of u nu verliefd bent geworden op zijn eigenzinnige uiterlijk. Of in de ban bent van zijn fijne ligging op de weg. Als u een Seat wilt invoeren moet u bij Importautos.nl zijn. Bereken vandaag nog uw laagste BPM. Of bel onze gratis informatielijn: 088-3450100. Wanneer mogen wij u helpen bij het importeren van uw Seat?

Bekijk alle referenties

Waarom Importautos.nl?

  • 8 importadviseurs tot uw beschikking
  • Levering aan huis door heel Nederland
  • Exclusief partner van Autoweek
  • Altijd laagste BPM garantie
  • 14 jaar BPM / auto import ervaring
  • Geen risico, u betaalt ons achteraf

auto verkopen

Importautos.nl is bekend van:

importautos partners
importautos redbull

Aantal geïmporteerde auto's: