BPM berekenen bereken direct gratis de laagst haalbare BPM

088-3450100 Gratis infolijn

BMW importeren

Elke keer dat u ze ziet rijden denkt u weer: ik wil ook in een BMW rijden! Maar bij de Nederlandse dealers rijzen de prijzen voor occasions vaak de pan uit. Het kan dan verstandig zijn om een BMW te importeren. Importautos.nl kan u daarbij helpen. Met 12 jaar vakervaring garanderen wij de laagst haalbare BPM voor uw importauto. Zo rijdt ook u binnenkort over de Nederlandse wegen met uw eigen BMW.

BMW importeren

Een BMW importeren is goedkoper

Het is geen geheim: BMW’s zijn in Duitsland goedkoper in aanschaf. Vaak verschilt de nieuwprijs van een auto tussen de 20 en de 30 procent! Dat alleen kan al een reden zijn om een BMW in te laten voeren. Gaat u liever voor een occasion? Dan kan het nog voordeliger worden! U bespaart dan namelijk op de aanschafbelasting. Door slim gebruik te maken van diverse regelingen kunnen wij u hierbij helpen. Dus: waarom zou u géén BMW importeren?

Minder risico’s in Duitsland

Het invoeren van een BMW uit Duitsland is niet alleen voordelig, maar vooral ook een stuk veiliger. In de eerste plaats worden jonge occasions vaak goed onderhouden, omdat ze in veel gevallen in het bezit zijn geweest van eigen personeel. Daarnaast zijn de regels in Duitsland een stuk strenger. Eerdere schades aan een auto moeten door de dealer gemeld worden. Doen ze dit niet? Dan is een gesloten koopovereenkomst niet geldig!

Fabrieksgarantie bij jonge occasions

In Duitsland krijgen nieuwe auto’s – net als in Nederland – fabrieksgarantie mee. En in tegenstelling tot soms wordt beweerd, is deze garantie in de meeste gevallen gewoon geldig in Nederland. Dat maakt het aantrekkelijk om een jonge occasion van BMW te importeren. Toch liever een oudere auto? Schaf dan een auto uit de BMW Premium Selectie aan. Ook dan levert BMW een extra garantie mee.

Een BMW invoeren met Importautos.nl

Gefeliciteerd! U heeft besloten een BMW te importeren. Maar hoe nu verder? De specialisten van Importautos.nl kunnen u helpen. Van begeleiding bij het invoeren en het doen van de BPM-aangifte tot de montage van de nummerborden. U bepaalt met uw pakketkeuze zelf hoeveel hulp u van ons nodig heeft. Voor bewezen expertise en een laagste BPM-garantie kiest u voor Importautos.nl.

Meteen een BMW importeren

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u een BMW importeren? Kies dan voor Importautos.nl. Bereken meteen uw BPM en ontvang vrijblijvend een volledig overzicht van de importkosten. Spreekt u ons liever aan de telefoon? Bel dan gratis 088-3450100. Dus: een BMW importeren zonder zorgen? Importautos.nl helpt u daarbij!

Bekijk alle referenties

Waarom Importautos.nl?

  • 8 importadviseurs tot uw beschikking
  • Levering aan huis door heel Nederland
  • Exclusief partner van Autoweek
  • Altijd laagste BPM garantie
  • 14 jaar BPM / auto import ervaring
  • Geen risico, u betaalt ons achteraf

auto verkopen

Importautos.nl is bekend van:

importautos partners
importautos redbull

Aantal geïmporteerde auto's: