fbpx

BMW importeren

Wilt u zorgeloos, betrouwbaar en snel een BMW importeren? Importautos.nl berekent gratis de laagste BPM voor uw gewenste voertuig en ontzorgt u bij het import proces.

Importautos o.a. bekend van:

SBS6Radio1VWERedbullRWDAutoweek

BMW import stappenplan

Wilt u alleen een BPM-aangifte of kiest u voor volledige ontzorging? U kiest zelf hoeveel hulp u wilt.

zoeken - auto importeren

1. Zoek een voertuig

Wij hebben voor u de beste zoekmachines in het buitenland in kaart gebracht.

Zoek een voertuig ›

auto import bpm berekenen

2. Bereken de BPM

Er zijn 6 methodes om de BPM te berekenen. Wij berekenen binnen 24 uur de laagst haalbare BPM.

Gratis BPM berekenen ›

Hulp bij import

3. Hulp bij import

Vervolgens maakt Importautos.nl een plan van aanpak samen met u. Wij kunnen u helpen van A tot Z.

Bekijk import pakketten ›

Een BMW invoeren

Elke keer dat u ze ziet rijden denkt u weer: ik wil ook in een BMW rijden! Maar bij de Nederlandse dealers rijzen de prijzen voor occasions vaak de pan uit. Het kan dan verstandig zijn om een BMW te importeren. Importautos.nl kan u daarbij helpen. Met meer dan 18 jaar vakervaring garanderen wij de laagst haalbare BPM voor uw importauto. Zo rijdt ook u binnenkort over de Nederlandse wegen met uw eigen BMW.

Een BMW importeren is goedkoper

Het is geen geheim: BMW’s zijn in Duitsland goedkoper in aanschaf. Vaak verschilt de nieuwprijs van een auto tussen de 20 en de 30 procent! Een auto importeren uit Duitsland is zo flink voordelig. Dat alleen kan al een reden zijn om een BMW in te laten voeren. Gaat u liever voor een occasion? Dan kan het nog voordeliger worden! U bespaart dan namelijk op de aanschafbelasting. Een auto importeren is daarom zeer aantrekkelijk. Door slim gebruik te maken van diverse regelingen kunnen wij u hierbij helpen. Dus: waarom zou u géén BMW importeren?

Minder risico’s in Duitsland

Het invoeren van een BMW uit Duitsland is niet alleen voordelig, maar vooral ook een stuk veiliger. In de eerste plaats worden jonge occasions vaak goed onderhouden, omdat ze in veel gevallen in het bezit zijn geweest van eigen personeel. Daarnaast zijn de regels in Duitsland een stuk strenger. Eerdere schades aan een auto moeten door de dealer gemeld worden. Doen ze dit niet? Dan is een gesloten koopovereenkomst niet geldig!

Fabrieksgarantie bij jonge occasions

In Duitsland krijgen nieuwe auto’s – net als in Nederland – fabrieksgarantie mee. En in tegenstelling tot soms wordt beweerd, is deze garantie in de meeste gevallen gewoon geldig in Nederland. Dat maakt het aantrekkelijk om een jonge occasion van BMW te importeren. Toch liever een oudere auto? Schaf dan een auto uit de BMW Premium Selectie aan. Ook dan levert BMW een extra garantie mee.

Een BMW invoeren met Importautos.nl

Gefeliciteerd! U heeft besloten een BMW te importeren. Maar hoe nu verder? De auto import specialisten van Importautos.nl kunnen u helpen. Van begeleiding bij het invoeren en het doen van de BPM-aangifte tot de montage van de nummerborden. U bepaalt met uw pakketkeuze zelf hoeveel hulp u van ons nodig heeft. Voor bewezen expertise en een laagste BPM-garantie kiest u voor Importautos.nl.

Meteen een BMW importeren

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u een BMW importeren? Kies dan voor Importautos.nl. Bereken meteen uw BPM en ontvang vrijblijvend een volledig overzicht van de importkosten. Spreekt u ons liever aan de telefoon? Bel dan gratis 088-3450100. Dus: een BMW importeren zonder zorgen? Importautos.nl helpt u daarbij!

18+ jaar ervaring in BPM & auto import

Een team van 12 werknemers helpt om zorgeloos, betrouwbaar en snel uw auto te importeren.

aantal geimporteerde auto's

60.000+

Auto’s geïmporteerd

Met meer dan 18 jaar ervaring, zijn wij marktleider in Nederland.

klanten beoordelen importautos
9,5

Door klanten beoordeeld

Meer dan 2900+ beoordelingen via een onafhankelijk systeem, Kiyoh.

Gratis BPM advies

Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.

LET OP! Wij zijn verhuisd:

Ons nieuwe adres in Roosendaal is nu: Hoge bergen 3, 4704 RH, Roosendaal. Onze activiteiten in Goes zijn ook verhuisd naar ons nieuwe adres in Roosendaal.