BPM berekenen bereken direct gratis de laagst haalbare BPM

088-3450100 Gratis infolijn

Auto Importeren Stappenplan

 • Stap 1.
  Zoek uw auto
 • Stap 2.
  Wat zijn de kosten?
 • Stap 3.
  Uw koopbeslissing
 • Stap 4.
  Hulp met import

Stap 1. Zoek een auto naar uw keuze

Zoek via bijvoorbeeld de onderstaande websites een voertuig en mail vervolgens de link van de advertentie naar ons. U krijgt binnen 24 uur gratis en vrijblijvend een importkostenoverzicht.

Zoekmachines Duitsland:
www.mobile.de
www.autoscout24.de
www.webmobil24.de

Zoekmachines Belgie:
www.autoscout24.be
www.autotrack.be

Zoekmachine Europa:
www.autoscout24.eu

Zoekmachines Amerika:
www.cars.com
www.autotrader.com

Stap 2. Wat ben ik in totaal kwijt voor deze auto, camper of motor?

Een auto importeren uit Duitsland of een auto importeren uit België om geld te besparen? Honderdduizenden Nederlanders gingen u al voor bij het invoeren van voertuigen uit deze en andere landen. Ook een auto importeren uit Amerika kan zeker lonen! Een auto, camper of motor invoeren kunt u eenvoudig zelf realiseren, met behulp van onze auto importbegeleiding. Ruim 12 jaar ervaring, laagste BPM en succesgarantie.

Importautos.nl maakt het u makkelijk om inzicht te krijgen in volgende bijkomende kosten:

 • BPM kosten (Welke van de 6 toegestane berekeningsmethodes is voor deze auto de laagst gegarandeerde?). Lees meer over BPM berekenen.
 • RDW kosten
 • Importkosten
 • Transportkosten (zelf rijden met tijdelijke nummerborden of allrisk verzekerd transport per vrachtauto) WAARSCHUWING: Tijdens het verkoopgesprek zullen Duitse autoverkopers u voor deze rit Duitse exportnummerborden (met rode of gele rand) aanbieden. Let op: deze Duitse exportnummerborden zijn in heel Europa toegestaan, behalve in Nederland en Italië. Op het gebruik van verboden nummerborden staan hoge boetes, u loopt de kans aangehouden te worden en niet meer verder te mogen rijden. Bij ons bestelt u legale nummerborden voor gebruik in heel Europa!
Gratis BPM berekenen Direct telefonisch BPM advies

Bel en weet direct de BPM

088-3450100

Wist u dat er 6 verschillende methodes zijn om de BPM te berekenen?

Wij garanderen u gratis de laagst haalbare BPM.

Vul hieronder het formulier in en ontvang binnen 24 uur gratis BPM advies in uw mailbox

Stap 3. Maak uw koopbeslissing

Nadat u onze vrijblijvende importberekening ontvangen heeft kunt u goed vergelijken met identieke auto’s bij Nederlandse autobedrijven. En dus een verstandig besluit nemen of u de auto wel of niet gaat importeren.

Neem contact op met de verkoper van de auto voor een bezichtiging en proefrit. Als de taal u tegenhoudt, dan maken wij graag voor u de afspraak met de verkoper. Vervolgens kunt u zelf (of met behulp van onze ondersteuning) met de aanbieder onderhandelen over prijs en leveringsvoorwaarden, zoals u dat ook bij een bedrijf in Nederland zou doen. Zo weet u zeker dat u zelf het maximale prijsvoordeel behoudt en dat er niet een gedeelte bij een importbedrijf of tussenhandelaar aan de strijkstok blijft hangen.

Let op: het onderhandelen over de prijs is in Duitsland vaak lastiger dan wat u misschien gewend bent. Vanwege het gigantische aanbod in Duitsland worden auto’s al tegen hele scherpe prijzen aangeboden, waardoor er met de prijs vaak niet zo veel meer mogelijk is. Wel geldt: Prijs is prijs en kwaliteit is kwaliteit! Vraag altijd aan de verkoper naar de beste prijs om te kijken wat er mogelijk is en om de beste deal uit het vuur te slepen.

Komt u tot een akkoord met de verkoper dan kunt u het koopcontract op laten stellen. Dit contract controleren wij graag voor u op juistheid en volledigheid. Klopt het contract en is alles juist ingevuld? Bel ons en wij controleren het direct voor u!

WAARSCHUWING: Tijdens het verkoopgesprek zullen Duitse autoverkopers u voor deze rit Duitse exportnummerborden (met rode of gele rand) aanbieden. Let op: deze Duitse exportnummerborden zijn in heel Europa toegestaan, behalve in Nederland en Italie. Op het gebruik van verboden nummerborden staan hoge boetes, u loopt de kans aangehouden te worden en niet meer verder te mogen rijden. Bij ons bestelt u legale nummerborden voor gebruik in heel Europa!

Stap 4. Importautos.nl helpt u met de import

Importautos.nl regelt de import van BPM-aangifte tot full service import.
Bij Importautos.nl zit u altijd goed. Grenzeloos Voordeel Zonder zorgen!

Bekijk onze importpakketten >>

Tel: 088-3450100 | Email: info@importautos.nl

Bekijk alle referenties

Waarom Importautos.nl?

 • 8 importadviseurs tot uw beschikking
 • Levering aan huis door heel Nederland
 • Exclusief partner van Autoweek
 • Altijd laagste BPM garantie
 • 14 jaar BPM / auto import ervaring
 • Geen risico, u betaalt ons achteraf

auto verkopen

Importautos.nl is bekend van:

importautos partners
importautos redbull

Aantal geïmporteerde auto's: