fbpx

Auto import

Bent u opzoek naar een betrouwbaar auto import bedrijf waarbij u volledig ontzorgd wordt? Zoek dan niet verder! Importautos.nl staat tot uw dienst. U bepaalt daarbij zelf hoeveel hulp u nodig heeft voor het importeren van uw auto.

Auto import service Importautos.nl

Wij maken het importeren van een auto graag eenvoudig en overzichtelijk. Daarom kunt u bij ons kiezen uit 3 auto import pakketten:

  • Doe het zelf pakket
  • All inclusive pakket
  • NIET-EU pakket

Onze auto import service is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Zo bepaalt u eenvoudig hoeveel hulp u nodig hebt bij het importeren van uw auto.

Auto import bedrijf

Auto import pakketen

Heeft u een import auto op het oog? Wij ondersteunen u graag tijdens het importproces.

Bekijk onze importpakketten of neem direct contact op:

Auto import stappenplan

Het importeren van een auto kan in het kort in 3 stappen opgedeeld worden:

  • Stap 1: Zoek uw voertuig
  • Stap 2: Maak een berekening van de kosten
  • Stap 3: Ga over tot aankoop van de auto en het importeren van de auto

Binnen elke stap kunt u rekenen op onze auto import service. Voor meer informatie zie ook ons auto import stappenplan.

Auto import stappenplan
Auto import Duitsland

Auto importeren uit Duitsland of ander EU land?

Wilt u een auto importeren uit Duitsland of ander EU land? Wij van Importautos.nl staan voor u klaar! Dit doen we al meer dan 18 jaar met veel plezier. Hierdoor weten wij als geen ander waarop u moet letten bij het importeren en invoeren van een auto. Een auto importeren met Importautos.nl geeft u daarmee zekerheid voor een soepel en transparant import traject, tegen zeer gunstige kosten.

Voordelen importautos.nl

Kiest u voor de auto import service van Importautos.nl? Dan kiest u voor zekerheid, flexibiliteit en transparantie. Zonder verrassingen en met een persoonlijke service en tegen de laagste kosten. Wij leggen u graag uit hoe wij dit doen.

Voordele auto import

De laagst mogelijk BPM

Gaat u een auto importeren? Dan moet er BPM betaald wordt over de importauto. Hierop kunt u veel geld besparen. Daarom bereken wij gratis de laagst haalbare BPM voor uw auto. Binnen 24 uur en met laagste BPM garantie! Dus waarom teveel betalen?

Onafhankelijk auto import bedrijf

Importautos.nl is een onafhankelijk auto import bedrijf. Wij zijn dus niet merk of dealer gebonden. Zo kunnen wij u altijd een eerlijk en onafhankelijk advies geven bij importeren van u auto. 

Meer dan 18 jaar ervaring

Auto import is een bewerkelijk proces. Kennis van regelgeving en een goed netwerk, kunnen u daarbij veel geld, tijd en stress besparen. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over veel kennis over auto import en hebben wij een sterk netwerk op kunnen bouwen.

Persoonlijke adviseur

Ons auto import team bestaat onder andere uit gedreven en enthousiaste BPM- en auto import adviseurs. Zij staan fulltime voor u klaar en helpen u graag bij het vinden en importeren van uw ideale importauto. Daarbij denken ze met u mee, zodat u nooit teveel betaalt en het importproces zo soepel en snel mogelijk verloopt.

Aflevering en RDW keuring op 3 locaties in Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn door geheel Nederland, heeft Importautos.nl 3 locaties verdeeld over Nederland: Roosendaal en Arnhem. Naast de aflevering van de importauto, kunt u hier ook terecht voor de RDW keuring van de importauto. Zo hoeft u voor de keuring niet naar een andere partij en bespaart u tijd en moeite.

Auto import voordelen

Auto import iets voor u?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het importeren van een auto? Neem dan vandaag nog contact op met de auto import specialisten van Importautos.nl! Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM en adviseren of ontzorgen u graag bij het importeren van een auto.

18+ jaar ervaring in BPM & auto import

Een team van 12 werknemers helpt om zorgeloos, betrouwbaar en snel uw auto te importeren.

aantal geimporteerde auto's

60.000+

Auto’s geïmporteerd

Met meer dan 18 jaar ervaring, zijn wij marktleider in Nederland.

klanten beoordelen importautos
9,5

Door klanten beoordeeld

Meer dan 2900+ beoordelingen via een onafhankelijk systeem, Kiyoh.

LET OP! Wij zijn verhuisd:

Ons nieuwe adres in Roosendaal is nu: Hoge bergen 3, 4704 RH, Roosendaal. Onze activiteiten in Goes zijn ook verhuisd naar ons nieuwe adres in Roosendaal.