fbpx

Update autokeuring RDW: We kunnen uw auto weer importeren

Afgelopen vrijdag (27 maart 2020) werd bekend dat de RDW een tijdelijke werkwijze van de importkeuringen invoert i.v.m. de coronacrisis. Vandaag (30 maart 2020) hebben wij de nieuwe werkwijze ontvangen en kunnen uw gekochte auto per direct weer RDW laten keuren.

Nieuwe situatie

Na de adempauze van afgelopen twee weken, heeft de RDW weer ruimte om met een tijdelijke werkwijze ook importkeuringen uit te laten voeren door bedrijven met de juiste RDW-erkenning. De RDW-lokketten blijven tot 30 april gesloten voor importkeuringen.

Om een importauto te kunnen laten inschrijven via de RDW, zijn er een aantal vereisten. Importautos.nl voldoet aan deze eisen.Graag leggen wij u uit hoe Importautos.nl u snel kan helpen om de door u gekochte auto een RDW-importkeuring te geven. Zodat ook u snel het NL-kenteken binnen heeft en kunt gaan rijden met uw importauto.

Dit is de tijdelijke werkwijze

Belt of mailt u ons om te kunnen beoordelen of wij ook u met de nieuwe (tijdelijke) werkwijze van dienst kunnen zijn.

Telefoonnummer: 088-3450100

     OF      

Mail: info@importautos.nl met als onderwerp: ‘importkeuring’

Een auto kopen in het buitenland en laten importeren gaat gewoon door

Het is logisch dat het in deze tijden niet altijd duidelijk is welke handel nu wel en niet doorgaat. Het kopen van een auto is bij 95% van de Europese autobedrijven gewoon mogelijk. Ook rijden ‘onze’ vrachtauto’s nog dagelijks door Europa om gekochte auto’s op te halen en bij ons te lossen voor de RDW-importkeuring en BPM-afhandeling. Interessant voor u als koper is dat wij merken dat veel autoverkopers in met name Duitsland hun verkoopprijzen verlaagd hebben. Ondanks de onzekerheid van de Coronacrisis kan deze ontwikkeling nu positief voor u uitpakken.