fbpx

RDW: Voorbereiding voor herstart  importkeuringen bijna afgerond

Het heersende Coronavirus zorgt niet alleen voor gezondheidsproblemen, maar ook voor vervelende situaties binnen de autobranche. Het RDW heeft eerder aangekondigd (16 maart 2020) tijdelijk geen import keuringen uit te voeren tot 16 april. Vandaag (27 maart 2020) heeft de RDW bekend gemaakt dat ze a.s. maandag (30 maart) weer zal starten met de uitvoering hiervan.

Importkeuring via RDW. Hoe dan?

Dat er weer een mogelijkheid komt, om de door u gekochte auto via de RDW te kunnen laten keuren, betekent ook goed nieuws voor u als klant. Hierdoor zal uw geïmporteerde auto, motorfiets, camper of bedrijfswagen waarschijnlijk weer snel in aanmerking komen voor een Nederlands kenteken.

De importkeuringen zullen voorlopig wel beperkt blijven voor bedrijven, die hiervoor de juiste RDW-erkenning hebben. De importkeuringen bij de RDW-loketten vallen niet onder deze tijdelijke mogelijkheid.

Meer informatie over de ins en outs en hoe wij de importkeuringen weer kunnen opstarten, wordt a.s. maandag (30 maart 2020) bekendgemaakt. Wij houden u op de hoogte.

RDW KEURING 2020

Wilt u ook een auto importeren?

Wij van Importautos.nl garanderen u het laagst mogelijke BPM-bedrag! Voor een kosteloze BPM-berekening hebben wij alleen uw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en de link van de betreffende auto-advertentie nodig.

Heeft u plannen om een auto te importeren uit het buitenland? Of de auto, motor, bedrijfsauto of camper zich nu in Duitsland, België, Japan of de Verenigde Staten bevindt. Wij helpen u graag met een importpakket naar keuze.