RDW noodprocedure: zo hebben wij u kunnen helpen met de importkeuring

De Coronasituatie is verantwoordelijk voor een hoop tijdelijke en rigoureuze maatregelen. Dit geldt ook op het gebied van auto-import. De RDW heeft begin april een tijdelijke importprocedure in het leven geroepen, zodat Importautos.nl B.V. u kan blijven begeleiden bij het importeren van een auto. Veel klanten hebben wij de afgelopen weken geholpen bij de Nederlandse kentekenregistratie.

Keuringsstations (nog steeds) gesloten

De RDW besloot half maart om alle keuringsstations te sluiten voor alle importvoertuigen (auto’s, motoren, bedrijfswagens en campers). Omdat voertuigkeuringen binnen de cruciale dienstverlening voorrang hadden, was het tijdelijk niet mogelijk om zelf een importauto te laten keuren op de RDW-locatie.

Op dit moment zijn keuringsstations nog steeds gesloten voor particulieren en importkeuringen van auto’s en motoren. Wilt u uw ingevoerde auto toch van een Nederlands kenteken voorzien? Importautos.nl B.V. beschikt over alle benodigdheden en voldoet aan alle eisen die de RDW stelt. Wij kunnen voor u de volledige RDW-keuring en BPM-afhandeling verzorgen!

RDW KEURING STOCK

Importauto aanschaffen

Een hoop mensen hebben al gebruikgemaakt van onze importprocedure en de vraag naar deze dienst neemt verder toe. Afgelopen maanden was het gewoon mogelijk om uw gekochte importauto naar Nederland te laten transporteren en dat blijft onveranderd. ‘Onze’ vrachtwagens rijden dagelijks door Europa, waardoor wij uw aangeschafte auto naar ons logistiekcentrum in Goes kunnen vervoeren.

Sinds 27 april zijn alle autoshowrooms in België en Duitsland weer geopend. Veel autobedrijven hebben hun prijzen flink verlaagd, wat de aanschaf van een importauto nu extra aantrekkelijk maakt.

Is er voor u een obstakel om in contact te komen met een buitenlandse verkoper? Importautos.nl B.V. kan u hier uiteraard bij helpen. Wij hebben 15 jaar ervaring in de autobranche, waardoor wij u ten alle tijden kunnen ondersteunen bij de aankoop van een importauto.

Wilt u ook een auto importeren?

Wij van Importautos.nl garanderen u het laagst mogelijke BPM-bedrag! Voor een kosteloze BPM-berekening hebben wij alleen uw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en de link van de betreffende auto-advertentie nodig.

Heeft u plannen om een auto te importeren uit het buitenland? Of de auto, motor, bedrijfsauto of camper zich nu in Duitsland, België, Japan of de Verenigde Staten bevindt. Wij helpen u graag met een importpakket naar keuze.

Menu