BPM berekenen bereken direct gratis de laagst haalbare BPM

088-3450100 Gratis infolijn

porschekopenduitslandVeel mensen denken waarschijnlijk: waarom zou je een Porsche willen importeren uit Duitsland? Dat is toch juist veel duurder, aangezien je BPM moet afdragen en er importkosten aanwezig zijn, waardoor de prijs veel hoger uitvalt dan als je een Porsche in Nederland? Nou, we kunnen u mededelen dat dit juist niet het geval is. Het is juist supervoordelig om een Porsche uit Duitsland te importeren. Afgerond is het namelijk zo’n 20.000 euro goedkoper om in Duitsland een Porsche te kopen, dan in Nederland. In Nederland vindt u de goedkoopste (bij een betrouwbaren autodealer) voor zo’n 127.000 euro, terwijl ze in Duitsland (ook bij een betrouwbare autodealer) voor zo’n 100.000 euro al te verkrijgen zijn.

Importkosten

Daar moeten natuurlijk nog wel importkosten over betaald worden en er moet een bepaald percentage BPM worden afgedragen. Deze extra kosten zijn bij elkaar zo’n 7000 euro, wat er op neerkomt dat het uiteindelijk voordeel zo’n 20.000 euro is. Veel Nederlands handelaren doen dit daarom ook. Veel mensen verafschuwen het woord occasion misschien een beetje, omdat het zou kunnen impliceren dat u niet genoeg geld heeft om een nieuwe auto te kopen. De occasion die u echter uit Duitsland importeert voor in totaal 107.000 euro, zijn ook verkrijgbaar van 3 maanden oud en 3000 kilometer op de teller. Dat betekent dus eigenlijk dat ze zo gloed als nieuw zijn. Het is dus zeker heel voordelig om een keer een Porsche uit Duitsland te importeren, voor het geval dat u van plan was dat te doen. Een aantal voorbeelden zijn  bijvoorbeeld de Porsche 911-991 Carrera S Cabrio (400 pk). Deze is in Nederland niet goedkoper dan 134.900 euro te verkrijgen.

Duitsland auto import

Kijken we dan naar de verkoopprijs in Duitsland dan zien we dat dezelfde auto voor 104.500 euro te verkrijgen is. Als u hier de kosten afhaalt die u moet betalen voordat u de auto in Nederland kunt gebruiken, bespaart u nog steeds zo’n 20.000 euro. Of de Porsche 911-991 Carrera S Cabrio (349pk). In Nederland is de goedkoopste 124.500, in Duitsland 97.900 euro. Er is hier vanuit gegaan van een kilometerstand van maximaal 20.000 km.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Bekijk alle referenties

Waarom Importautos.nl?

  • 8 importadviseurs tot uw beschikking
  • Levering aan huis door heel Nederland
  • Exclusief partner van Autoweek
  • Altijd laagste BPM garantie
  • 14 jaar BPM / auto import ervaring
  • Geen risico, u betaalt ons achteraf

auto verkopen

Importautos.nl is bekend van:

importautos partners
importautos redbull

Aantal geïmporteerde auto's: