BPM berekenen bereken direct gratis de laagst haalbare BPM

088-3450100 Gratis infolijn

NEDERLANDSE VOETBALTOP KIEST VOOR IMPORTAUTOS.NL

huubstevensIn augustus heeft Importautos.nl met trots twee speciale importen mogen uitvoeren. Van de bekende voetbaltrainers Huub Stevens en Adrie Koster kregen we de opdracht voor beide een nieuwe Audi Q3 vanuit Duitsland te transporteren en te voorzien van een Nederlands kenteken.

Huub Stevens is vooral bekend als voormalig trainer van onder andere PSV, Schalke 04 en VfB Stuttgart. Adrie Koster trainde in het verleden onder andere Ajax en Club Brugge en was afgelopen seizoen werkzaam als assistent van Stevens bij VfB Stutgart.

adrikosterVanwege de drukke agenda van deze toptrainers hadden zij behoefte aan een professionele partij die alle rompslomp uit handen kon nemen, zodat de auto’s gebruiksklaar en voorzien van Nederlands kenteken werden afgeleverd. Mede dankzij onze goede contacten in Duitsland, ruime ervaring in auto import en de honderden positieve referenties op onze website is uiteindelijk de keuze gemaakt voor Importautos.nl.
U ziet op de foto’s de afleveringen van de auto’s. Wij wensen beide heren nogmaals veel plezier en veilige kilometers toe in hun nieuwe Audi Q3!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Bekijk alle referenties

Waarom Importautos.nl?

  • 8 importadviseurs tot uw beschikking
  • Levering aan huis door heel Nederland
  • Exclusief partner van Autoweek
  • Altijd laagste BPM garantie
  • 14 jaar BPM / auto import ervaring
  • Geen risico, u betaalt ons achteraf

auto verkopen

Importautos.nl is bekend van:

importautos partners
importautos redbull

Aantal geïmporteerde auto's: