fbpx

Mogelijkheden importkeuringen verder uitgebreid

Ook in tijden als de Coronacrisis, is het gewoon mogelijk om een auto te importeren. Dankzij onze keuringsprocedure kunnen wij uw importauto van een Nederlands kenteken voorzien. Tevens kunnen wij vandaag melden dat de mogelijkheden bij importkeuringen verder zijn uitgebreid.

Importprocedure uitgebreid

In verband met de Coronasituatie besloot de RDW op 16 maart alle RDW-keuringsstations te sluiten. Dit had invloed op de het aanvraagproces van een Nederlandse kenteken. Kort na de sluiting volgde een digitale keuringsprocedure en werkte Importautos.nl B.V. al direct nauw samen met de RDW om aan alle gestelde eisen te voldoen. Hierdoor konden wij, ondanks de sluiting van de RDW-locaties, uw importauto toch in aanmerking laten komen voor een Nederlands kenteken.

Op dit moment bieden wij al RDW-keuringen aan voor auto’s, motoren, bedrijfswagens en campers gekocht in de EU. Vanaf maandag 18 mei wordt het aanbod importkeuringen verder uitgebreid. Technische keuringen, noodzakelijk in geval van bijvoorbeeld:

kunnen we u nu dus ook weer aanbieden.

RDW KEURING 2020

Tijdelijke importprocedure

U kunt gebruik blijven maken van onze zorgeloze keuringsmethode, zoals afgelopen 2 maanden. Hiermee ontzorgen wij u van de administratie én een bezoek aan de RDW-locatie, dat bij een Nederlands kentekenaanvraag komt kijken. Het enige wat u hoeft te doen, is de auto en kentekendocumenten aanleveren aan Importautos.nl B.V. Wanneer uw importauto is voorzien van een kenteken, kunt u het voertuig weer ophalen.

Uiteraard kunnen wij ook aantrekkelijk geprijsd transport voor u regelen! Wij kunnen uw importauto bij u thuis ophalen en terugbrengen.

Wilt u ook een auto importeren?

Wij van Importautos.nl garanderen u het laagst mogelijke BPM-bedrag! Voor een kosteloze BPM-berekening hebben wij alleen uw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en de link van de betreffende auto-advertentie nodig.

Heeft u plannen om een auto te importeren uit het buitenland? Of de auto, motor, bedrijfsauto of camper zich nu in Duitsland, België, Japan of de Verenigde Staten bevindt. Wij helpen u graag met een importpakket naar keuze.