Auto kopen in Duitsland (mét lage BTW) ondanks lock down geen probleem!

Zoals bekend zitten zowel Nederland als Duitsland momenteel in een strenge lockdown. Graag informeren wij u dat het kopen en importeren van een auto uit Duitsland echter nog gewoon kan en geen probleem is. Ook in andere EU landen is dit overigens geen probleem. Net als in Nederland zijn in Duitsland de autoshowrooms dicht, maar de verkopers lossen dit prima op om toch tot een betrouwbare aankoop te kunnen komen. Hieronder de mogelijkheden en dus uw kansen op een rij:

  1. Verkopers bieden momenteel een goede online verkoopservice aan. Desgewenst onderhandelen wij voor u, en alles wat we van de verkoopprijs af krijgen is 1 op 1 voor u!
  2. Duitsland kent t/m 31-12-2020 een verlaagd BTW tarief van 16% i.p.v. 19%. De dag van de koopbeslissing bepaalt het BTW percentage. Dus sla uw slag nu het nog kan!
  3. Een neutrale aankoopkeuring is snel mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden: info@importautos.nl
  4. In deze tijden raden wij u aan de auto corona-proof en all-risk verzekerd op te laten halen. Uiteraard gebeurd dat via Importautos.nl met zeer grote zorgvuldigheid en vaak sneller dan verwacht.

Meer weten over de mogelijkheden in deze tijd? Mail info@importautos.nl of bel 088-3450100 ons voor vrijblijvend en gratis importadvies!

Menu