fbpx

Meer mensen kiezen voor eigen auto

Nu de Coronasituatie beetje bij beetje steeds meer onder controle komt, lijkt het ons ook weer tijd om een blik in de toekomst te werpen. China is het land waar het virus begon én waar de economie inmiddels weer op gang komt. De lokale autobranche aldaar merkt een flinke toename in het aantal verkochte auto’s voor privégebruik.

Privéreizen met eigen auto

Reis je met het openbaar vervoer of je eigen auto? Beiden hebben hun voor- en nadelen. Tijdens de Coronasituatie is het belangrijk om afstand te bewaren en dat vormt een probleem in het Openbaar Vervoer. Veel mensen kiezen voor een eigen auto, omdat er dan een verminderd risico op besmettingsgevaar is.

In China merken autobedrijven een grote toename in het aantal verkochte privéauto’s. In de tweede week van april zijn maar liefst 14% meer auto’s verkocht dan dezelfde week in 2019. Ook blijkt uit onderzoek dat mensen vaker digitaal een auto aanschaffen zonder de fysieke showroom te betreden. De overzichtelijkheid, het gemak en de veiligheid (geen besmettingsgevaar) zijn de belangrijkste redenen waarom nu vaker een auto digitaal wordt aangeschaft.

Meer importopdrachten

Digitaal auto aanschaffen? Niet nieuw voor Importautos.nl

Ook wij van Importautos.nl nemen een flinke toename waar als het gaat om importopdrachten. Het niet-fysiek kopen van een importauto gebeurt bij Importautos.nl voor een groot gedeelte al jaren volledig digitaal. Uiteraard wel met goed telefonisch contact tussen de klant en onze importadviseur.  Dit gaat snel, eenvoudig en zorgeloos. U stuurt ons een advertentielink van de betreffende auto en wij berekenen vrijblijvend het laagst mogelijke BPM-bedrag. Is het totaalplaatje interessant dan volgt de volgende stap. Na eerst uitgebreid contact met de verkoper en het in orde maken van alle papieren rompslomp volgt de daadwerkelijke import. Verzekerd transport per vrachtauto heeft in deze tijden erg de voorkeur, professionele transporteurs kunnen ook in deze tijden goed en vlot hun werk doen in alle landen van de EU.

Wij zijn al meer dan 15 jaar koploper in de importbranche. Het importeren van een auto uit het buitenland is vrijwel altijd interessant. Auto’s uit bijvoorbeeld Duitsland bieden meer luxe en zijn over het algemeen aantrekkelijker geprijsd dan Nederlandse modellen. Daarnaast kunnen wij voor u, dankzij onze meest gunstige BPM-berekeningsmethode, extra BPM-voordeel behalen.

Wilt u ook een auto importeren?

Wij van Importautos.nl garanderen u het laagst mogelijke BPM-bedrag! Voor een kosteloze BPM-berekening hebben wij alleen uw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en de link van de betreffende auto-advertentie nodig.

Heeft u plannen om een auto te importeren uit het buitenland? Of de auto, motor, bedrijfsauto of camper zich nu in Duitsland, België, Japan of de Verenigde Staten bevindt. Wij helpen u graag met een importpakket naar keuze.