Importtoename uit Verenigde Staten, Japan en Dubai

Heb je plannen om een auto uit de Verenigde Staten, Japan of Dubai naar Nederland te importen? Je bent niet de enige! Wij van Importautos.nl merken een flinke importtoename van buiten de Europese grenzen.

Ferrari 488 GTB Importautos

BPM-voordeel op importauto’s

Het invoeren van een buitenlandse auto naar Nederland is in veel gevallen interessant, omdat er vaak BPM-voordeel te behalen valt, bovenop het al gunstige BPM-bedrag. Dit geldt ook voor muscle cars uit de Verenigde Staten, youngtimers uit Japan en exclusieve modellen uit bijvoorbeeld Dubai.

Het aankooptraject van een auto uit deze werelddelen kan spannend zijn. Om zorgeloos een auto te kopen in de USA, Japan of Dubai, is het mogelijk om een expert in te schakelen. Dit soort bedrijven zijn gespecialiseerd in het aankopen van kwalitatief goede auto’s.

Wanneer de auto in Nederland is, helpen wij u graag bij de registratie en kentekenafhandeling. Auto’s van buiten Europa hebben namelijk geen EU-Typegoedkeuring (ook al betreft het bijvoorbeeld een Mercedes-Benz of BMW). Het verzorgen van de noodzakelijke EU-Typegoedkeuring is één van de specialisaties van Importautos.nl. Iedere week ontvangen wij een keurmeester in de werkplaats van de Duitse TüV of Dekra. Auto’s zonder EU-typegoedkeuring laten wij keuren, zodat deze wél in aanmerking komen voor een Europese typegoedkeuring. De auto’s krijgen vervolgens een Duitse kentekenbrief, waarmee de auto bij elk RDW-loket in Nederland gekeurd kan worden en aanspraak maakt op een NL-kenteken.

Dodge Challenger Importautos

Muscle car, youngtimer of exclusieve auto?

Waarom is een dergelijke auto importeren uit deze landen aantrekkelijk? Muscle cars, zoals een Ford Mustang, Dodge RAM, Dodge Challenger en Chevrolet Camaro, komen oorspronkelijk uit de Verenigde Staten, waardoor er een royaal aanbod is. De kans is dus groot dat je een mooier exemplaar treft aldaar en wilt invoeren in Nederland.

Ook het importeren van een youngtimer is populair. In Japan zijn er veel luxe uitgevoerde modellen te vinden. Denk aan een prachtige BMW 7 Serie, een unieke Mercedes-Benz S-Klasse, een robuuste G-Klasse of een schitterende Volkswagen Touareg W12.

Tot slot is er een toename van auto-import uit Dubai. De markt van exclusieve auto’s is hier groter dan op andere continenten. Het aanbod is zeer divers, maar bestaat onder andere uit jong gebruikte Porsches, Ferrari’s, McLarens en Mercedessen.

Wilt u een auto importeren?

Wij van Importautos.nl garanderen u het laagst mogelijke BPM-bedrag! Voor een kosteloze BPM-berekening hebben wij alleen uw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en de link van de betreffende auto-advertentie nodig.

Heeft u plannen om een auto te importeren uit het buitenland? Of de auto, motor, bedrijfsauto of camper zich nu in Duitsland, België, Japan of de Verenigde Staten bevindt. Wij helpen u graag met een importpakket naar keuze.

Menu