Importnieuws: EU-typegoedkeuring voor Toyota Mirai en Volkswagens T1 gekeurd

Importautos.nl merkt een toename in importopdrachten. Deze week hebben wij een aantal bijzondere importauto’s, zoals een Toyota Mirai op waterstof en twee Volkswagens T1!

TOYOTA MIRAI

Toyota Mirai

Van San Francisco naar Roosendaal

Bij het logistiekcentrum van Importautos.nl komen er een hoop speciale importauto’s voorbij. Van exclusieve sportauto’s tot unieke oldtimers: wij hebben alles voorbij zien komen, tot deze week. Wij verzorgen namelijk de Europese typegoedkeuring en de Nederlandse kentekenregistratie voor een zeer vooruitstrevende auto: de Toyota Mirai.

In opdracht van de klant regelden wij het transport van San Francisco naar onze hoofdlocatie in Roosendaal. Het vervoer heeft grotendeels per containerschip plaatsgevonden en is vanaf de Rotterdamse haven per vrachtwagen naar onze vestiging vervoerd.

TOYOTA MIRAI

Wat is de Toyota Mirai (waterstofauto)?

De Toyota Mirai is herkenbaar aan zijn futuristische uiterlijk. De auto heeft een waterstofsysteem en een elektromotor die 152 pk levert. De waterstoftank is onder de voorstoelen weggewerkt en tank je binnen 3 minuten weer vol, waarna hij een actieradius heeft van ongeveer 500 km.

VW TRANSPORTER T1

Volkswagen T1

Twee exemplaren uit Brazilië

De Volkswagen T1 is een waar icoon en kent wereldwijd veel liefhebbers. Het is dan ook erg bijzonder wanneer wij een Volkswagen T1 mogen importeren, laat staan twee exemplaren. Allebei komen ze oorspronkelijk uit Brazilië. Beide Volkswagens T1 zijn de meest luxe Samba-uitvoeringen met 23 ramen en two-tone kleurstelling. Wat het lichtblauwe exemplaar de enige in zijn soort maakt, is het grote open dak.

VW TRANSPORTER T1

Wat is de Volkswagen T1?

De eerste generatie Volkswagen Transporter wordt veelal de ‘T1’ genoemd en heeft een vrolijk, nostalgisch uiterlijk. Daarnaast biedt de auto veel ruimte, waardoor hij vandaag de dag wordt ingezet als toeristisch vervoersmiddel. De Volkswagen T1 is bedacht en ontworpen door de Nederlander Ben Pon en dat is een ongekend succes gebleken.

De T1 is technisch gebaseerd op de eveneens beroemde Kever. De aandrijving wordt verzorgd door een 42 pk sterke 1,5-liter viercilinder boxermotor.

VW TRANSPORTER T1

Wilt u ook een auto importeren?

Wij van Importautos.nl garanderen u het laagst mogelijke BPM-bedrag! Voor een kosteloze BPM-berekening hebben wij alleen uw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en de link van de betreffende auto-advertentie nodig.

Heeft u plannen om een auto te importeren uit het buitenland? Of de auto, motor, bedrijfsauto of camper zich nu in Duitsland, België, Japan of de Verenigde Staten bevindt. Wij helpen u graag met een importpakket naar keuze.

Menu