Importnieuws: Aston Martin Vanquish uit de Verenigde Staten en veel Mercedes-Benz import

Wekelijks houden wij u op de hoogte omtrent de ontwikkelingen binnen de auto-importbranche. Bij Importautos.nl merken wij wederom een flinke toename met veel unieke voertuigen, zoals een Aston Martin Vanquish uit de U.S.A. én veel Mercedes-Benz-modellen.

Aston Martin Vanquish

Van Long Beach naar Rotterdam

Importautos.nl kent een grote diversiteit als het gaat om importopdrachten. Twee weken geleden zag u bijvoorbeeld de Toyota Mirai op waterstof en twee Braziliaanse Volkswagens T1. Deze week hebben wij eveneens een bijzondere auto in ons logistiekcentrum in Goes: de Aston Martin Vanquish!

De auto is per containerschip vervoerd vanuit de haven van Long Beach (Californië, VS) naar Rotterdam (NL). Dit speciale transport is uitgevoerd door Marlog Car Handling, waar wij nauw mee samenwerken. De klant vertrouwt op onze zorgeloze dienstverlening: zo regelen wij de EU-typegoedkeuring, het keuring klaar maken in onze eigen werkplaats en de Nederlandse kentekenafhandeling als laatste stap.

Wat maakt deze Aston Martin Vanquish zo speciaal? De auto is geïntroduceerd in 2001 en staat bekend om zijn rol in een James Bond-film. De Vanquish heeft een 466 pk sterke V12-motor en schakelen gebeurt razendsnel met flippers achter het stuur. Van versnelling wisselen duurt slechts 250 milliseconden.

Veel Mercedes-Benz importopdrachten

Van klein tot groot

Wij van Importautos.nl zijn gespecialiseerd in de import van alle soorten auto’s. Dit kan natuurlijk een eerder genoemde Aston Martin Vanquish zijn, maar desgewenst ook modellen van bijvoorbeeld Renault of Mercedes-Benz. Voor laatstgenoemde merk ontvingen wij deze week veel importopdrachten.

De voorkeur van onze klanten is erg divers. Zo hebben wij meerdere Mercedes-modellen uit Duitsland geïmporteerd, waaronder een jong gebruikte Mercedes-Benz A 200 én een sportieve GLC Coupé.

Wilt u ook een auto importeren?

Wij van Importautos.nl garanderen u het laagst mogelijke BPM-bedrag! Voor een kosteloze BPM-berekening hebben wij alleen uw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en de link van de betreffende auto-advertentie nodig.

Heeft u plannen om een auto te importeren uit het buitenland? Of de auto, motor, bedrijfsauto of camper zich nu in Duitsland, België, Japan of de Verenigde Staten bevindt. Wij helpen u graag met een importpakket naar keuze.

Menu