fbpx

Importautos.nl opent nieuw logistiek centrum!

Logistiek centrum Importautos

De laatste jaren is de vraag naar afhandeling van auto import sterk gestegen. Met deze stijgende vraag is ook het aantal opdrachten voor Importautos.nl flink gegroeid. Er worden momenteel rond de 75 auto’s per week m.b.v. één of meerdere diensten van Importautos.nl op NL kenteken gezet. Door deze groei kwam Importautos.nl op de huidige lokactie te krap in de ruimte te zitten. Met name de werkplaatscapaciteit voor het RDW-keuring klaar maken van auto’s samen met onvoldoende overdekte, beveiligde, stallingsruimte voor alle geïmporteerde auto’s maakte actie noodzakelijk. Om de juiste kwaliteit en zorg voor de auto’s te kunnen blijven aanbieden is daarom een nieuw logistiek centrum i.c.m. een moderne werkplaats in gebruik genomen (zie foto). Deze uitbreiding geeft ons meer dan 150 extra stallingsplaatsen en een eigen, hypermoderne, werkplaats met voldoende werkplekken. Onze kantooractiviteiten en alle importadviseurs blijven actief in het al jaren in gebruik zijnde pand aan de Smoorstraat 24a te Roosendaal.

Importautos.nl opent nieuwe werkplaats

Door het in gebruik nemen van deze nieuwe werkplaats is Importautos.nl in staat u de volgende services verbeterd aan te kunnen bieden:

  • Kortere doorlooptijd in orde maken afkeurpunten.
  • RDW komt de auto’s bij ons op locatie van het logistiek centrum keuren. Dus geen onnodige rij- acties over de openbare weg.
  • Geen onnodige wachtdagen i.v.m. mogelijke drukte bij RDW, Importautos.nl heeft voor iedere week vaste keuringsdagen afgesproken.
  • Eigen APK keurmeester en APK gecertificeerde werkplaats.
  • Op locatie auto’s aan laten passen m.b.t. alarm eisen en bijvoorbeeld navigatiesystemen.
  • Uitvoeren van eventueel ( achterstallig ) onderhoud.
[SLGF id=15161]

Samenvattend kunnen wij u melden trots te zijn op deze ontwikkeling. Ons motto “GRENZELOOS VOORDEEL ZONDER ZORGEN” krijgt hiermee nog meer inhoud!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.