fbpx

Importautos.nl met een 9.0 beoordeeld op klanttevredenheid!

kiyohimportautosImportautos is met een 9.0 beoordeeld op klanttevredenheid, iets waar we uiteraard heel trots op zijn. Op basis van meer dan 1100 beoordelingen van onze klanten scoren we volgens het onafhankelijke Kiyoh.nl een 9.0 op klanttevredenheid.

We halen zelfs een 9.1 op de onderdelen betrouwbaarheid, afspraken nakomen en kennis en vakmanschap! Bent u ook benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hier alle klantbeoordelingen.

Wilt u net als deze klanten veel geld besparen op de aankoop van een auto? Nog nooit was het importeren van een auto zo aantrekkelijk als in 2015! Begin dit jaar zijn er daarom maar liefst 26% meer auto’s geïmporteerd ten opzichte van begin vorig jaar.

U profiteert hierbij van het ruime aanbod, zeer scherpe prijzen en bijkomende luxe- en belastingvoordelen van auto’s over de grens. Terwijl wij u alle zorgen uit handen nemen! Vooraf kunt u altijd gratis BPM advies aanvragen.

5 fulltime importadviseurs

Ons enthousiaste team van 5 fulltime importadviseurs voorziet u graag van een advies op maat en een berekening van de laagst haalbare BPM. Hieronder een aantal recente beoordelingen.

mopratus

Schermafbeelding 2015-03-02 om 10.46.50

Schermafbeelding 2015-03-02 om 10.42.45

De afgelopen 10 jaar zijn tienduizenden klanten u al voor gegaan. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.