fbpx

chrysler 200De North American International Auto Show in Detroit in de Verenigde Staten is spetterend van start gedaan door alle speciale en bijzondere auto’s die er te zien zijn! Er zijn veel verschillende nieuwe componenten te vinden, zoals nieuwe auto’s, nieuwe ruimtes en nieuwe leuke acties en shows.

Tijdens de show staat er altijd een thema centraal. Deze keer was alles modern en strak ingericht, waardoor er ook veel moderne en stijlvolle auto’s voorbij kwamen. Daarnaast waren er dit jaar ook nieuwe dingen te vinden, zoals nieuwe vergaderruimtes, nieuwe showvloeren met elk een andere indeling. Er waren ook speciale ruimtes ingericht die zich speciaal richtte op één bepaalde auto.

Deze nieuwe modellen stolen werkelijk de show. Deze nieuwe modellen laten namelijk goed zien dat de auto-industrie in de Verenigde Staten niet heeft stil gezeten. Tijdens de show zijn namelijk vele prachtige wagens te zien die door en door geavanceerd ontwikkeld zijn. Hiermee is het dus duidelijk dat mooie auto’s nog steeds erg hip zijn in Amerika.

Een zeer populaire wagen die op de show staat is de Chrysler 200. Deze auto is vooral speciaal om het mooie interieur. Het uiterlijk van deze wagen is uiteraard ook prachtig, maar vooral de binnenkant heeft veel aandacht gehad, omdat er veel mooie componenten zijn verwerkt in het interieur. Autorijden met deze wagen wordt dus nóg leuker.

Bekende auto’s

Verder was ook de Audi Allroad te vinden op de beurs. Dit nieuwe model was voor het eerst gepresenteerd op de show. Daarnaast stond er ook een prototype van de Mercedes S-Klasse Coupé. Ook de Hyundai Genesis wist zijn plekje te vinden op de beurs, want deze auto was werkelijk een trekpleister voor iedere bezoeker van de show.

Naast deze bekende wagens, waren er nog veel meer auto’s present van verschillende automerken, zoals de Kia GT4 Stinger, de Nissan Sport, de Mini John Cooper Works, de Volvo XC en een versie van de Toyota Concept.

Deze show was dus een show met veel verschillende prachtige auto’s die stonden te popelen om gezien te worden door de vele bezoekers. Deze auto’s waren stuk voor stuk mooi om te zien, en daarom is de Detroit Auto Show ook zo’n goede plek om ze tentoon te stellen.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.