fbpx

December-voordeel in Europa:
Profiteer van eindejaarsprijzen en importeer nog in 2021 een auto

Nu we helaas weer in een wat zwaardere lockdown zitten kan dit ook zo zijn voordelen bieden!

Veel autodealers in heel Europa zien hun showroombezoek weer teruglopen met als gevolg weer wat teruglopende verkoop aantallen. En omdat de auto’s in januari weer een jaar ouder worden is het volgende een jaarlijks terugkerend fenomeen. De autodealers verkopen de auto’s tegen veel lagere prijzen en willen ze graag nog in december verkopen. Bent u toch al van plan binnen nu en enkele maanden een andere auto te kopen? Waarom dan niet nu al kijken of u een goede deal kunt sluiten?

Welke voordelen heeft NU importeren nog meer?

  • In veel landen zijn hybride en elektrische auto’s nog niet populair, In Nederland juist wel en de import kosten zijn erg laag!
  • Ook de vraag naar diesels is nog steeds minder in heel Europa. Rijdt u veel dan kunt u nu nog voordelig een diesel kopen met voor Nederlandse begrippen weinig kilometers.
  • Het aanbod jonge gebruikte benzine auto’s is in de landen om ons heen ruim 1 miljoen stuks.

Met de huidige BPM regels en BPM taxatie mogelijkheden vallen de importkosten vaak lager uit dan over het algemeen gedacht wordt. Vraag vrijblijvend een BPM advies aan voor het gewenste merk en model waar u misschien interesse in hebt. Onze importadviseurs maken voor u een vrijblijvend kosten overzicht zodat u precies weet wat u onderaan de streep moet betalen!

Uw nieuwe auto laten importeren door Importautos.nl?

Benieuwd naar de mogelijkheden die Importautos.nl je kan bieden voor de aanschaf en import van nieuwe auto? Neem vrijblijvend contact op met een van onze import specialisten.