BPM berekenen bereken direct gratis de laagst haalbare BPM

088-3450100 Gratis infolijn

BWM uit DuitslandHeb je interesse in de nieuwe BMW 4-serie Coupé en wil je niet langer wachten totdat deze prachtige bak bij de Nederlandse dealers te bestellen is? Dan hebben we goed nieuws voor je: onze oosterburen hebben hebben hem volop beschikbaar als occasion.

BMW in Duitsland kopen

En zoals je wellicht wel weet is het helemaal niet zo’n gek idee om een Jahreswagen in Duitsland te kopen. Je bent niet alleen een stuk goedkoper uit, de occasions zijn ook voorzien van enorm veel opties.

De BMW 4-serie Coupé is in Duitsland al enige tijd uit, en daardoor kun je tegen een relatief lage prijs een prima occasion kunt kopen met zo’n 6.000 kilometer op de teller.

Een Jahreswagen bevat de meest aanvullende opties, is in de meeste gevallen uitstekend verzorgd en er zijn maar weinig kilometers mee gereden. De combinatie van een relatief lage prijs en een vrijwel nieuwe auto (inclusief vele opties) maakt van een Jahreswagen een prima alternatief voor een nieuwe auto.

Momenteel zijn alleen de BMW 435iA xDrive en 428A xDrive beschikbaar. De nieuwprijs hiervan begint bij zo’n 60.000 euro. De prijs van een Jahreswagen is een stuk goedkoper.

BMW 4-serie

De BMW 4-Serie Coupé werd op 5 december 2012 officieel aangekondigd met de intentie om de BMW 3-Serie op lange termijn te zullen vervangen. Haar ‘voorganger’ is dan ook de E92 versie van de BMW 3-Serie Coupé.

Er zijn 4 lijnen waarin de 4-Serie verschijnt, namelijk de Basis, Luxe, Sport en als laatste de M Sport lijn. Deze laatstgenoemde beschikt over een M gebaseerd body-kit, grotere wielen en een luxer interieur.

De BMW 4-serie Coupé is nu (vanaf 5 oktober) in de Nederlandse showrooms te bezichtigen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Bekijk alle referenties

Waarom Importautos.nl?

  • 8 importadviseurs tot uw beschikking
  • Levering aan huis door heel Nederland
  • Exclusief partner van Autoweek
  • Altijd laagste BPM garantie
  • 14 jaar BPM / auto import ervaring
  • Geen risico, u betaalt ons achteraf

auto verkopen

Importautos.nl is bekend van:

importautos partners
importautos redbull

Aantal geïmporteerde auto's: