Dagelijks importkeuring mogelijk via Importautos

Sinds een aantal weken zijn de RDW-loketten weer open gegaan voor importkeuringen voor particulieren en bedrijven buiten de autobranche. 

Huidige corona status

Als gevolg van de 1,5 meter maatregelen werkt de RDW met een beperkte capaciteit op de keuringsstations in het land. Dit in combinatie met de grote hoeveelheid “opgestapelde” te keuren auto’s maakt dat er momenteel wachttijden kunnen zijn van wel 6 tot 8 weken. Maar niet te snel getreurd. Importautos kan door haar RDW erkenning in combinatie met de RDW coronanoodprocedure dagelijks auto’s/motoren en campers importeren voor onze klanten. Hierdoor blijft een doorlooptijd van 8 tot 10 werkdagen na aanlevering van uw auto, motorfiets of camper de norm.  

Auto importeren

Wilt u ook een auto importeren?

Informeert u bij één van onze importadviseurs hoe wij ook u kunnen helpen met een snelle, vertrouwde en veilige import- en NL kentekenprocedure.  Uiteraard komt onze laagste BPM-garantie ook nu niet in het geding!

Heeft u plannen om een auto te importeren uit het buitenland? Of de auto, motor, bedrijfsauto of camper zich nu in Duitsland, België, Japan of de Verenigde Staten bevindt. Wij helpen u graag met een importpakket naar keuze.

Menu