fbpx

Belgische en Duitse autoshowrooms weer geopend

Er is goed nieuws voor klanten, die interesse hebben in de aanschaf van een importauto uit België of Duitsland. De showrooms aldaar zijn sinds maandag 27 april weer geopend voor bezoekers.

Dealers en autobedrijven bezoeken

De Coronasituatie heeft er o.a. voor gezorgd dat autobedrijven in binnen- en buitenland gepaste maatregelen moesten nemen. In landen als België en Duitsland waren de showrooms van dealerbedrijven lange tijd gesloten, al is daar sinds afgelopen week verandering in gekomen.

Enkele weken berichtten wij al dat merken als Volkswagen, Mercedes-Benz en Renault verschillende fabrieken weer zullen opstarten. Uiteraard is dit ook positief voor de showrooms, die sinds maandag 27 april weer geopend zijn.

Dit betekent dat u als klant weer Belgische en Duitse verkoopvestigingen kunt bezoeken om uw gewenste importauto te bezichtigen en aan te schaffen. Natuurlijk kunnen wij uw gekochte importauto ook voor u transporteren naar onze locatie, waarna wij o.a. de RDW-keuring en BPM-aangifte kunnen verzorgen.

Gepaste maatregelen

Om verspreiding van het Coronavirus in te dammen, gelden er gepaste maatregelen net als bij een showroombezoek in Nederland. Zo zal er bijvoorbeeld ook in België en Duitsland voldoende afstand bewaard worden tussen u als klant en de verkoper.

Echter kent de aanschaf van een importauto momenteel een groter financieel voordeel. Diverse Belgische en Duitse autobedrijven hebben prijsverlagingen doorgevoerd, waardoor het aanschaffen van een importauto nóg aantrekkelijker is geworden.

Wilt u ook een auto importeren?

Wij van Importautos.nl garanderen u het laagst mogelijke BPM-bedrag! Voor een kosteloze BPM-berekening hebben wij alleen uw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en de link van de betreffende auto-advertentie nodig.

Heeft u plannen om een auto te importeren uit het buitenland? Of de auto, motor, bedrijfsauto of camper zich nu in Duitsland, België, Japan of de Verenigde Staten bevindt. Wij helpen u graag met een importpakket naar keuze.