fbpx

Motor invoeren

Een motor invoeren? Imporautos.nl is uw betrouwbare import partner. Wij ontzorgen u binnen het gehele import proces van uw voertuig. Of deze nu twee of vier wielen heeft, u kunt rekenen op onze expertise. Zo helpen wij u ook graag bij het invoeren van uw motorfiets.

Kosten motor invoeren

Eenvoudig, snel en betaalbaar een motor invoeren? Dat kan met onze overzichtelijk en transparante import pakketen. Zo bepaalt u zelf vooraf de kosten voor het invoeren van uw motor. Afhankelijk van de hoeveelheid hulp en het land van herkomst van de motorfiets. U kunt vooraf kiezen uit 3 motor import pakketten:

  • Doe het zelf pakket
  • All inclusive pakket
  • NIET-EU pakket
motor invoeren

Motor laten invoeren?

Heeft u een import motor op het oog? Wij ondersteunen u graag tijdens het importproces.

Bekijk onze importpakketten of neem direct contact op:

motor invoeren kosten

Motor invoeren stappenplan

We kunnen het invoer proces van uw motor kortweg in de onderstaande 4 stappen verdelen:

  • Stap 1: Zoek uw motorfiets
  • Stap 2: Maak een berekening van de kosten
  • Stap 3: Koop uw motorfiets
  • Stap 4: (Laat) uw motorfiets invoeren

Een motor importeren of een auto importeren? Het proces is kent geen verschillen. En net als voor auto’s kunt u ook voor motoren rekenen op onze import service en expertise. Voor een uitgebreider stappenplan, zie ook Een motor importeren in 7 stappen.

Motor invoeren uit Duitsland of België?

In Nederland worden de meeste motoren ingevoerd vanuit Duitsland en België. Maar ook voor het invoeren van een motor vanuit andere landen kunt u bij ons terecht. Zo voeren wij ook geregeld motoren in afkomstig uit: Italië, Spanje, Frankrijk. Amerika en Japan.

rdw motor invoeren

Voordelen motor invoeren met Importautos.nl

Met het invoeren van een motor kunt u veel geld besparen. Wanneer u kiest uw motor laat invoeren door Importautos.nl, kiest u daarnaast ook voor zekerheid, snelheid en gemak in combinatie van een betaalbare en persoonlijke service. Op deze manier maken wij het invoeren van een tweewieler voor iedereen eenvoudig en betaalbaar. Zo profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

auto importeren voordeelOnafhankelijk import advies

Wij geven u altijd onafhankelijk advies bij het invoeren van uw motor. Importautos.nl is namelijk niet merk of dealer gebonden.

auto importeren voordeelGratis BPM berekening

Wij berekenen voor u gratis de laagst mogelijke BPM. Zo bespaart u maximaal, omdat u nooit te veel BPM betaalt.

  • Binnen 24 uur in uw mailbox.
  • Met laagste BPM garantie

auto importeren voordeelDeskundige en betrouwbare import partner

Wij zijn uw deskundige en betrouwbare import partner. Importautos.nl importeert al meer dan 18 jaar motoren, auto’s en andere motorvoertuigen. Zo hebben wij alle benodigde kennis en ervaring in huis en kunt u bouwen op ons grote import netwerk.

auto importeren voordeelPersoonlijke service

Wij vinden een persoonlijke service belangrijk. Elk import traject is namelijk anders. Daarom staat er een gepassioneerd en deskundig import team fulltime voor u klaar. Zo heeft u één aanspreekpunt voor advies en vragen.

auto importeren voordeelRDW keuring en aflevering op locatie

Wij hebben 3 vestigingen verspreid door Nederland: Roosendaal en Arnhem. Hier kunt zowel terecht voor de RDW keuring, die nodig is om de motor in te voeren, als voor de aflevering van uw motor. Zo hoeft u dus geen losse afspraken te maken bij verschillende instanties.

Motor invoeren met Importautos.nl?

Al veel motorliefhebber gingen u voor. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor het invoeren van uw motor? Neem dan vandaag nog contact op met de motor import specialisten van Importautos.nl! Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM en adviseren of ontzorgen u graag bij het invoeren van uw motor.

18+ jaar ervaring in BPM & auto import

Een team van 12 werknemers helpt om zorgeloos, betrouwbaar en snel uw auto te importeren.

aantal geimporteerde auto's

60.000+

Auto’s geïmporteerd

Met meer dan 18 jaar ervaring, zijn wij marktleider in Nederland.

klanten beoordelen importautos
9,5

Door klanten beoordeeld

Meer dan 2900+ beoordelingen via een onafhankelijk systeem, Kiyoh.