fbpx

Subsidiepot elektrische auto nog niet leeg

ELEKTRISCHE AUTO IMPORTEREN IS DUBBEL VOORDEEL PAKKEN

stroom tanken

Wij Nederlanders zijn dol op subsidie, en als die subsidie dan ook nog een bijdrage levert aan ons gevoel van goed bezig zijn voor het milieu en de toekomst van onze planeet, dan is onze kinderhand snel gevuld.
Het nu aanschaffen van een elektrische auto kan je dus een dubbel goed gevoel geven. Naast het krijgen van dit goede gevoel zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen aan elektrisch gaan rijden, we hebben er een aantal voor u op een rij gezet:

-Het “tanken” van stroom is aanzienlijk goedkoper dan benzine en diesel. Zeker als je een warmtepomp of zonnepanelen hebt.

-Bijna altijd een parkeerplek beschikbaar in parkeergarages en parkeerplaatsen.

-Geen motorgeluid welke het rijcomfort verlaagd.

-Lagere kosten voor onderhoud, ( geen uitlaat, motorolie, filters en dergelijke )

-Laden gaat steeds sneller door continu verbeterde techniek.

-Bereik van accu’s neemt snel toe

Een extra voordeel bij het importeren van een gebruikte elektrische auto is dat de aanschafprijzen in het buitenland vaak een stuk lager zijn dan in Nederland. Samen met de subsidie kan je voordeel dan zomaar oplopen tot wel € 10.000,=!
Bij aanschaf van een elektrische auto in het buitenland kan ook aanspraak gemaakt worden op de subsidie. Als je de aanschaf en het importeren tenminste laat verzorgen door een RDW erkend importbedrijf. Zij kennen de spelregels en verzorgen desgewenst ook de administratieve afwikkeling van aankoop en subsidieaanvraag. De ervaring leert dat de aanschafprijs Infomeer bij Importautos.nl naar de mogelijkheden voor u.