fbpx

Importautos.nl wenst u een gezellig én gezond Pasen

Pasen staat weer voor de deur! Ondanks deze uitzonderlijke leefsituatie wensen wij van Importautos.nl u een gezellig én gezond Pasen.

Goed nieuws voor Pasen

Pasen staat voor de lente, lekker eten en gezelligheid met familie en vrienden. Tijdens de huidige Coronacrisis zal het Paasfeest anders verlopen dan andere jaren. Dat is uiteraard jammer, maar desondanks is er ook goed nieuws vlak voor Pasen. De economie begint de eerste tekenen van herstel te laten zien en dat is voor iedereen gunstig. Wij hebben deze week een toename van importopdrachten gezien ten opzichte van de laatste 2 weken van maart! Ook staat onze telefoon niet stil en voorzien we veel mensen van actuele informatie.

Hoge kortingen

Veel van onze klanten profiteren van enorme kortingen. Grote prijsverlagingen zijn niet meer ondenkbaar en aan de orde van de dag. Zelfs bij onze Oosterburen is nu goed over prijzen te onderhandelen, afprijzingen met 25% hebben we al meegemaakt. Om die reden kan het voor u extra aantrekkelijk worden om een auto te importeren via Importautos.nl.

Wij bieden diverse importpakketten, die u altijd garandeert van de juiste ondersteuning bij het importproces. Daarnaast verzekeren wij u van de meest gunstige BPM-berekening, waardoor u zo min mogelijk BPM afdraagt wanneer de auto naar Nederland wordt geïmporteerd.