fbpx

Voor het eind van het jaar een auto importeren zonder wachttijd!

Jaarlijks worden er in de drukke decembermaand ontzettend veel auto’s op Nederlands kenteken geregistreerd. Bij een groot deel hiervan gaat het om auto’s die vanwege verschillende redenen nog net voor het einde van het jaar moeten worden geïmporteerd.

Ben je dit ook plan? Bijvoorbeeld omdat de auto nog dit jaar op kenteken moet worden gezet, zodat je ook de komende jaren nog zeker bent van een lage bijtelling. Of omdat het een nieuwe auto is, waarvoor je de BPM verhoging per 1 januari 2016 voor wilt zijn door de auto nog in december te voeren. Let dan goed op!

Het enorme aantal geïmporteerde auto’s zorgt namelijk voor grote drukte en lange wachttijden bij de RDW keuringsstations. Op veel locaties is het zelfs niet eens meer mogelijk om voor het einde van het jaar een keuringsafspraak te maken!

rdw

Wat is hiervoor de oplossing?

Enkele maanden geleden heeft Importautos.nl een nieuw logistiek centrum geopend. Dit om goed in te kunnen spelen op de sterk stijgende vraag naar auto-import-afhandelingen. Ieder jaar weer worden er immers meer auto’s geïmporteerd.

Inmiddels draait ons logistiek centrum op volle toeren en worden hier iedere week tientallen importkeuringen door de RDW uitgevoerd. Wie nu een auto wil of gaat importeren kunnen wij op deze manier dan ook de garantie geven dat nog dit jaar zonder wachttijd de RDW toelatingskeuring wordt afgehandeld.

foto03

Hiermee profiteer je van de volgende voordelen:

  • RDW toelatingskeuring bij import nog gegarandeerd dit jaar.
  • Geen lange wachttijden en -rijen bij een RDW keuringsstation.
  • Geen onnodige papierwinkel of rompslomp aan de balie bij de RDW.
  • Geen discussie met uw verzekeringsmaatschappij, omdat de auto nog geen Nederlands kenteken heeft. Bij ons is iedere auto gedurende de gehele afhandeling allrisk verzekerd.

Laagst BPM garantie en afhandeling

Na afloop van de RDW keuring handelen we daarnaast ook direct tegen de laagst haalbare BPM 2016 de aangifte af bij de Belastingdienst. Op deze manier ben je niet alleen zeker van de snelst mogelijke importafhandeling, maar ook nog eens van een zo laag mogelijk BPM bedrag!

Wil je ook dit jaar nog een auto importeren? Doe er je voordeel mee en neem contact met ons op via 088-3450100 of info@importautos.nl, zodat de auto direct kan worden ingepland! BPM berekenen | Bereken hier de BPM!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.