fbpx

Ook nu vertrouwd en veilig een auto kopen in Duitsland? Neutrale aankoopkeuring de oplossing!

Vanaf 17 oktober zijn de eisen strenger om door Duitsland te kunnen reizen. Met name de eis van een negatieve coronatest, die niet ouder is dan 48 uur, maakt reizen door Duitsland vaak lastig. Gelukkig is dit geen beperking om toch uw slag te slaan op de Duitse automarkt.

BETROUWBARE AANKOOPKEURING BINNEN 2 DAGEN

Onze partner in Duitsland die voor onze klanten neutrale aankoopkeuringen uitvoert heeft haar capaciteit verhoogd. Zo kunnen we in vrijwel geheel Duitsland binnen 2 werkdagen een aankoopkeuring voor u inplannen, deze keuring geeft u een goed handvat of de auto die u gezien heeft een verstandige aankoop is.  Één van onze importadviseurs neemt samen met u het keuringsverslag door om samen tot een oordeel te komen. Zo hoeft u dus niet door Duitsland te reizen om toch een interessante aankoop op een veilige en betrouwbare manier simpel vanuit huis te doen!

TRANSPORT PER VRACHTAUTO VEILIG EN SNEL

Komt het tot een aankoop dan is vervolgens transport naar Nederland met één van onze vrachtauto’s snel, veilig en tegen een scherpe prijs mogelijk. Zo is het ophalen ook gelijk goed geregeld.  Geen onnodige reisactiviteiten dus. Zodra onze chauffeur de sleutels krijgt van de verkoper is uw auto direct via het all inclusive importpakket all-risk verzekerd via onze garagepolis. LET OP: Dit is zonder meerprijs en zonder eigen risico voor U! Deze verzekering loopt totdat u de sleutels in ontvangst neemt bij aflevering van de auto.

RDW AANMELDING BINNEN 1 WERKDAG

Op ons logistiek keuringscentrum kunnen we uw auto na aankomst vaak dezelfde dag nog aanmelden bij de RDW voor afgifte van het NL kenteken. Zo bent u dus niet afhankelijk van de planning/wachtdagen op de diverse RDW stations in Nederland.

Zo is het kopen en importeren van een auto uit Duitsland gelukkig nog steeds snel, betrouwbaar en veilig mogelijk! Lekker vanaf de bank of keukentafel thuis.