fbpx

Ook een schade auto importeren

Tegenwoordig is het populair om een schadeauto uit het buitenland te importeren. Schadeauto’s zijn auto’s die beschadigd zijn en daarom naar de sloop worden gebracht. Gelukkig is het mogelijk om deze auto nog te importeren voordat ze weggehaald zijn. Dit is fijn, want deze auto’s zijn vaak helemaal nog niet total loss of waardeloos. In het buitenland worden deze auto’s veel sneller weggedaan dan in Nederland. Nederlanders kunnen hier dus hun kansje pakken en nog prima schadeauto’s importeren voordat ze op het autokerkhof verdwijnen.

Door schadeauto’s te importeren kan veel winst behaald worden. Deze schadeauto’s zijn meestal luxe auto’s die beschadigingen opgelopen hebben. Door ze te laten repareren in Nederland worden deze auto’s weer zo goed als nieuw en stijgt de waarde van de wagen aanzienlijk.

Schade auto importeren uit Duitsland

Buitenlanders zijn vaak makkelijker met auto’s wegdoen dan Nederlanders. Vooral Duitsers die in luxe auto’s rijden doen graag hun mooie wagens weg als er een krasje of deukje in zit. Voor de Nederlanders biedt dit de ideale mogelijkheid om het kansje te pakken en een slaatje te slaan uit deze schadeauto’s.

Na de import van deze schadeauto’s kunnen deze gerepareerd worden. Aangezien deze schadeauto’s meestal luxe wagens zijn, mag de reparatie wat kosten, omdat de winst die eruit te halen valt meestal hoog is.

Ook een auto importeren uit Duitsland met schade? Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Belangrijke factoren auto import

schade auto uit Duitsland importerenHet is echter wel belangrijk om rekening te houden met een paar factoren tijdens het importeren van schadeauto’s. Als eerste moet wel duidelijk zijn of het de moeite is om de auto te importeren. Vele luxe auto’s zullen wel de moeite waard zijn, maar vele auto’s met middelhoge waarde zullen soms niet winstgevend zijn na reparatie. Het is daarom verstandig om een erkende taxateur de waarde van de wagen te laten vaststellen. Met deze gegevens is het mogelijk om op het begin te bepalen of de investering later wel winstgevend wordt.

Het is ook altijd verstandig om iemand in te huren die precies weet hoe het zit met schadeauto’s. Deze man kan namelijk precies vertellen wat er geregeld moet worden en welke gegevens er verzameld moeten worden. Deze man zal verder ook alles met betrekking tot de belasting en het kenteken regelen. Er wordt hierdoor altijd een prachtige gerepareerde auto afgeleverd!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.