fbpx

Importautos.nl ook gespecialiseerd in importeren en onderhouden van uw oldtimer

Dat wij u ondersteunen bij de Nederlandse kentekenregistratie voor auto’s die u in het buitenland koopt is bekend. Maar wist u dat onze monteurs ook gespecialiseerd zijn in het onderhoud van oldtimers? Door onze jarenlange importervaring zijn wij bekend met vrijwel alle merken, modellen en leeftijden. Het uitvoeren van een grote beurt, aanpassing van verlichting, lassen van kokerbalken tot aan een complete motorrevisie, onze monteurs kennen het klappen van de zweep. Voor de inkoop van onderdelen hebben we in de loop der jaren een netwerk opgebouwd van betrouwbare leveranciers die de juiste kwaliteit bieden tegen scherpe tarieven. Dus heeft u een old timer staan waaraan u graag door deskundige monteurs wilt laten werken. Wij horen het graag!. Een telefoontje naar 088-3450100 of Email naar info@importautos.nl met uw vragen is voldoende.

  • Old timer onderhoud
  • Old timer reparaties
  • Old timer laswerk
  • Old timer keuring klaar maken

Uw oldtimer, onze zorg!

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in alle soorten auto’s. Niet alleen in moderne auto’s, zoals deze Toyota Mirai, maar ook in het onderhoud van oldtimers. Of het nu gaat om een auto van 30, 50 of 70 jaar oud. Onze gediplomeerde monteurs adviseren én ontzorgen u met onderhoudswerkzaamheden, revisies en reparaties aan uw prachtige oldtimer. Onze werkwijze is als volgt:

1:  Diagnose + kostenraming door onze werkplaats chef

2:  Persoonlijke bespreking van ons werkplan

3:  Bestelling onderdelen

4:  Tijdens de werkzaamheden houden wij u via foto’s en video’s op de hoogte

5:  Eventueel onvoorzien meerwerk wordt met u besproken voordat we hieraan starten

Uiteraard kunnen we ook zorgen dat we uw auto bij u ophalen met professioneel transport en weer thuis afleveren. Hieronder ziet u een aantal auto’s welke we keuring klaar gemaakt hebben.

Wij importeren uw oldtimer

Stelt u zich eens voor: u heeft een prachtige oldtimer op internet gezien. Dit exemplaar is 40 jaar oud en wordt te koop aangeboden in Verenigde Staten. De auto ziet er optisch prima uit, maar op technisch vlak is er wat mis. De klassieker dient van vóór tot achter nagekeken te worden, maar u wilt dat dit gebeurt door specialisten met onbegrensde kennis en jarenlange ervaring. Bij Importautos.nl bent u hiervoor aan het juiste adres!

Importautos.nl is de Nr. 1 importbegeleider van Nederland! Wij helpen u op weg bij de import van uw auto, motorfiets, bedrijfsauto, camper én oldtimer. Heeft u een uniek exemplaar gezien in bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Japan, de Verenigde Arabische Emiraten of zelfs Australië? Geen probleem!

Via onze nauwe samenwerking met Marlog Car Handling kunnen wij uw importauto uit alle hoeken van de wereld naar Nederland verschepen. Daarnaast ontvangen wij niet alleen importopdrachten van Nederlandse klanten: ook mensen uit o.a. Duitsland, Spanje, Portugal en Italië vertrouwen op onze servicegerichte dienstverlening. Met name het keuring klaar maken voor de EU homologatie en inschrijving is onze specialiteit. Wij leveren u de auto voorzien van een officiële Europese inschrijving.

Europese typegoedkeuring

Doordat wij veel internationale klanten mogen ondersteunen bij het importeren van hun importauto, heeft Importautos.nl veel ervaring opgebouwd met de EU-homologatie. Een EU-typegoedkeuring is, afhankelijk van de leeftijd, verplicht voor auto’s van buiten Europa. Om hiervoor in aanmerking te komen, worden de klantenauto’s in ons logistiekcentrum in Goes technisch gereed gemaakt voor de toelatingskeuring.

Wekelijks bezoekt ook de Duitse keuringsdienst (TÜV en Dekra) ons om klantenauto’s te keuren waarvoor deze procedure van toepassing is.

Wilt u ook een auto importeren?

Wij van Importautos.nl garanderen u het laagst mogelijke BPM-bedrag! Voor een kosteloze BPM-berekening hebben wij alleen uw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en de link van de betreffende auto-advertentie nodig.

Heeft u plannen om een auto te importeren uit het buitenland? Of de auto, motor, bedrijfsauto of camper zich nu in Duitsland, België, Japan of de Verenigde Staten bevindt. Wij helpen u graag met een importpakket naar keuze.