fbpx

Duizenden euro’s besparen met importauto’s

Steeds meer mensen komen er achter dat er makkelijk veel geld bespaart kan worden door auto’s niet in Nederland, maar in Duitsland te kopen! Door Duitse auto’s te importeren kan er namelijk een aanzienlijk bedrag bespaart worden, want auto’s kosten in Duitsland duizenden euro’s minder. Dit is dan ook de reden dat veel Nederlandse een Duitse Jahreswagen importeren.

Duitsland Jahreswagens

In Duitsland staan vele zogeheten Jahreswagens. Dit zijn auto’s die nog maar enkele honderden tot duizenden kilometers op de teller hebben staan. Deze auto’s zijn hierdoor niet meer als nieuw te bestempelen. Uiteraard zijn deze auto’s wel zo goed als nieuw, want er is immers maar weinig mee gereden.

Vooral eigenaren van autogarages hebben deze Jahreswagens in bezit. Ze laten ze dan enkele weken in de showroom staan, en laten er misschien een paar keer een proefrit mee maken. Hierna gebruiken ze hem niet meer en zetten ze hem te koop. Deze auto’s zijn niet meer als nieuw, want ze zijn nog maar een paar keer gebruikt, maar ze zijn wel nog zo goed als nieuw, want ze zijn nog maar een paar keer gebruikt.

30% goedkoper

Doordat deze auto’s niet meer ‘als nieuw’ zijn, maar wel nog wel gaaf zijn, kosten ze maar liefst 30% goedkoper dan dezelfde auto’s die in Nederland verkocht worden. Autokopers kunnen dus tienduizenden euro’s besparen wanneer ze deze auto’s in Duitsland kopen.

Daarbij komt ook dat deze auto’s prima in het Nederlandse systeem kunnen worden ‘ingeburgerd’. Het is namelijk mogelijk om deze auto’s te voorzien van een Nederlands kenteken. Hiermee kunnen Nederlanders dus genieten van een prachtige nieuwe wagen die alles kan wat een ‘Nederlandse’ auto ook kan, alleen betalen voor deze Duitse auto’s duizenden euro’s minder!

De meeste auto’s die rechtstreeks uit Duitsland zijn geïmporteerd zijn nog geen twee jaar oud. Dit betekent dat ze nog vallen onder de fabrieksgarantie. Het is dus niet nodig om telkens naar Duitsland te rijden om de auto te laten repareren. Dit komt doordat de fabrieksgarantie ervoor zorgt dat de auto in heel Europa gerepareerd kan worden.

Veel mensen kunnen dus duizenden euro’s besparen door auto’s in Duitsland te laten importeren. Deze Duitse auto’s zijn als nieuw, maar kosten wel 30% minder. De aanschafprijs van deze auto’s is veel lager. Hiermee kunnen autokopers heel veel geld besparen!

Goedkoop auto uit Duitsland >>

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.