fbpx

Volkswagen importeren

Wilt u zorgeloos, betrouwbaar en snel een Volkswagen importeren? Importautos berekent gratis de laagste BPM voor uw gewenste voertuig en ontzorgt u in het importproces

Importautos o.a. bekend van:

SBS6Radio1VWERedbullRWDAutoweek

Volkswagen import stappenplan

Wilt u alleen een BPM-aangifte of kiest u voor volledige ontzorging? U kiest zelf hoeveel hulp u wilt.

zoeken - auto importeren

1. Zoek een voertuig

Wij hebben voor u de beste zoekmachines in het buitenland in kaart gebracht.

Zoek een voertuig ›

auto import bpm berekenen

2. Bereken de BPM

Er zijn 6 methodes om de BPM te berekenen. Wij berekenen binnen 24 uur de laagst haalbare BPM.

Gratis BPM berekenen ›

Hulp bij import

3. Hulp bij import

Vervolgens maakt Importautos.nl een plan van aanpak samen met u. Wij kunnen u helpen van A tot Z.

Bekijk import pakketten ›

Een Volkswagen invoeren

Al acht generaties lang is de Volkswagen Golf de populairste voorwielaangedreven hatchback. En dat is niet zo gek! Zijn betrouwbare vormgeving en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat u veilig over de Nederlandse snelwegen rijdt. Maar vindt u een Volkswagen in Nederland veel te duur? Kies er dan voor om een Volkswagen te importeren uit Duitsland met de service van Importautos.nl. Met meer dan 18 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij voordelig een Volkswagen moeten importeren.

Een Volkswagen importeren is lucratief!

U kunt vaak al enkele duizenden euro’s besparen door een auto te importeren uit Duitsland. Maar hoe kan dit? In Duitsland is de auto-industrie de motor van de economie. Er worden namelijk, in tegenstelling tot Nederland, gigantisch veel nieuwe auto’s verkocht bij onze oosterburen. Dit zorgt ervoor dat het aanbod enorm is, wat ten goede komt van de prijs. Het voordeel voor u is het grootst bij een gebruikte Volkswagen van 6 tot 36 maanden. Ook daarbuiten kan het lucratief zijn. Wees geen dief van uw eigen portemonnee en kies er daarom voor om een Volkswagen te importeren uit Duitsland!

De service van importautos.nl

Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring met Volkswagens importeren. Wij berekenen gegarandeerd het laagste BPM-tarief. Wilt u dat wij de import van uw nieuwe auto regelen van A tot Z? Met ons All inclusive-pakket ontzorgen wij u volledig! Wij kunnen uw nieuwe Volkswagen zelfs bij uw huis afleveren. Een Volkswagen importeren was nog nooit zo makkelijk en voordelig!

Originele lage kilometerstand

Vaak wordt beweerd dat bij een geïmporteerde auto de kilometerstand wordt teruggedraaid in Duitsland. Uit onderzoek van de VAT en RDW blijkt dat dit vaak pas in Nederland gebeurt bij bedrijven en garages. Wanneer u kiest voor importautos.nl weet u zeker dat de auto een originele kilometerstand heeft. Wij importeren de auto rechtstreeks uit Duitsland. Onze expertise ligt bij het vinden van een betrouwbare auto bij een gerenommeerde Duitse (merk)dealer. Een Volkswagen importeren met de service van importautos.nl is dus uiterst betrouwbaar!

Een Volkswagen importeren bij Importautos.nl

De Volkswagen Polo en Golf staan altijd hoog op de lijst met de meest ingevoerde auto’s uit Duitsland. Naast de enorme kostenbesparing is ook de luxere uitvoering een belangrijke motivator om een Volkswagen te importeren. Wacht niet langer en pronk met uw geïmporteerde Volkswagen met de service van importautos.nl. U kunt zelf de BPM berekenen. Of bel voor de mogelijkheden naar: 088 3450 100. Profiteer snel van de voordelen om een Volkswagen te importeren. Veilig en snel een auto importeren doet u met Importautos.nl!

18+ jaar ervaring in BPM & auto import

Een team van 12 werknemers helpt om zorgeloos, betrouwbaar en snel uw auto te importeren.

aantal geimporteerde auto's

60.000+

Auto’s geïmporteerd

Met meer dan 18 jaar ervaring, zijn wij marktleider in Nederland.

klanten beoordelen importautos
9,5

Door klanten beoordeeld

Meer dan 2900+ beoordelingen via een onafhankelijk systeem, Kiyoh.

Gratis BPM advies

Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.