BPM berekenen bereken direct gratis de laagst haalbare BPM

088-3450100 Gratis infolijn

Een Volkswagen importeren?

Al zeven generaties lang is de Volkswagen Golf de populairste voorwielaangedreven hatchback. En dat is niet zo gek! Zijn betrouwbare vormgeving en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat u veilig over de Nederlandse snelwegen rijdt. Maar vindt u een Volkswagen in Nederland veels te duur? Kies er dan voor om een Volkswagen te importeren uit Duitsland met de service van Importautos.nl. Met onze 12 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij voordelig een Volkswagen moeten importeren!

Volkswagen importeren

 

Een Volkswagen importeren is lucratief!

U kunt vaak al enkele duizenden euro’s besparen door een Volkswagen te importeren uit Duitsland. Maar hoe kan dit? In Duitsland is de auto-industrie de motor van de economie. Er worden namelijk, in tegenstelling tot Nederland, gigantisch veel nieuwe auto’s verkocht bij onze oosterburen. Dit zorgt ervoor dat het aanbod enorm is, wat ten goede komt van de prijs. Het voordeel voor u is het grootst bij een gebruikte Volkswagen van 6 tot 36 maanden. Ook daarbuiten kan het lucratief zijn. Wees geen dief van uw eigen portemonnee en kies er daarom voor om een Volkswagen te importeren uit Duitsland!

De service van importautos.nl

Wij hebben ruim 12 jaar ervaring met Volkswagens importeren. Wij berekenen gegarandeerd het laagste BPM-tarief. Wilt u dat wij de import van uw nieuwe auto regelen van A tot Z? Met ons All inclusive-pakket ontzorgen wij u volledig! Wij kunnen uw nieuwe Volkswagen zelfs bij uw huis afleveren. Een Volkswagen importeren was nog nooit zo makkelijk en voordelig!

Originele lage kilometerstand

Vaak wordt beweerd dat bij een geïmporteerde auto de kilometerstand wordt teruggedraaid in Duitsland. Uit onderzoek van de VAT en RDW blijkt dat dit vaak pas in Nederland gebeurt bij bedrijven en garages. Wanneer u kiest voor importautos.nl weet u zeker dat de auto een originele kilometerstand heeft. Wij importeren de auto rechtstreeks uit Duitsland. Onze expertise ligt bij het vinden van een betrouwbare auto bij een gerenommeerde Duitse (merk)dealer. Een Volkswagen importeren met de service van importautos.nl is dus uiterst betrouwbaar!

Een Volkswagen importeren bij Importautos.nl

De Volkswagen Polo en Golf zijn in het eerste kwartaal van 2018 de meest ingevoerde auto’s uit Duitsland. Naast de enorme kostenbesparing, is ook de luxere uitvoering een belangrijke motivator om een Volkswagen te importeren. Wacht niet langer en pronk met uw geïmporteerde Volkswagen met de service van importautos.nl. U kunt zelf de BPM berekenen. Of bel voor de mogelijkheden naar: 088 3450 100. Profiteer snel van de voordelen om een Volkswagen te importeren.

Bekijk alle referenties

Waarom Importautos.nl?

  • 8 importadviseurs tot uw beschikking
  • Levering aan huis door heel Nederland
  • Exclusief partner van Autoweek
  • Altijd laagste BPM garantie
  • 14 jaar BPM / auto import ervaring
  • Geen risico, u betaalt ons achteraf

auto verkopen

Importautos.nl is bekend van:

importautos partners
importautos redbull

Aantal geïmporteerde auto's: