BPM berekenen bereken direct gratis de laagst haalbare BPM

088-3450100 Gratis infolijn

Zorgeloos, snel zelf uw auto importeren

Doe het zelf auto importeren pakket: €284,- incl BTW
Ideaal voor als u veel zelf wilt doen maar wel snel, veilig en zonder zorgen uw auto wilt importeren. Een volledig importpakket binnen enkele dagen aan huis geleverd. Succesvolle afloop gegarandeerd.

1) 12 jaar BPM/Import ervaring

Importautos.nl  is de uitvinder van Auto Import Paketten. Eind 2004 gestart. Jarenlange ervaring betekent voor u als klant een snelle, veilige en vertrouwde behandeling van uw aanvraag.  Uiteraard zijn er inmiddels nieuwe bedrijven in deze succesformule gestapt, probeer echter alle facetten van het importtraject mee te nemen in uw keuze om niet achteraf te moeten concluderen “goedkoop was duurkoop”! Tien duizenden auto importen verder hebben wij alle situatie’s en uitzonderingen wel zien passeren en op basis van onze ervaring ook goed op kunnen lossen. Nog nooit is een import door Importautos.nl niet succesvol afgerond!

2) Contacten met verkoper voor correcte afhandeling

Daar waar een taal een probleem is helpen wij. Ook geven wij de verkoper instructie zodat u uiteindelijk over de juiste documenten beschikt.

3) Importhandleiding

U krijgt van ons vooraf een checklist opgestuurd waarin stapsgewijs het importraject wordt uitgelegd en waarin omschreven staat welke documenten u in origineel van de verkoper moet ontvangen en wat u zelf nog mee moet nemen aan papierwerk naar het RDW- en BPM-loket. Dit voorkomt dat u bij de RDW voor onaagename verassingen komt te staan, waardoor u mogelijk vetraging bij de import oploopt.

4) Autodocumentencontrole

Voor aflevering van de auto: controle van de autopapieren die u van de verkoper mee moet krijgen. Wij kijken of deze documenten in orde zijn om uw auto, motor of camper in 1 keer succesvol in Nederland te kunnen importeren. Een belangrijke controle is of de CO2 uitstoot overeenkomt met die in de BPM-offerte. Soms blijkt op de autopapieren een hogere CO2 uitstoot te staan dan in Nederland bij deze auto hoort ( of in de advertentie vermeld stond ) en dat kan de BPM erg beïnvloeden! Ook controleren wij of de autodocumenten overeen komen met de omschrijving uit de advertentie.

5) RDW-planning

Het maken van de juiste afspraak op een RDW-kantoor van uw keuze op een dag van uw keuze. Zo voorkomt u dat u in een vaak lange wachtrij plaats moet nemen. U kunt er nl. ook voor kiezen om zonder afspraak naar de RDW te gaan maar dan bent u op volgorde van binnenkomst pas aan de beurt en mensen met een afspraak krijgen voorrang. Wij maken voor u een afspraak die volledig aansluit bij uw situatie. Tijdens de keuring betaald u de RDW-leges aan het RDW-loket. Na goedkeuring van uw auto krijgt u het blad “opnameblad t.b.v. BPM-aangifte”  van de RDW. Nu kunt u de BPM-aangifte afhandelen.  zie punt 6.

6) BPM-aangifte met acceptatie- en laagste BPM-garantie

Het invullen van de BPM-aangifte inclusief berekening en noodzakelijke onderbouwing bent u tegenwoordig verplicht. 90% van de BPM-loketten is namelijk niet meer bemand, bent u dus niet voorbereid dan loopt u onnodige vetraging op in het krijgen van uw kenteken. Wij berekenen vooraf de BPM volgens alle 6 toegestane methoden. Wij bekijken altijd voor u of via de tegenbewijs-/koerslijst-/taxatiemethode een BPM-voordeel behaald kan worden. Is dit het geval dan nemen wij vooraf contact met u op over dit te behalen voordeel en de eventueel noodzakelijke extra documenten ( kosten ) om de laagst haalbare BPM met succes te kunnen claimen. U krijgt van ons de BPM-aangifte met onderbouwing aangeleverd volgens die methode die de laagste BPM als uitkomst geeft. (Importautos.nl gebruikt belastingdienst-erkende berekeningsprogramma’s en waardebepalingssystemen.)

7) Transportnummerborden of Verzekerd transport per vrachtauto

Transportnummerborden
Het verzorgen van een tijdelijk transportkenteken incl. nr-borden, waarmee zowel in het buitenland (alle EU-landen) als in Nederland mag rijden. Hier kunt u zelf uw auto mee ophalen in de hele EU en naar het RDW/BPM-kantoor rijden. Na afloop van de keuring rijdt u met deze nummerborden naar huis. U krijgt deze per koerier thuis geleverd. WAARSCHUWING: Met name Duitse autoverkopers zullen u voor deze rit Duitse exportnummerborden (met rode of gele rand) aanbieden. Let op: deze Duitse exportnummerborden zijn in heel Europa toegestaan, behalve in Nederland en Italie. Op het gebruik van verboden nummerborden staan hoge boetes, u loopt de kans aangehouden te worden en niet meer verder te mogen rijden.

OF

Verzekerd transport per vrachtauto
Het tarief hiervoor is Euro 0,87 incl. btw per kilometer. Wij berekenen u slechts de enkele reis van laadadres tot losadres. Het minimale transportbedrag is Euro 255,= incl. BTW. Voordat onze chauffeur de auto laadt vindt een inspectie plaats op aanwezigheid van beschadigingen en het aanwezig zijn van alle noodzakelijke documenten en autopapieren. Een zorgvuldige laadbrief en fotorapportage wordt gemaakt. Wij lossen de auto op het door u opgegeven adres en plannen daarna in overleg met u z.s.m. een keuringsafpsraak in. ( maximale duur transportplanning: 10 werkdagen, geteld vanaf de dag dat de auto afleverklaar gemeld is ). Ook kunnen we individueel transport binnen 3 werkdagen aanbieden, informeer naar de voorwaarden en het tarief.

Pakket aanvragen

Eerst berekenen wat u in totaal kwijt bent voor de auto?

Gratis BPM berekenen Direct telefonisch BPM advies

Bel en weet direct de BPM

088-3450100

Wist u dat er 6 verschillende methodes zijn om de BPM te berekenen?

Wij garanderen u gratis de laagst haalbare BPM.

Vul hieronder het formulier in en ontvang binnen 24 uur gratis BPM advies in uw mailbox

Ga terug naar pakketten pagina >>

Bekijk alle referenties

Waarom Importautos.nl?

  • 8 importadviseurs tot uw beschikking
  • Levering aan huis door heel Nederland
  • Exclusief partner van Autoweek
  • Altijd laagste BPM garantie
  • 14 jaar BPM / auto import ervaring
  • Geen risico, u betaalt ons achteraf

auto verkopen

Importautos.nl is bekend van:

importautos partners
importautos redbull

Aantal geïmporteerde auto's: