Zorgeloos, snel zelf uw auto importeren

Doe het zelf auto importeren pakket: €284,- incl BTW
Ideaal voor als u veel zelf wilt doen maar wel snel, veilig en zonder zorgen uw auto wilt importeren. Een volledig importpakket binnen enkele dagen aan huis geleverd. Succesvolle afloop gegarandeerd.

9.2 op basis van 2549 beoordelingen

Importautos o.a. bekend van:

Doe het zelf importpakket

Doe het zelf auto importeren pakket: €284,- incl BTW

1) Contacten met verkoper voor correcte afhandeling

Daar waar een taal een probleem is helpen wij. Ook geven wij de verkoper instructie zodat u uiteindelijk over de juiste documenten beschikt.

2) Importhandleiding

U krijgt van ons vooraf een checklist opgestuurd waarin stapsgewijs het importraject wordt uitgelegd en waarin omschreven staat welke documenten u in origineel van de verkoper moet ontvangen en wat u zelf nog mee moet nemen aan papierwerk naar het RDW- en BPM-loket. Dit voorkomt dat u bij de RDW voor onaagename verassingen komt te staan, waardoor u mogelijk vetraging bij de import oploopt.

3) Autodocumentencontrole

Voor aflevering van de auto: controle van de autopapieren die u van de verkoper mee moet krijgen. Wij kijken of deze documenten in orde zijn om uw auto, motor of camper in 1 keer succesvol in Nederland te kunnen importeren. Een belangrijke controle is of de CO2 uitstoot overeenkomt met die in de BPM-offerte. Soms blijkt op de autopapieren een hogere CO2 uitstoot te staan dan in Nederland bij deze auto hoort ( of in de advertentie vermeld stond ) en dat kan de BPM erg beïnvloeden! Ook controleren wij of de autodocumenten overeen komen met de omschrijving uit de advertentie

4) RDW-planning

Het maken van de juiste afspraak op een RDW-kantoor van uw keuze op een dag van uw keuze. Zo voorkomt u dat u in een vaak lange wachtrij plaats moet nemen. U kunt er nl. ook voor kiezen om zonder afspraak naar de RDW te gaan maar dan bent u op volgorde van binnenkomst pas aan de beurt en mensen met een afspraak krijgen voorrang. Wij maken voor u een afspraak die volledig aansluit bij uw situatie. Tijdens de keuring betaald u de RDW-leges aan het RDW-loket. Na goedkeuring van uw auto krijgt u het blad “opnameblad t.b.v. BPM-aangifte”  van de RDW. Nu kunt u de BPM-aangifte afhandelen.

5) BPM-aangifte met acceptatie- en laagste BPM-garantie

Het invullen van de BPM-aangifte inclusief berekening en noodzakelijke onderbouwing bent u tegenwoordig verplicht. 90% van de BPM-loketten is namelijk niet meer bemand, bent u dus niet voorbereid dan loopt u onnodige vertraging op in het krijgen van uw kenteken. Wij berekenen vooraf de BPM volgens alle 6 toegestane methoden. Wij bekijken altijd voor u of via de tegenbewijs-/koerslijst-/taxatiemethode een BPM-voordeel behaald kan worden. Is dit het geval dan nemen wij vooraf contact met u op over dit te behalen voordeel en de eventueel noodzakelijke extra documenten ( kosten ) om de laagst haalbare BPM met succes te kunnen claimen. U krijgt van ons de BPM-aangifte met onderbouwing aangeleverd volgens die methode die de laagste BPM als uitkomst geeft. (Importautos.nl gebruikt belastingdienst-erkende berekeningsprogramma’s en waardebepalingssystemen.)

6) Transportnummerborden of Verzekerd transport per vrachtauto

Transportnummerborden
Het verzorgen van een tijdelijk transportkenteken incl. nr-borden, waarmee zowel in het buitenland (alle EU-landen) als in Nederland mag rijden. Hier kunt u zelf uw auto mee ophalen in de hele EU en naar het RDW/BPM-kantoor rijden. Na afloop van de keuring rijdt u met deze nummerborden naar huis. U krijgt deze per koerier thuis geleverd. WAARSCHUWING: Met name Duitse autoverkopers zullen u voor deze rit Duitse exportnummerborden (met rode of gele rand) aanbieden. Let op: deze Duitse exportnummerborden zijn in heel Europa toegestaan, behalve in Nederland en Italie. Op het gebruik van verboden nummerborden staan hoge boetes, u loopt de kans aangehouden te worden en niet meer verder te mogen rijden.

OF

Verzekerd transport per vrachtauto
Het tarief hiervoor is Euro 0,87 incl. btw per kilometer. Wij berekenen u slechts de enkele reis van laadadres tot losadres. Het minimale transportbedrag is Euro 255,= incl. BTW. Voordat onze chauffeur de auto laadt vindt een inspectie plaats op aanwezigheid van beschadigingen en het aanwezig zijn van alle noodzakelijke documenten en autopapieren. Een zorgvuldige laadbrief en fotorapportage wordt gemaakt. Wij lossen de auto op het door u opgegeven adres en plannen daarna in overleg met u z.s.m. een keuringsafpsraak in. ( maximale duur transportplanning: 10 werkdagen, geteld vanaf de dag dat de auto afleverklaar gemeld is ). Ook kunnen we individueel transport binnen 3 werkdagen aanbieden, informeer naar de voorwaarden en het tarief.

Gratis BPM advies

Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.

Menu