BPM berekenen bereken direct gratis de laagst haalbare BPM

088-3450100 Gratis infolijn

Een Mercedes importeren?

Wauw! Dit is liefde op het eerste gezicht. In uw gedachten zit u al achter het stuur. Zonnebril op. Radio aan. Rijdend over de Nederlandse snelwegen. Eén ding is duidelijk: die Mercedes moet u hebben! De specialisten van Importautos.nl kunnen u helpen die Mercedes te importeren. Met ruim 12 jaar ervaring garanderen wij de laagste BPM. Zo maken wij uw droom werkelijkheid!

Mercedes importeren

Waarom een Mercedes importeren?

Een Mercedes kopen in Nederland is duur. Vaak veel duurder dan in het buitenland. Maar waarom eigenlijk? Dat komt doordat Mercedes-Benz Nederland de prijzen van occassions kunstmatig hoog weet te houden. In het buitenland – en dan vooral in Duitsland – lukt dat ze niet. Daarom kan het vaak interessant zijn om een Mercedes uit het buitenland te halen. Een Mercedes importeren kan zo duizenden euro’s schelen!

Een Mercedes invoeren vanuit Duitsland

In Duitsland zijn de prijzen van een Mercedes een stuk lager. En dat is eigenlijk ook niet zo vreemd. Omdat Mercedes-Benz een Duits merk is, krijgen de inwoners van het land de auto’s tegen veel betere prijzen aangeboden. Ook woedt er een heftige concurrentiestrijd in het land. De verschillende Mercedes-Benz dealers proberen hun auto’s aan de bevolking te slijten en geven daarom extra grote kortingen mee. Voor Nederlanders kan het daarom interessant zijn om een Mercedes te importeren vanuit Duitsland.

Een occasion uit Duitsland

Bent u van plan een tweedehands Mercedes te importeren uit Duitsland? Dan kan dit voordelig voor u uitpakken. Niet alleen is het merk daar een stuk goedkoper, maar ook de regels rondom BPM kunnen in uw voordeel werken. Wanneer u een occasion uit Duitsland invoert kan er namelijk BPM worden afgeschreven. Dat betekent dat u minder aanschafbelasting voor uw auto hoeft te betalen. Voldoende redenen om een Mercedes te importeren dus!

Uw auto importeren met Importautos.nl

Ja! U weet het zeker: die Mercedes moet u hebben. Dus bent u van plan een Mercedes te importeren? Kies dan voor de specialisten van Importautos.nl. Met ruim 12 jaar ervaring in het vak kunt u profiteren van onze laagste BPM-garantie. Daarnaast loopt u bij ons geen enkel risico: u betaalt altijd achteraf. Een Mercedes uit het buitenland invoeren? Kies voor Importautos.nl!

Nu uw Mercedes importeren

Wilt u een Mercedes invoeren vanuit het buitenland? Importautos.nl helpt u verder! Bereken nu uw laagste BPM of bel gratis onze infolijn: 088-3450100. Een Mercedes importeren was nog nooit zo eenvoudig!

Bekijk alle referenties

Waarom Importautos.nl?

  • 8 importadviseurs tot uw beschikking
  • Levering aan huis door heel Nederland
  • Exclusief partner van Autoweek
  • Altijd laagste BPM garantie
  • 14 jaar BPM / auto import ervaring
  • Geen risico, u betaalt ons achteraf

auto verkopen

Importautos.nl is bekend van:

importautos partners
importautos redbull

Aantal geïmporteerde auto's: