fbpx

Mercedes importeren

Wilt u zorgeloos, betrouwbaar en snel een Mercedes importeren? Importautos berekent gratis de laagste BPM voor uw gewenste voertuig.

Importautos o.a. bekend van:

SBS6Radio1VWERedbullRWDAutoweek

Mercedes import stappenplan

Wilt u alleen een BPM-aangifte of kiest u voor volledige ontzorging? U kiest zelf hoeveel hulp u wilt.

zoeken - auto importeren

1. Zoek een voertuig

Wij hebben voor u de beste zoekmachines in het buitenland in kaart gebracht.

Zoek een voertuig ›

auto import bpm berekenen

2. Bereken de BPM

Er zijn 6 methodes om de BPM te berekenen. Wij berekenen binnen 24 uur de laagst haalbare BPM.

Gratis BPM berekenen ›

Hulp bij import

3. Hulp bij import

Vervolgens maakt Importautos.nl een plan van aanpak samen met u. Wij kunnen u helpen van A tot Z.

Bekijk import pakketten ›

Een Mercedes invoeren

Wauw! Dit is liefde op het eerste gezicht. In uw gedachten zit u al achter het stuur. Zonnebril op. Radio aan. Rijdend over de Nederlandse snelwegen. Eén ding is duidelijk: die Mercedes moet u hebben! De specialisten van Importautos.nl kunnen u helpen die Mercedes te importeren. Met meer dan 18 jaar ervaring garanderen wij de laagste BPM. Zo maken wij uw droom werkelijkheid!

Waarom een Mercedes importeren?

Een Mercedes kopen in Nederland is duur. Vaak veel duurder dan in het buitenland. Maar waarom eigenlijk? Dat komt doordat Mercedes-Benz Nederland de prijzen van occasions kunstmatig hoog weet te houden. In het buitenland – en dan vooral in Duitsland – lukt dat ze niet. Daarom kan het vaak interessant zijn om een Mercedes uit het buitenland te halen. Een Mercedes importeren kan zo duizenden euro’s schelen!

Een Mercedes invoeren vanuit Duitsland

In Duitsland zijn de prijzen van een Mercedes een stuk lager. En dat is eigenlijk ook niet zo vreemd. Omdat Mercedes-Benz een Duits merk is, krijgen de inwoners van het land de auto’s tegen veel betere prijzen aangeboden. Ook woedt er een heftige concurrentiestrijd in het land. De verschillende Mercedes-Benz dealers proberen hun auto’s aan de bevolking te slijten en geven daarom extra grote kortingen mee. Voor Nederlanders kan het daarom interessant zijn om een Mercedes te importeren vanuit Duitsland.

Een occasion uit Duitsland

Bent u van plan een tweedehands Mercedes te importeren uit Duitsland? Dan kan dit voordelig voor u uitpakken. Niet alleen is het merk daar een stuk goedkoper, maar ook de regels rondom BPM kunnen in uw voordeel werken. Wanneer u een occasion uit Duitsland invoert kan er namelijk BPM worden afgeschreven. Dat betekent dat u minder aanschafbelasting voor uw auto hoeft te betalen. Voldoende redenen om een Mercedes te importeren dus!

Uw auto importeren met Importautos.nl

Ja! U weet het zeker: die Mercedes moet u hebben. Dus bent u van plan een Mercedes te importeren? Kies dan voor de specialisten van Importautos.nl. Met ruim 12 jaar ervaring in het vak kunt u profiteren van onze laagste BPM-garantie. Daarnaast loopt u bij ons geen enkel risico: u betaalt altijd achteraf. Een Mercedes uit het buitenland invoeren? Kies voor auto importeren met Importautos.nl!

Nu uw Mercedes importeren

Wilt u een auto importeren uit Duitsland? Of heeft u in een ander land de perfecte Mercedes gevonden? Importautos.nl helpt u verder! Bereken nu uw laagste BPM of bel gratis onze infolijn: 088-3450100. Een Mercedes importeren was nog nooit zo eenvoudig!

18+ jaar ervaring in BPM & auto import

Een team van 12 werknemers helpt om zorgeloos, betrouwbaar en snel uw auto te importeren.

aantal geimporteerde auto's

60.000+

Auto’s geïmporteerd

Met meer dan 18 jaar ervaring, zijn wij marktleider in Nederland.

klanten beoordelen importautos
9,5

Door klanten beoordeeld

Meer dan 2900+ beoordelingen via een onafhankelijk systeem, Kiyoh.

Gratis BPM advies

Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.