BPM berekenen bereken direct gratis de laagst haalbare BPM

088-3450100 Gratis infolijn

Auto importeren Amerika (en niet-EU)

Veilig met een vertrouwde en ervaren partij uw auto importeren uit Amerika of een ander niet-EU land!

Dit pakket is geschikt voor het importeren vanuit alle niet-EU landen. Omdat we hier te maken hebben met veel factoren die de prijs beïnvloeden, maken wij voor dit pakket altijd vooraf een vrijblijvende offerte op maat. Wij kunnen u het transport, de inklaring en de kentekenafhandeling als losse diensten of als één totaalpakket aanbieden. Voor auto’s uit Amerika kunnen wij bovendien een neutrale aankoopkeuring en een veilige betaalmethode verzorgen.

Altijd vooraf gratis en vrijblijvend BPM en importkosten advies! Klik hier >>

1) Prijs op aanvraag

Zoals al aangegeven wordt bij import vanuit niet-EU landen de prijs door veel verschillende factoren beïnvloedt. Denk hierbij onder andere aan waar de auto precies staat, om wat auto het gaat en de leeftijd van de auto. Daarom maken wij voor dit pakket altijd vooraf een vrijblijvende offerte op maat, zodat u achteraf nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

2) Veilige betaalmethode

Voor voertuigen uit Amerika bieden wij een veilige betaalmethode aan. Zo loopt u nooit het risico dat u na de betaling in spanning hoeft te zitten of de auto wel echt geleverd gaat worden. Het uitbetalen aan de verkoper gebeurt namelijk pas op het moment dat wij de auto ter plaatse voor u ophalen!

3) Transport naar Nederland

Om uw aankoop zo veilig mogelijk te verschepen gebeurt dit altijd per gesloten container. Ook werken wij uitsluitend met professionele, ervaren transporteurs samen die continu gebruik maken van de modernste laad- en lostechnieken en materialen, zodat de kans op transportschades met een minimum beperkt blijft. Bovendien blijft uw voertuig na aankomst in de haven van Rotterdam in de container om vervolgens per vrachtwagen naar onze douaneloods in Roosendaal vervoerd te worden. Na aankomst in Roosendaal zal uw voertuig door eigen vakkunding personeel, met zorg en aandacht uit de container worden gelost.

4) Allrisk transportverzekering

Wij raden u te allen tijde aan om een transportverzekering af te sluiten. Deze verzekering geldt vanaf het moment dat onze transporteur uw voertuig laadt bij het ophaaladres (het laadinspectierapport is hierbij de aanvangssituatie), tot aan het vrijgeven van de Nederlandse douane van uw voertuig nadat deze in Roosendaal uit de container gehaald is en wij het voertuig uit het douanedepot overnemen van de douane. Deze verzekering dekt niet alleen een total loss situatie maar ook individueel ontstane schades gedurende het transport. We noemen dit een full coverage dekking.

5) Haven- en douanehandling + inklaring EU

Importautos.nl verzorgt voor u de gehele haven en douanehandeling. Tevens dragen wij zorg voor de gehele documentenstroom zoals de: exportdocumenten, verschepingsdocumenten, douaneformaliteiten, US Certificate of Title etc. Dit voor zowel het gedeelte noodzakelijk in de vertrekhaven in het buitenland als voor afhandeling in de haven van Rotterdam en de inklaring bij de Nederlandse douane.

6) Verzorgen EU-typegoedkeuring

Deze goedkeuring (ook wel CVO genoemd) ontbreekt voor iedere auto die geproduceerd is voor een niet EU-land. Ook al staat de fabriek van dit voertuig in Europa of is het een model dat ook in Nederland officieel geleverd wordt door een importeur! Het chassisnummer wijst dit uit. Met deze voertuigen kunt u niet zelf naar het dichtsbijzijnde RDW kantoor voor de kentekenkeuring. Voor het snel en zonder problemen verkrijgen van deze goedkeuring werkt Importautos.nl samen met de Duitse TÜV. Hierdoor kunnen we snelheid garanderen en kunnen wij u verzekeren dat er geen extra technische eisen gesteld worden aan bijvoorbeeld uitlaatgasemissie, banden i.v.m. het ontbreken van een EU keurmerk of dat u de uitlaat moet laten vervangen i.v.m. een te hoog decibel niveau. Uitzondering: Auto’s met een zgn. “Salvage Title” hebben momenteel langere doorlooptijden, informeert u bij ons naar de huidige mogelijkheden.

7) Verzorgen RDW keuring

Na het verkrijgen van de EU-typegoedkeuring op uw voertuig, zorgen wij er vervolgens voor dat ook de RDW keuring voor het Nederlands kenteken succesvol wordt afgerond.

8) BPM-aangifte met acceptatie- en laagste BPM-garantie + afhandeling bij BPM-loket

Het invullen van de BPM-aangifte inclusief berekening en noodzakelijke onderbouwing. Wij berekenen vooraf de BPM volgens alle 6 toegestane methoden. Wij bekijken voor u of via de tegenbewijs-/taxatiemethode een BPM-voordeel behaald kan worden. Is dit het geval dan nemen wij vooraf contact met u op over dit te behalen voordeel en de eventueel noodzakelijke extra documenten (kosten) om de laagst haalbare BPM met succes te kunnen claimen. Wij leveren de BPM-aangifte, met onderbouwing volgens die methode die de laagste BPM als uitkomst geeft, voor u in bij het BPM-loket (Importautos.nl gebruikt belastingdienst-erkende berekeningsprogramma’s en waardebepalingssystemen). Uw importadviseur mailt u, zodra de belastingdienst de BPM-aangifte geaccordeerd heeft, het definitief vastgestelde BPM-bedrag door (+/- 3 werkdagen na keuringsdag). U betaalt bij ons altijd zelf rechtstreeks de BPM factuur aan de belastingdienst zonder tussenkomst van Importautos.nl. Zo weet u zeker dat er geen BPM aan de strijkstok kan blijven hangen en het volledige BPM voordeel in uw zak vloeit! Hierdoor gaat er ook geen dag verloren met het verkrijgen van uw definitieve kentekenbewijs. Na ontvangst van uw betaling geeft de belastingdienst het fiscaal akkoord af (doorlooptijd +/- 5 werkdagen tot toesturen van uw kentekenbewijs).

9) Montage luxe nummerborden met oplegletters

Wij monteren een set luxe nr-borden met oplegletters en zwarte houders ( zonder reclame ) op uw nieuwe auto. Uw auto is nu klaar om op te halen en de altijd spannende eerste rit naar huis mee te rijden. Uiteraard kunnen wij ook levering aan huis aanbieden.

Altijd vooraf gratis en vrijblijvend BPM en importkosten advies! Klik hier >>

Eerst berekenen wat u in totaal kwijt bent voor de auto?

Gratis BPM berekenen Direct telefonisch BPM advies

Bel en weet direct de BPM

088-3450100

Wist u dat er 6 verschillende methodes zijn om de BPM te berekenen?

Wij garanderen u gratis de laagst haalbare BPM.

Vul hieronder het formulier in en ontvang binnen 24 uur gratis BPM advies in uw mailbox


Ga terug naar pakketten pagina >>

Bekijk alle referenties

Waarom Importautos.nl?

  • 8 importadviseurs tot uw beschikking
  • Levering aan huis door heel Nederland
  • Exclusief partner van Autoweek
  • Altijd laagste BPM garantie
  • 14 jaar BPM / auto import ervaring
  • Geen risico, u betaalt ons achteraf

auto verkopen

Importautos.nl is bekend van:

importautos partners
importautos redbull

Aantal geïmporteerde auto's: