fbpx

Importnieuws: keuring Ferrari F430 Spider en een Mercedes-Benz G-Klasse uit Japan

Momenteel ontvangt Importautos.nl B.V. veel nieuwe importopdrachten. De meest bijzondere van deze week zijn een Ferrari F430 Spider en een Mercedes-Benz G-Klasse. Laatstgenoemde hebben wij in opdracht van de klant omgebouwd voor een EU-typegoedkeuring.

Ferrari F430 Spider

Op dit moment regelen wij de Nederlandse kentekenaanvraag voor een Ferrari F430 Spider. Dankzij onze kennis en ervaring binnen de importbranche, hoeft de klant géén BPM te betalen.

De klant was al jaren geleden in het bezit van deze unieke auto, maar heeft hem destijds naar België geëxporteerd. De eigenaar aldaar heeft hem in een schuur bewaard en de auto is nooit op Belgisch kenteken geregistreerd. Om die reden (en natuurlijk de liefde voor Ferrari) besloot de Nederlandse klant de Ferrari opnieuw te kopen en de auto vanuit België te importeren om deze terug naar Nederland te halen!

De Ferrari F430 Spider is misschien wel dé droomauto van de jongere generatie. De klant geniet van een heerlijk klinkende 8-cilinder motor met 476 pk. De sprint van 0-100 km/h duurt slechts 4 seconden en de topsnelheid ligt op 315 km/h. Uiteraard kan dit alles mét de kap open!

Mercedes-Benz G-Klasse

Naast een supersnelle Ferrari, zijn wij ook verantwoordelijk voor het importproces van een Mercedes-Benz G-Klasse. Deze oerdegelijke terreinwagen is geïmporteerd uit Japan en is optisch en technisch aangepast. Wij werkten samen met de Duitse TÜV om de G-Klasse een Europese typegoedkeuring en een Nederlands kenteken te geven.

De G-Klasse onderging enkele aanpassingen. Zo is de auto officieel omgebouwd tot 7 persoons-variant, waarbij de bankjes in de kofferbak afkomstig zijn uit Rusland. Ook heeft de Mercedes een andere grille en koplampen met dagrijverlichting.

De klant gaat de G-Klasse zakelijk rijden in verband met de aantrekkelijke regeling bij het importeren van een youngtimer. U profiteert dan van een lagere bijtelling bij zakelijk gebruik!

Wilt u ook een auto importeren?

Wij van Importautos.nl garanderen u het laagst mogelijke BPM-bedrag! Voor een kosteloze BPM-berekening hebben wij alleen uw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en de link van de betreffende auto-advertentie nodig.

Heeft u plannen om een auto te importeren uit het buitenland? Of de auto, motor, bedrijfsauto of camper zich nu in Duitsland, België, Japan of de Verenigde Staten bevindt. Wij helpen u graag met een importpakket naar keuze.