fbpx

Importnieuws: Chevrolet Corvette C7 Z06 uit U.S.A. en tweemaal Ford Thunderbird

Bij Importautos.nl gaat geen week voorbij zonder één of meerdere unieke auto’s. Recent verzorgden wij de Europese typegoedkeuring voor een Chevrolet Corvette C7 Z06 en twee exemplaren van de Ford Thunderbird.

Corvette C7 Z06

Chevrolet Corvette C7 Z06

Handgeschakeld en 7 versnellingen

Het merendeel van unieke importauto’s is afkomstig buiten Europa. Auto’s en modellen in alle soorten en maten passeren bij ons al jaren de revue, maar een dergelijke Corvette blijft ook voor ons exclusief. Een echt Amerikaans raspaard: de Chevrolet Corvette C7 Z06. De auto komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en is door Marlog Car Handling per containerschip naar de Rotterdamse haven vervoerd. In samenwerking met de Duitse TÜV verzorgen wij de EU-typegoedkeuring, zodat de auto in aanmerking komt voor een Nederlands kenteken.

Deze auto is uniek in alle opzichten. Om te beginnen betreft het de Z06-uitvoering met een 650 pk sterke 6,2-liter V8. De aandrijving geschiedt over de achterwielen en je zult zelf aan de slag moeten: de Corvette heeft een handgeschakelde 7-versnellingsbak.

Corvette C7 Z06

Ford Thunderbird

Rood of zwart?

Er verschijnen veel unieke importauto’s op onze locatie in Goes. Des te unieker is het wanneer twee identieke exemplaren op hetzelfde moment geïmporteerd worden. Dat geldt voor deze twee Ford Thunderbirds uit 2002, een rood en zwart exemplaar. Beide auto’s zijn afkomstig uit de Verenigde Staten en zijn getransporteerd door Marlog Car Handling. In opdracht van de klanten verzorgen wij de EU-typegoedkeuring en maken wij beide auto’s gereed in onze werkplaats.

Wat maakt de Ford Thunderbird zo bijzonder? Het model bestaat sinds 1956 en de Thunderbirds die Importautos.nl invoert, zijn van de 11e en laatste generatie ooit gemaakt. Oftewel: het is een fraai stukje historie.

Wilt u ook een auto importeren?

Wij van Importautos.nl garanderen u het laagst mogelijke BPM-bedrag! Voor een kosteloze BPM-berekening hebben wij alleen uw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en de link van de betreffende auto-advertentie nodig.

Heeft u plannen om een auto te importeren uit het buitenland? Of de auto, motor, bedrijfsauto of camper zich nu in Duitsland, België, Japan of de Verenigde Staten bevindt. Wij helpen u graag met een importpakket naar keuze.