fbpx

Snel uw auto laten importeren

All inclusive auto importeren pakket: €585,- incl. BTW

Importautos o.a. bekend van:

SBS6Radio1VWERedbullRWDAutoweek

All inclusive auto importpakket

All inclusive auto importeren pakket: €585,- incl. BTW

1) Contacten met verkoper voor correcte afhandeling

Daar waar een taal een probleem is helpen wij. Ook geven wij de verkoper instructie zodat u uiteindelijk over de juiste documenten beschikt.

2) Importhandleiding

U krijgt van ons vooraf een checklist opgestuurd waarin stapsgewijs het importraject wordt uitgelegd en waarin omschreven staat welke documenten u in origineel van de verkoper moet ontvangen en wat u zelf nog mee moet nemen aan papierwerk naar het RDW- en BPM-loket. Dit voorkomt dat u bij de RDW voor onaagename verassingen komt te staan, waardoor u mogelijk vetraging bij de import oploopt.

3) Autodocumentencontrole

Voor aflevering van de auto: controle van de autopapieren die u van de verkoper mee moet krijgen. Wij kijken of deze documenten in orde zijn om uw auto, motor of camper in 1 keer succesvol in Nederland te kunnen importeren. Een belangrijke controle is of de CO2 uitstoot overeenkomt met die in de BPM-offerte. Soms blijkt op de autopapieren een hogere CO2 uitstoot te staan dan in Nederland bij deze auto hoort ( of in de advertentie vermeld stond ) en dat kan de BPM erg beïnvloeden! Ook controleren wij of de autodocumenten overeen komen met de omschrijving uit de advertentie

4) BPM-aangifte met acceptatie- en laagste BPM-garantie + afhandeling

Het invullen van de BPM-aangifte inclusief berekening en noodzakelijke onderbouwing. Wij kunnen vooraf de BPM berekenen volgens alle 6 toegestane methoden. Wij bekijken voor u of via de tegenbewijs-/taxatiemethode een BPM-voordeel behaald kan worden. Is dit het geval dan nemen wij vooraf contact met u op over dit te behalen voordeel en de eventueel noodzakelijke extra documenten ( kosten ) om de laagst haalbare BPM met succes te kunnen claimen. Wij leveren de BPM-aangifte, met onderbouwing volgens die methode die de laagste BPM als uitkomst geeft, voor u in bij de belastingdienst. ( Importautos.nl gebruikt belastingdienst-erkende berekeningsprogramma’s en waardebepalingssystemen.)  Uw importadviseur mailt u, zodra de belastingdienst de BPM-aangifte geaccordeerd heeft, het definitief vastgestelde  BPM-bedrag door. ( +/- 3 werkdagen na keuringsdag ) U betaalt bij ons altijd zelf rechtstreeks de BPM factuur aan de belastingdienst zonder tussenkomst van Importautos.nl. Zo weet u zeker dat er geen BPM aan de strijkstok kan blijven hangen en het volledige BPM voordeel in uw zak vloeit! Hierdoor gaat er ook geen dag verloren met het verkrijgen van uw definitieve kentekenbewijs. Na ontvangst van uw betaling geeft de belastingdienst het fiscaal akkoord af ( doorlooptijd +/- 5 werkdagen ) tot toesturen van uw kentekencard. De acceptatiegarantie betekent dat wij u garanderen dat de belastingdienst de door ons samengestelde BPM-aangifte direct zal accepteren en verwerken in een BPM Betaalbericht ( conform het door ons berekende BPM bedrag ) waarmee u de BPM kunt betalen. Zo is het risico op vertraging in het kentekenproces uitgesloten.

5) Afhandeling RDW-loket

Na aanleveren van uw auto ronden wij binnen 2 werkdagen de RDW- en BPM-keuring af. Ons bedrijf ligt op minder dan 1 kilometer van het RDW gebouw, er wordt dus nauwelijks met uw auto gereden door ons. Tijdens deze rit is uw auto volledig all risk verzekerd via onze verzekering. De RDW-leges schieten wij voor u voor.

6) Verzekerde stalling tijdens wachtdagen in ons eigen pand

Uw auto, motor of camper wordt gedurende de wachtdagen in ons eigen pand veilig en droog gestald. Tijdens deze wachtdagen is uw auto allrisk verzekerd (schade, brand en diefstal). Ook kunnen wij extra diensten zoals bijvoorbeeld SCM alarmaanpassing, taalaanpassing navigatie, poetsen, etc. aanbieden. Ons terrein is permanent afgesloten met een alleen door ons op afstand te openen electronische poort. Het terrein en het pand heeft 24 uur camerabewaking en een hoogste klasse alarmsysteem.

7) Montage luxe nummerborden met oplegletters

Wij monteren een set luxe nr-borden met oplegletters en zwarte houders ( zonder reclame ) op uw nieuwe auto. Uw auto is nu klaar om op te halen en de altijd spannende eerste rit naar huis mee te rijden. Uiteraard kunnen wij ook levering aan huis aanbieden.

8) Transportnummerborden of Verzekerd transport per vrachtauto

Transportnummerborden
Het verzorgen van een tijdelijk transportkenteken incl. nr-borden, waarmee zowel in het buitenland (alle EU-landen, behalve Italië) als in Nederland mag rijden. Hier kunt u zelf uw auto mee ophalen in en naar het RDW-loket rijden. Na afloop van de keuring rijdt u met deze nummerborden naar huis. U krijgt deze nummerborden vooraf per koerier thuis geleverd. WAARSCHUWING: Met name Duitse autoverkopers kunnen u voor deze rit Duitse exportnummerborden (met rode of gele rand) aanbieden. Let op: deze Duitse exportnummerborden zijn in heel Europa toegestaan, behalve in Nederland. LET OP: Importautos kan deze nummerborden voor u legaal maken zodat u er toch in Nederland mee mag rijden. Zonder deze legalisering kunt u een hoge boete riskeren, bovendien loopt u de kans aangehouden te worden en niet meer verder te mogen rijden!

 

OF

Verzekerd transport per vrachtauto
Het tarief hiervoor is Euro 1,20  incl. btw per kilometer. Wij berekenen u slechts de enkele reis van laadadres tot losadres. Het minimale transportbedrag is Euro 425,= incl. BTW. Voordat onze chauffeur de auto laadt vindt een inspectie plaats op aanwezigheid van beschadigingen en het aanwezig zijn van alle noodzakelijke documenten en autopapieren. Een zorgvuldige laadbrief en fotorapportage wordt gemaakt. Wij lossen de auto op het door u opgegeven adres en plannen daarna in overleg met u z.s.m. een keuringsafpsraak in. ( maximale duur transportplanning: 10 werkdagen, geteld vanaf de dag dat de auto afleverklaar gemeld is ). Ook kunnen we individueel transport binnen 3 werkdagen aanbieden, informeer naar de voorwaarden en het tarief.

Gratis BPM advies

Wist u dat er 6 methodes zijn om de BPM te berekenen?
Wij berekenen gratis en vrijblijvend de laagst haalbare BPM. Binnen 24 uur in uw mailbox.