SNEL EN VERTROUWD UW AUTO IMPORTEREN INCL. TRANSPORT, RDW EN BPM AFHANDELING

ALL INCLUSIVE AUTO IMPORTEREN PAKKET D : € 585,= incl. BTW + transport € 0,87 incl. BTW per KM (enkele reis )

 

TIJDELIJKE AKTIE: LEVERING AAN HUIS DOOR HEEL NEDERLAND VOOR SLECHTS: € 50,= incl. BTW !

 

1. 10 jaar BPM / Import ervaring:

Importautos.nl  is de uitvinder van Auto Import Paketten. Eind 2004 gestart. Jarenlange ervaring betekent voor u als klant een snelle, veilige en vertrouwde behandeling van uw aanvraag.  Uiteraard zijn er inmiddels nieuwe bedrijven in deze succesformule gestapt, probeer echter alle facetten van het importtraject mee te nemen in uw keuze om niet achteraf te moeten concluderen “goedkoop was duurkoop”! Tien duizenden auto importen verder hebben wij alle situatie’s en uitzonderingen wel zien passeren en op basis van onze ervaring ook goed op kunnen lossen. Nog nooit is een import door Importautos.nl niet succesvol afgerond!

2. Importhandleiding:

U krijgt van ons vooraf een checklist opgestuurd waarin stapsgewijs het importraject wordt uitgelegd en waarin omschreven staat welke zaken u moet regelen voordat wij het ophalen van de auto in kunnen plannen. Ook brengen wij het hele traject helder stapsgewijs voor u in beeld.

3. Autodocumentencontrole:

Voor betaling van de auto: controle van de autopapieren die wij van de verkoper mee moeten krijgen. Wij kijken of deze documenten in orde zijn om uw auto, motor of camper in 1 keer succesvol in Nederland te kunnen importeren. Een belangrijke controle is of de CO2 uitstoot overeenkomt met die in de BPM-offerte. Soms blijkt op de autopapieren een hogere CO2 uitstoot te staan dan in Nederland bij deze auto hoort ( of in de advertentie vermeld stond ) en dat kan de BPM erg beïnvloeden! Hier vooraf duidelijkheid in is prettig.

4. BPM-aangifte met acceptatie- en laagste BPM-garantie + afhandeling bij BPM-loket:

Het invullen van de BPM-aangifte inclusief berekening en noodzakelijke onderbouwing. Wij berekenen vooraf de BPM volgens alle 6 toegestane methoden. Wij bekijken voor u of via de tegenbewijs-/taxatiemethode een BPM-voordeel behaald kan worden. Is dit het geval dan nemen wij vooraf contact met u op over dit te behalen voordeel en de eventueel noodzakelijke extra documenten ( kosten ) om de laagst haalbare BPM met succes te kunnen claimen. Wij leveren de BPM-aangifte, met onderbouwing volgens die methode die de laagste BPM als uitkomst geeft, voor u in bij het BPM-loket. ( Importautos.nl gebruikt belastingdienst-erkende berekeningsprogramma’s en waardebepalingssystemen.)  Uw importadviseur mailt u, zodra de belastingdienst de BPM-aangifte geaccordeerd heeft, het definitief vastgestelde  BPM-bedrag door. ( +/- 3 werkdagen na keuringsdag ) Zo kunt u zelf de BPM rechtstreeks overmaken aan de belastingdienst. Hierdoor gaat er geen dag verloren met het verkrijgen van uw definitieve kentekenbewijs. Na ontvangst van uw betaling geeft de belastingdienst het fiscaal akkoord af ( doorlooptijd +/- 5 werkdagen ) tot toesturen van uw kentekenbewijs.

5. Afhandeling RDW-loket:

Na aanleveren van uw auto ronden wij binnen 2 werkdagen de RDW- en BPM-keuring af. Ons bedrijf ligt op minder dan 1 kilometer van het RDW gebouw, er wordt dus nauwelijks met uw auto gereden door ons. Tijdens deze rit is uw auto bij ons all risk verzekerd. De RDW-leges schieten wij voor u voor.

6. Verzekerde stalling tijdens wachtdagen in ons eigen pand:

Uw auto, motor of camper wordt gedurende de wachtdagen in ons eigen pand veilig en droog gestald.  Tijdens deze wachtdagen kunnen wij extra diensten zoals bijvoorbeeld  SCM alarmaanpassing, taalaanpassing navigatie, poetsen, etc. aanbieden.  Ons terrein is permanent afgesloten met een alleen door ons op afstand te openen electronische poort. Het terrein en het pand heeft 24 uur camerabewaking en een hoogste klasse alarmsysteem.

7. Montage luxe nummerborden met oplegletters:

Wij monteren een set luxe nr-borden met oplegletters en zwarte houders ( zonder reclame ) op uw nieuwe heilige koe.  Uw auto is nu klaar om op te halen en de altijd spannende eerste rit naar huis mee te rijden. uiteraard kunnen wij ook levering aan huis aanbieden.

8. Verzekerd transport per vrachtauto, naar keuze binnen 3 of 10 werkdagen:

Het tarief hiervoor is Euro 0,87 incl. btw per kilometer. Wij berekenen u slechts de enkele reis van laadadres tot losadres. Het minimale transportbedrag is Euro 255,= incl. BTW. Voordat onze chauffeur de auto laadt vindt een inspectie plaats op aanwezigheid van beschadigingen en het aanwezig zijn van alle noodzakelijke documenten en autopapieren. Een zorgvuldige laadbrief en fotorapportage wordt gemaakt. De auto wordt bij ons bedrijf afgeleverd waar wij wederom een losbrief en fotorapportage maken. ( maximale duur transportplanning: 10 werkdagen, geteld vanaf de dag dat de auto afleverklaar gemeld is ) Ook kunnen we individueel transport binnen 3 werkdagen aanbieden, informeer naar de voorwaarden en het tarief.

9. TIJDELIJKE AKTIE: LEVERING AAN HUIS DOOR HEEL NEDERLAND VOOR SLECHTS € 50,= incl. BTW !


VRAAG HIERONDER UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN.  OF: VUL, als u al besloten heeft,  UW BESTELFORMULIER IN.

 

Mail naar:  info@importautos.nl   de link van de autoadvertentie en uw contactgegevens in de mail bij. Uitlegfilmpje:

Of bel: 088-3450100 ( 4 lijnen )

Of vul onderstaand aanvraagformulier in.

Naam

E-mail

Telefoon

De link / URL van de auto die u gevonden heeft

 

Ga terug naar overzicht pagina >>

Grenzeloos voordeel Zonder zorgen!

Print Friendly