ZORGELOOS SNEL EN VERTROUWD ZELF UW AUTO IMPORTEREN

DOE HET ZELF AUTO IMPORTEREN PAKKET  A:  € 284,= incl. BTW

 

Ideaal voor als u veel zelf wilt doen maar wel snel, veilig en zonder zorgen uw auto wilt importeren. Een volledig importpakket binnen enkele dagen aan huis geleverd. Succesvolle afloop gegarandeerd.

 

1. 10 jaar BPM / Import ervaring:

Importautos.nl  is de uitvinder van Auto Import Paketten. Eind 2004 gestart. Jarenlange ervaring…. lees onderaan verder….

 

2. Transportnummerborden:

Het verzorgen van een tijdelijk transportkenteken incl. nr-borden. Hier kunt u zelf uw auto mee ophalen bij de verkoper…. lees onderaan verder….

 

3. Importhandleiding:

U krijgt van ons vooraf een checklist opgestuurd waarin stapsgewijs het importraject wordt uitgelegd en waarin …. lees onderaan verder….

 

4. Autodocumentencontrole:

Voor aflevering van de auto: controle van de autopapieren die u van de verkoper mee moet krijgen. Wij kijken of deze…. lees onderaan verder….

 

5. RDW-planning:

Het maken van de juiste afspraak op een RDW-kantoor van uw keuze op een dag van uw keuze. Zo voorkomt u …. lees onderaan verder….

 

6. BPM-aangifte met acceptatie- en laagste BPM-garantie:

Het invullen van de BPM-aangifte inclusief berekening en noodzakelijke onderbouwing bent u tegenwoordig verplicht. Wij berekenen vooraf de BPM volgens alle 6 toegestane methoden….. lees onderaan verder…. 

 

7. Inleveren BPM-aangifte:

Zelf inleveren in het RDW gebouw OF U laat Importautos.nl uw BPM-aangifte inleveren en volledig afhandelen met de belastingdienst. U betaald bij ons altijd zelf rechtstreeks de BPM factuur aan de belastingdienst zonder tussenkomst van Importautos.nl. Zo weet u zeker dat er geen BPM aan de strijkstok kan blijven hangen en het volledige BPM voordeel in uw zak vloeit! …. lees onderaan verder….

Lees hieronder bovenstaande onderwerpen met uitgebreidere uitleg nog eens rustig door.

1. 9 jaar BPM / Import ervaring:

Importautos.nl  is de uitvinder van Auto Import Paketten. Eind 2004 gestart. Jarenlange ervaring betekent voor u als klant een snelle, veilige en vertrouwde behandeling van uw aanvraag.  Uiteraard zijn er inmiddels nieuwe bedrijven in deze succesformule gestapt, probeer echter alle facetten van het importtraject mee te nemen in uw keuze om niet achteraf te moeten concluderen “goedkoop was duurkoop”! Tien duizenden auto importen verder hebben wij alle situatie’s en uitzonderingen wel zien passeren en op basis van onze ervaring ook goed op kunnen lossen. Nog nooit is een import door Importautos.nl niet succesvol afgerond!

2. Transportnummerborden:

Het verzorgen van een tijdelijk transportkenteken incl. nr-borden. Hier kunt u zelf uw auto mee ophalen in Duitsland of Belgie en naar het RDW/BPM-kantoor rijden. Na afloop van de keuring rijdt u met deze nummerborden naar huis. U krijgt deze per koerier thuis geleverd. WAARSCHUWING: Duitse exportnummerborden zijn vaak niet in Nederland toegestaan, op het gebruik van verboden nummerborden staan hoge boetes en u loopt de kans niet meer verder te mogen rijden.

3. Importhandleiding:

U krijgt van ons vooraf een checklist opgestuurd waarin stapsgewijs het importraject wordt uitgelegd en waarin omschreven staat welke documenten u in origineel van de verkoper moet ontvangen en wat u zelf nog mee moet nemen aan papierwerk naar het RDW- en BPM-loket.

4. Autodocumentencontrole:

Voor aflevering van de auto: controle van de autopapieren die u van de verkoper mee moet krijgen. Wij kijken of deze documenten in orde zijn om uw auto, motor of camper in 1 keer succesvol in Nederland te kunnen importeren. Een belangrijke controle is of de CO2 uitstoot overeenkomt met die in de BPM-offerte. Soms blijkt op de autopapieren een hogere CO2 uitstoot te staan dan in Nederland bij deze auto hoort ( of in de advertentie vermeld stond ) en dat kan de BPM erg beïnvloeden!

5. RDW-planning:

Het maken van de juiste afspraak op een RDW-kantoor van uw keuze op een dag van uw keuze. Zo voorkomt u dat u in een vaak lange wachtrij plaats moet nemen. U kunt er nl. ook voor kiezen om zonder afspraak naar de RDW te gaan maar dan bent u op volgorde van binnenkomst pas aan de beurt en mensen met een afspraak krijgen voorrang. Tijdens de keuring betaald u de RDW-leges aan het RDW-loket. Na goedkeuring van uw auto krijgt u het blad “opnameblad t.b.v. BPM-aangifte”  van de RDW. Nu kunt u de BPM-aangifte afhandelen.  zie punt 6.

6. BPM-aangifte met acceptatie- en laagste BPM-garantie:

Het invullen van de BPM-aangifte inclusief berekening en noodzakelijke onderbouwing bent u tegenwoordig verplicht. Wij berekenen vooraf de BPM volgens alle 6 toegestane methoden. Wij bekijken voor u of via de tegenbewijs-/taxatiemethode een BPM-voordeel behaald kan worden. Is dit het geval dan nemen wij vooraf contact met u op over dit te behalen voordeel en de eventueel noodzakelijke extra documenten ( kosten ) om de laagst haalbare BPM met succes te kunnen claimen. U krijgt van ons de BPM-aangifte met onderbouwing aangeleverd volgens die methode die de laagste BPM als uitkomst geeft. ( Importautos.nl gebruikt belastingdienst-erkende berekeningsprogramma’s en waardebepalingssystemen.)

7. Inleveren BPM-aangifte:

Zelf inleveren in het RDW gebouw OF U laat Importautos.nl uw BPM-aangifte inleveren en volledig afhandelen met de belastingdienst. ( dit voorkomt wachttijd bij het BPM-loket en mogelijke discussies met de BPM beamte ) U betaald bij ons altijd zelf rechtstreeks de BPM factuur aan de belastingdienst zonder tussenkomst van Importautos.nl. Zo weet u zeker dat er geen BPM aan de strijkstok kan blijven hangen en het volledige BPM voordeel in uw zak vloeit! Deze volledige BPM inlever- en afhandelingsservice heeft voor u als voordeel dat u na goedkeuring door de RDW direct naar huis kunt rijden. Geen tijdverlies bij het BPM-loket meer en dus de snelst mogelijke doorlooptijd naar het krijgen van uw NL kenteken.

 

 

VRAAG HIERONDER UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN.  OF: VUL, als u al besloten heeft,  UW BESTELFORMULIER IN.
Vraag nu direct, gratis en vrijblijvend, de laagst haalbare BPM bij ons op:

* Per telefoon: 088-3450100 ( werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur ) houd u de auto informatie/-advertentie bij de hand

Uitlegfilmpje BPM advies aanvragen:

* OF vul onderstaand aanvraagformulier in.

Naam

E-mail

Telefoon

De link / URL van de auto die u gevonden heeft

 

Ga terug naar overzicht pakketten >>

Grenzeloos voordeel Zonder zorgen!

Print Friendly